10 Mayıs 2016, Salı 08:45:19

Alparslan Çelik'e takipsizlik kararı

Alparslan Çelik’e İzmir Cumhuriyet Başsavcısı takipsizlik kararı verdi.
  • Beş para etmez bir cain bu sayfada görmek utancı verci
  • FSB (yani eski adı ile KGB) harcar bunu, af etmez. Türkiye'ye kaçan Çeçenler'in başına gelenler bunun da başına gelebilir. Hapiste olsaydı hiç değilse güvende olurdu. Rus hayranı değilim ama adamların yaptıkları da ortada yani.
  • Ülkemizdeki natasalar yorum yapmış.
  • Rus uçağını vurduk bu herif pilotu öldürdü noldu gaziantepte katyuşa manzaralı balkonda oturabilecekmisin kaç gaziantepli öldü ne rus hayranlığı.Şimdi hava sahalarına giremiyoruz gaziantepide koruyamıyoruz salak seni.
  • Ne kadar çok Rus hayranı şuursuz hain varmış bu ülkede aga.Rus ve Ermeni mezalimini dedelerinize sorunda anlatsınlar.
  • yakışır bırakın gitsin başkalarınıda vurusn sonra yine gelsin yine bizim adaletimiz serbest bıralsın:)
  • medyaya kurban servis edildi, gaz alındı, şimdi de serbest bırakıldı...
  • Pakistan gibi bir ülkeyiz.öldürdü diye davullarla karşılanıyor mahkemeye çıkınca hayır yapmadım yanımdakilere de ateş etmeyin dedim diyor serbest kalıyor.
  • Bence pkk elebaşlarının kellelerini getirme şartıyla serbest bırakılsın. Millete faydalı olacaksa bırakılsın yoksa kalsın içerde.
  • akıl mı var da rus uçağını vuruyorsun artistler? bize mi yaradı bu? şimdi kuş uçuramıyorsun orada kendi kilis'ini koruyamıyorsun.... kaç yunan'ı indirebildin... akıl yok akıl yok!

Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus savaş uçağının pilotunu paraşütle atladıktan sonra Suriye topraklarında öldürdüğü iddiasıyla aranan ve silahlarla yakalanması üzerine 3 Nisan’da tutuklanan Alparslan Çelik’e İzmir Cumhuriyet Başsavcısı takipsizlik kararı verdi.

Rus pilotunu öldürdüğü iddiasıyla İzmir’de gözaltına alınan ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet suçundan mahkemeye çıkarılan Alparslan Çelik, 3 Nisan’da İzmir 3’üncü Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Alparslan Çelik’in Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus savaş uçağından paraşütle atlayan Rus pilotuna ateş edilmemesi yönünde yanındakilere ikazda bulunduğu ve İzmir Cumhuriyet Başsavcısı'nın bunun üzerine takipsizlik kararı verdiği öğrenildi. Alparslan Çelik’in kısa bir süre sonra tahliye edilmesi bekleniyor.

Alparslan Çelik'e takipsizlik kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Osman ~ 8 yıl önce
Beş para etmez bir cain bu sayfada görmek utancı verci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 8 yıl önce
FSB (yani eski adı ile KGB) harcar bunu, af etmez. Türkiye'ye kaçan Çeçenler'in başına gelenler bunun da başına gelebilir. Hapiste olsaydı hiç değilse güvende olurdu. Rus hayranı değilim ama adamların yaptıkları da ortada yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Ülkemizdeki natasalar yorum yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şamile ~ 8 yıl önce
Rus uçağını vurduk bu herif pilotu öldürdü noldu gaziantepte katyuşa manzaralı balkonda oturabilecekmisin kaç gaziantepli öldü ne rus hayranlığı.Şimdi hava sahalarına giremiyoruz gaziantepide koruyamıyoruz salak seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şamil ~ 8 yıl önce
Adam ol efendi ol.Özür dilemezsen soluğu hakaretten mahkemede alırsın.Yayın yoluyla hakaretten alırlar boyunun ölçüsünü.Hadi göster klavye yiğitliğini.
şamil ~ 8 yıl önce
Ne kadar çok Rus hayranı şuursuz hain varmış bu ülkede aga.Rus ve Ermeni mezalimini dedelerinize sorunda anlatsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 8 yıl önce
yakışır bırakın gitsin başkalarınıda vurusn sonra yine gelsin yine bizim adaletimiz serbest bıralsın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
danışıklı ~ 8 yıl önce
medyaya kurban servis edildi, gaz alındı, şimdi de serbest bırakıldı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sss ~ 8 yıl önce
Pakistan gibi bir ülkeyiz.öldürdü diye davullarla karşılanıyor mahkemeye çıkınca hayır yapmadım yanımdakilere de ateş etmeyin dedim diyor serbest kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek şart ile ~ 8 yıl önce
Bence pkk elebaşlarının kellelerini getirme şartıyla serbest bırakılsın. Millete faydalı olacaksa bırakılsın yoksa kalsın içerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangi akla hizmet? ~ 8 yıl önce
akıl mı var da rus uçağını vuruyorsun artistler? bize mi yaradı bu? şimdi kuş uçuramıyorsun orada kendi kilis'ini koruyamıyorsun.... kaç yunan'ı indirebildin... akıl yok akıl yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000