28 Kasım 2014, Cuma 08:02:27

ALMANYA-ZONGULDAK ARASINDA 240 SEFER YAPILDI

Zonguldak Havalimanı'nı kullanan yolcu sayısı bu yıl 29 bin 991 olarak açıklandı.
  • O havaalanindan ic hatlar ucmak icin 2020 olur ancak.
  • Bir o kadar uçakta LTAC'ye DIV etmiştir.
  • Yorumlar gösteriyorki, Haydi bakalım iç hatlar geliyor.
  • Zonguldak-Saltukova yolunun kısaltılması ve standartı yükseltilmesi gerekir.Mevcut Çaycuma yolu yerine Kilimli üzerinden en kısa hatla yeni bir yol açılmalı.Hem Bartın hem de Zonguldak'a iç hatlar için ucuz servis konsun ki cazip olsun.
  • Bu da bisey mi , Gazipasaya 10 gunde inip kalkiyor o kadar ucak, tamamen zarar eden bir meydandir zonguldak. Siz otobuse devam edin, ucak neyinize..
  • Brüksel hatı açılsın artık.
  • sayın müdür bey. göbeğimiz çatladı yetti artık şu iç hatlara bır çözüm bulun lütfen.. sizin çözümünüz yoksa lütfen bu çözumu değerlendirin...TRABZON-ZONGULDAK-ANTALYA hattı mükemmel çalışır..
  • Sayin Recep Bey cevaplarsa sevinirim. Zonguldak-trabzon , İzmir ve Antalya iç hat uçuşları hakkında herhangi bir gelisme yada calisma var mı? Varsa gelinen nokta nedir? Havaalanı pist uzatma ve apron genişletme ile ilgili proje için çalışma yapılmaktamidır varsa gelinen durum nedir ve proje gorselini yayinlayacaklar midir? 2015 yaz mevsiminde yukaridaki iç hatlarda ucabilcekmiyiz ? Evet bu sorulara cevap bekliyor zonguldak halkı nede olsa il özel idaresi bu havaalanı isletmesinde bildiğim kadarıyla ortak yani kamu ortak dolayısıyla kamuya bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum. ...
  • Zonguldaklilar icin seviniyorum direk seferlerin olmasina, ama küllem zarar bir isletme, yurtdisindan yaklasik 200 sefer yapar!
  • gardaş,elin alamanı taaa ordan geliyor siz bi ıstanbuldan gelemiyonuz.

Zonguldak Sivil Havacılık AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya, Zonguldak Havalimanı'na 7,5 ayda toplam 240 uçağın sefer yaptığını söyledi.

Kahya, yaptığı açıklamasında, Almanya'nın Düsseldorf ve Dortmund havalimanlarına karşılıklı yapılan 240 seferde 29 bin 991 vatandaşın seyahat ettiğini belirtti.

Havalimanından seyahat eden yolcu sayısının arttığını anlatan Kahya, "Kış ayı nedeniyle Almanya-Zonguldak arasındaki uçuşlara ara verildi. Vatandaşların huzurlu bir ortamda seyahat etmelerinden mutluluk duyuyoruz" dedi.

Fotoğraf : Furkan Ertin

ALMANYA-ZONGULDAK ARASINDA 240 SEFER YAPILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

serhan ~ 9 yıl önce
O havaalanindan ic hatlar ucmak icin 2020 olur ancak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
118.5 ~ 9 yıl önce
Bir o kadar uçakta LTAC'ye DIV etmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caycuma ~ 9 yıl önce
sezonda sadece 3 tane uçak Ankara'ya divert etti.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yorumlar gösteriyorki, Haydi bakalım iç hatlar geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talip ~ 9 yıl önce
Zonguldak-Saltukova yolunun kısaltılması ve standartı yükseltilmesi gerekir.Mevcut Çaycuma yolu yerine Kilimli üzerinden en kısa hatla yeni bir yol açılmalı.Hem Bartın hem de Zonguldak'a iç hatlar için ucuz servis konsun ki cazip olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu da bisey mi , Gazipasaya 10 gunde inip kalkiyor o kadar ucak, tamamen zarar eden bir meydandir zonguldak. Siz otobuse devam edin, ucak neyinize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Brüksel hatı açılsın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abbas ~ 9 yıl önce
sayın müdür bey. göbeğimiz çatladı yetti artık şu iç hatlara bır çözüm bulun lütfen.. sizin çözümünüz yoksa lütfen bu çözumu değerlendirin...TRABZON-ZONGULDAK-ANTALYA hattı mükemmel çalışır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karaelmas ~ 9 yıl önce
Sayin Recep Bey cevaplarsa sevinirim. Zonguldak-trabzon , İzmir ve Antalya iç hat uçuşları hakkında herhangi bir gelisme yada calisma var mı? Varsa gelinen nokta nedir? Havaalanı pist uzatma ve apron genişletme ile ilgili proje için çalışma yapılmaktamidır varsa gelinen durum nedir ve proje gorselini yayinlayacaklar midir? 2015 yaz mevsiminde yukaridaki iç hatlarda ucabilcekmiyiz ? Evet bu sorulara cevap bekliyor zonguldak halkı nede olsa il özel idaresi bu havaalanı isletmesinde bildiğim kadarıyla ortak yani kamu ortak dolayısıyla kamuya bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android ~ 9 yıl önce
Zonguldaklilar icin seviniyorum direk seferlerin olmasina, ama küllem zarar bir isletme, yurtdisindan yaklasik 200 sefer yapar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kömür ~ 9 yıl önce
gardaş,elin alamanı taaa ordan geliyor siz bi ıstanbuldan gelemiyonuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000