25 Eylül 2010, Cumartesi 07:59:22

Almanya'dan Türkiye'ye vize sözü

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Alman Dışişleri Müsteşarı ile görüştü, vize konusunda söz aldı. İşte ayrıntılar:
  • ipini koparan Almanyaya Akin eder... ondan sonra yine Pis Türkler olur...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • nedeni çok basit..ben işim gereği,arasıra almanyaya uğruyorum ve orda yaşayan türkleri gördükçe,bize neden vize vermediklerini anlıyorum..bence günün birinde almanyadan türkiyeye göç fırtınası başlarsa,bence bizde türk gurbetçilerimize vize uygulamamız lazım..ya bir insan avrupanın göbeğinde birazda olsa kendini geliştiremezmi yaaa..biz almanyada yaşayan türklerden en az 3o yıl öndeyiz...
  • "Bir sorun olursa beni hemen haberdar edin" demiş bunun anlamı yani bir sorun yok demektir. O halde bu konuyu niye görüştük. Ya görüşme boş, yada haberin anlatımı boş....
  • MERKEL ALMANYA NIN BAŞINDA OLDUKÇA BU İŞLER ÇOK ZOR VEYA İMKANSIZ... MERKELIN TÜRK VE İSLAM DÜŞMANI OLDUGUNU HERKES BILIYOR..
  • inandırıcı değil.. yakın zamana kadar hava yolu çalışanları ve iş adamlarına 3 yıllık vize veriyorlardı onu bile uygulamadan kaldırdılar ..
  • yalan baskasi yalan... kafalari calissa lufthansayi sirf transit vize yuzunden ne kadar zarara soktuklarini bir gorseler...
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Alman Dışişleri Müsteşarı ile görüşerek, vize konusunda ''Sorunları çözme'' sözü aldı.

TOBB tarafından yapılan yazılı açıklamada, Hisarcıklıoğlu'nun Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Dr. Wolf Ruthart Born ile Berlin'deki makamında görüştüğü bildirildi.

Toplantıda Born'un, Hisarcıklıoğlu'na vize konusunda, iş dünyasına yardımcı olmak istedikleri mesajını ilettiğinin vurgulandığı açıklamada, bir sorun yaşandığında TOBB'un kendisiyle doğrudan temas etmesi halinde bizzat devreye gireceği ve çözülmesi için elinden geleni yapacağını söylediği ifade edildi.

Görüşmede, Born'un bu konuyla ilgili olarak, ''Vizeyi kaldıramayız ama işlerin kolaylaşması için her şeyi yapmaya hazırız, bu konuda bir sorununuz olursa beni hemen haberdar edin. Çözümlenmesi için elimden geleni yaparım'' dediğinin altı çizildi.

Hisarcıklıoğlu'nun, Türk-Alman İşbirliği Konseyi'nin de en kısa sürede yapılmasını istediği ifade edilen açıklamada, Müsteşar Born'un toplantının Almanya'da yapılmasının talimatını vereceğini söylediği belirtildi.
Almanya'dan Türkiye'ye vize sözü

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
ipini koparan Almanyaya Akin eder... ondan sonra yine Pis Türkler olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nedeni çok basit..ben işim gereği,arasıra almanyaya uğruyorum ve orda yaşayan türkleri gördükçe,bize neden vize vermediklerini anlıyorum..bence günün birinde almanyadan türkiyeye göç fırtınası başlarsa,bence bizde türk gurbetçilerimize vize uygulamamız lazım..ya bir insan avrupanın göbeğinde birazda olsa kendini geliştiremezmi yaaa..biz almanyada yaşayan türklerden en az 3o yıl öndeyiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Bir sorun olursa beni hemen haberdar edin" demiş bunun anlamı yani bir sorun yok demektir. O halde bu konuyu niye görüştük. Ya görüşme boş, yada haberin anlatımı boş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MERKEL ALMANYA NIN BAŞINDA OLDUKÇA BU İŞLER ÇOK ZOR VEYA İMKANSIZ... MERKELIN TÜRK VE İSLAM DÜŞMANI OLDUGUNU HERKES BILIYOR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
inandırıcı değil.. yakın zamana kadar hava yolu çalışanları ve iş adamlarına 3 yıllık vize veriyorlardı onu bile uygulamadan kaldırdılar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yalan baskasi yalan... kafalari calissa lufthansayi sirf transit vize yuzunden ne kadar zarara soktuklarini bir gorseler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000