13 Temmuz 2009, Pazartesi 09:54:35

Almanya'da sahte bilet furyası!

Almanya’da sahte bilet satışları artıyor. Düsseldorf’ta yaşanan sahte bilet skandalından sonra, benzer bir olay Frankfurt’ta da yaşandı.
  • SAHTE LİSE DİPLOMALARİ CİRT ATİYOR. TEKNİSYEN OLMAK İÇİN SAHTE DİPLOMALAR.......ARKADASLAR KENDİNİ ÇOK İYİ BİLİR.......
  • E-BİLET ÇIKALI ÖZELLİKLE GURBETÇİLERİ KANDIRMAK ÇOK KOLAYLAŞTI,NESİL DEĞİŞECEK ,ACENTENİN YERİNİ SANAL ACENTE ALACAK, NET SATIŞI PİYASAYA HAKİM OLACAK VE SAHTEKARLIK AZALACAK.TABİ SANAL SAHTEKARLIKLAR ÇIKMAZSSA..EEEE BİLET ÇIKTI MERTLİK BOZULDU..HERŞEYİN BİR YANSIMASI VAR.

Almanya’dan tatillerini geçirecekleri Antalya’ya uçmak üzere Frankfurt Havalimanı’na gelen Türk vatandaşları kötü bir sürprizle karşılaştı. Ellerinde Lufthansa’ya ait uçak bileti olan kişiler, check-in görevlisinin “Elinizdeki biletlerin karşılığı bulunmamaktadır” yanıtını alınca şaşkına döndüler.

Lufthansa yetkilileri ise yaşanan olayla ilk kez karşılaşmadıklarını belirterek, “Bu olay son günlerde çok fazla gelir oldu. Yolcular ucuza bilet aldık diye seviniyorlar. Ancak buraya geldiklerinde hüsranla karşılaşıyorlar. Dikkatli olmalarını tavsiye diyoruz” şeklinde konuştular.

AirportHaber.com

Almanya'da sahte bilet furyası!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
SAHTE LİSE DİPLOMALARİ CİRT ATİYOR. TEKNİSYEN OLMAK İÇİN SAHTE DİPLOMALAR.......ARKADASLAR KENDİNİ ÇOK İYİ BİLİR.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
E-BİLET ÇIKALI ÖZELLİKLE GURBETÇİLERİ KANDIRMAK ÇOK KOLAYLAŞTI,NESİL DEĞİŞECEK ,ACENTENİN YERİNİ SANAL ACENTE ALACAK, NET SATIŞI PİYASAYA HAKİM OLACAK VE SAHTEKARLIK AZALACAK.TABİ SANAL SAHTEKARLIKLAR ÇIKMAZSSA..EEEE BİLET ÇIKTI MERTLİK BOZULDU..HERŞEYİN BİR YANSIMASI VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000