02 Mart 2012, Cuma 08:24:58

ALMANYA'DA KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ...

Almanya'nın Frankfurt kenti yakınında küçük bir uçak düştü, kazada 3 kişi öldü...
  • Pilot nereli, yabancı değildir heralde düştüğüne göre, kesin şirket de Yabancı değildir
  • O kucuk ucak dediginiz 51.000FT de 525KTS ile ucuyor yani mach .92 ve 3000NM den fazla menzili var bu kucuk ucak dediginizin perfomansini ne 737 ne a320 de bulursunuz
  • ...Ucagin icindeki ölen yolcular önemli degil? önemli olan ucagin büyük veya kücüklügümü acaba sizce? Insanlar yakinlarini kaybediyor, ve bütün haber sitelerinde sadeceeee ucagin büyüklügünü konu olmus.. bu nasil bir saygisizlik!
  • Cessna 750 Citation X küçük uçakmış.
  • ´küçük uçak´diye bir tanımlama bir havacılık sitesine yakışmıyor, ancak bu tip başlıklar genel medyada çıkacak başlıklar. Havacılık sitesinden daha bilgili ve daha spesifik yorumlar ve başlıklar bekliyoruz.
  • kücük ucak dedigin citation 10
Offenbach emniyetinin sözcüsü Kirsten Krueger, Cessna tipi uçağın dün geç saatlerde Frankfurt'un güneyinde Egelsbach pistine inmeye çalışırken düştüğünü ve alev aldığını söyledi.
 
Kurtarma ekiplerinin, uçağın enkazından 3 kişinin cesetlerini çıkardığı, kayıp 2 kişinin izine ise rastlanmadığı belirtildi.
 
Uçağın, pilot, yardımcı pilot ve 3 yolcuyla birlikte Avusturya'nın Linz kentinden kaltığı, kazanın nedeninin ise henüz belirlenmediği kaydedildi.






(14:30) Almanya'nın Frankfurt kenti yakınlarındaki Egelsbach havaalanına inmeye hazırlanırken yakınlardaki bir ormanlık bölgeye düşen Cessna tipi küçük uçağın enkazının yakınlarında 4. kişinin cesedi de bulundu.
 
Avusturya'nın Linz kentinden gelen uçağın içinde pilot ve yardımcı pilotun yanı sıra 3 yolcunun bulunduğu, bu nedenle 5. kişinin hala arandığı belirtildi.
Piste inişe geçtiği sırada yere çakılarak bir anda alev alan uçağın düşüş sebebi henüz bilinmiyor. Daha önce 3 kişinin cesedi bulunmuştu.
ALMANYA'DA KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Pilot nereli, yabancı değildir heralde düştüğüne göre, kesin şirket de Yabancı değildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O kucuk ucak dediginiz 51.000FT de 525KTS ile ucuyor yani mach .92 ve 3000NM den fazla menzili var bu kucuk ucak dediginizin perfomansini ne 737 ne a320 de bulursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
...Ucagin icindeki ölen yolcular önemli degil? önemli olan ucagin büyük veya kücüklügümü acaba sizce? Insanlar yakinlarini kaybediyor, ve bütün haber sitelerinde sadeceeee ucagin büyüklügünü konu olmus.. bu nasil bir saygisizlik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cessna 750 Citation X küçük uçakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
´küçük uçak´diye bir tanımlama bir havacılık sitesine yakışmıyor, ancak bu tip başlıklar genel medyada çıkacak başlıklar. Havacılık sitesinden daha bilgili ve daha spesifik yorumlar ve başlıklar bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kücük ucak dedigin citation 10

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000