01 Eylül 2016, Perşembe 10:18:00

Almanya'da ilginç olay!

Almanya'da Condor Havayolları'nın bir uçağına yolcular haciz koydurdu, uçak sefere çıkamadı.
  • Peki haciz konulduğu için uçamayan yolcularda uçamadıkları için tazminat isteyip haciz koyduracakmı :)
  • Neresi ilginç? Alman-Condor Alman -germanwings Alman-Lufthansa Bunun gibi dahası,yolcu bir hiç Tazminat en son çare Gecikme rötar her Allah'ın günü Sert dominant yolcuyu her an dövmeye hazır,personel çalıştıran kokuşmuş eski atıl şirket bu Alman şirketleri. Kurban olsunlar THY me ,Pegasus uma Bora jetime Atlas a Onur'a vs hepsine Can'ım Türk pilotları Gelecek Türk'lerde
  • Benzeri olay Tk'nın Salzburg'da başına gelmişti. Konu kayıp bagaj tazminatının ödenmemesiydi o zaman.
  • Canim yaa, bir iletişim sorunu olmuş işte. Mail gitmemiş. Yolcular, siz de hemen niye şey yapiyorsunuz?
  • ALMANYA KANUN VE KURALLAR ÜLKESI.KIM OLURSAN OL ALI KIRAN BAS KESENLIK OLMAZ.YAKINDA YOLCU HAKLARINI VERMEYEN PEGASUS VE ONURUNDA BASINA BUNLAR GELIR.

Almanya'da Condor Havayolları'nın bir uçağına yolcular haciz koydurdu, uçak sefere çıkamadı.

Alman medyasında geniş yer bulan olay iddiaya göre şöyle gelişti; Condor Havayolları teknik arıza nedeniyle bir seferini 22 saat rötarlı gerçekleştirerek yolcuların tepkisini çekti. Seferin sonra ermesinin ardından yolcular gecikmeden kaynaklı olarak kişi başı 600 Euro'luk tazminatın ödenmesi için şirkete başvuru yaptı ancak bu başvuru Condor tarafından kabul görmedi.

Condor Havayolları yolculara verdiği yanıtta bir arıza meydana geldiğini ve bu durumun kendilerinden kaynaklanmadığını ifade etti. Bunun üzerine yolcular toplu olarak mahkemeye başvurdu. Birkaç ay süren dava süreci neticesinde mahkeme yolcuları haklı bularak tazminatın ödenmesine hükmetti. Ancak iddiaya göre Condor mahkeme kararını da uygulamayarak tazminatı ödemedi.

Tazminatın ödenmemesi nedeniyle bu kez avukatlar Condor'un bir uçağına haciz koydurdu. Sefere gitmesi gereken uçağa haciz koyulmasıyla sefer icra edilemedi. Şirket yetkilileri skandal sonrası hızlı bir şekilde tazminatları ödeyerek uçaktaki haciz kararını kaldırdı.

Haciz nedeniyle seferi gecikmeye uğrayan yolculardan özür dileyen şirket, bir iletişim sorunu olduğunu ve bu nedenle tazminatların ödenmesinin geciktiğini açıkladı.

Almanya'da ilginç olay!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

... ~ 8 yıl önce
Peki haciz konulduğu için uçamayan yolcularda uçamadıkları için tazminat isteyip haciz koyduracakmı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenermoda ~ 8 yıl önce
Neresi ilginç? Alman-Condor Alman -germanwings Alman-Lufthansa Bunun gibi dahası,yolcu bir hiç Tazminat en son çare Gecikme rötar her Allah'ın günü Sert dominant yolcuyu her an dövmeye hazır,personel çalıştıran kokuşmuş eski atıl şirket bu Alman şirketleri. Kurban olsunlar THY me ,Pegasus uma Bora jetime Atlas a Onur'a vs hepsine Can'ım Türk pilotları Gelecek Türk'lerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Sizi 3 hayırla uğurluyoruz.
Tk ~ 8 yıl önce
Benzeri olay Tk'nın Salzburg'da başına gelmişti. Konu kayıp bagaj tazminatının ödenmemesiydi o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yersen ~ 8 yıl önce
Canim yaa, bir iletişim sorunu olmuş işte. Mail gitmemiş. Yolcular, siz de hemen niye şey yapiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALMANYA ~ 8 yıl önce
ALMANYA KANUN VE KURALLAR ÜLKESI.KIM OLURSAN OL ALI KIRAN BAS KESENLIK OLMAZ.YAKINDA YOLCU HAKLARINI VERMEYEN PEGASUS VE ONURUNDA BASINA BUNLAR GELIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000