12 Nisan 2015, Pazar 17:07:39

ALMANYA'DA CESSNA DÜŞTÜ; 2 ÖLÜ 2 YARALI

Almanya'nın Oldenburg kentinde Cessna 172 tipi küçük uçak düştü. Kaza sonrası 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
  • Arkadşlar bu uçklar olmasa si buralara yorum morum yazamazsiniz inşaatlarda harç karirtırırdıniz
  • Bu tarz küçük ve pervaneli bütün uçaklar yasaklanmalı, can emniyeti açısından!
  • Arkadas ne kadar sığ insanlarsınız sizin nereniz havacı anlamıyorum bir uçak düşmüş 2 İNSAN ölmüş yaptığınız yorumlara bak... El insaf... Üzücü bir kaza allah ölenlerin yakınlarına sabıf versin
  • DLR sız uçmanın sonu bu işte.PPL içinde DLR şartı getirmeli çok zeki alman kardeşlerimiz
  • 172 tarihin en çok satan uçağıdır ve sınıfının en emniyetli uçağıdır(bakımları uygun yapıldığında). aslında daha çok PPL sahiplerinin kullandığı düşünülürse kullanım/kaza oranı oldukça düşüktür.
  • eyyyy cesna eyyy papa size ne oluyorrrr!!! aklınızı alırım sizin
  • Bu cessna'lar uçak mı araba mı anlamadım. Leblebi gibi düşüyorlar. Evin üstüne düşen mi, otoyola düşen mi.. Sıkıntısı ne bunların, bilen biri anlatsın?!?
  • Geçen de otoyol da iki kamyon devrilmişti almanya da yaralı şoförleri ambulans helikopterler ile hastaneye kaldırmışlardı bunda da aynı. Türkiye de ise 15-30 dk ambulans beklesin yaralılar ancak saray yaparız biz ülke büyüklüğünü gösterir bu da :-)
  • Yazık olmuş Allah rahmet eylesin. Hangi marka olursa olsun bu tek motorlu uçaklardan hep korkmuşumdur.

Almanya'nın Oldenburg kentindeki Oldenburg-Hatten Havaalanı'ndan kalkan Cessna 172 tipi küçük uçak, otoyol kenarına düştü.

İlk belirlemelere göre kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra A28 otoyolunun kenarına düşen Cessna 172 tipi uçaktaki 2 kişinin ölüdüğü, 2 kişinin de ağır yaralı olarak helikopterle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Otoyol kenarındaki bariyerlerin dibine düşen uçağın, birkaç metre ile otoyoldaki arabalara çarpmaktan kıl payı kurtulduğu belirtildi.



ALMANYA'DA CESSNA DÜŞTÜ; 2 ÖLÜ 2 YARALI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

kurtek ~ 9 yıl önce
Arkadşlar bu uçklar olmasa si buralara yorum morum yazamazsiniz inşaatlarda harç karirtırırdıniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu tarz küçük ve pervaneli bütün uçaklar yasaklanmalı, can emniyeti açısından!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mantıksız adam ~ 9 yıl önce
bir kaç gündür haberleri okur oldum. ne garip insanlar var yorum yazan ya. hiç mi düşünmezsiniz yorum yazarken. hey allahım ya, haber içerisikleri zateb ayrı bir alem bir de altında saçma yorumlar, merak eden okuyan bu sektör hakkında ne düşünür kim bilir... hey benim güzel ülkem...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadas ne kadar sığ insanlarsınız sizin nereniz havacı anlamıyorum bir uçak düşmüş 2 İNSAN ölmüş yaptığınız yorumlara bak... El insaf... Üzücü bir kaza allah ölenlerin yakınlarına sabıf versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
DLR sız uçmanın sonu bu işte.PPL içinde DLR şartı getirmeli çok zeki alman kardeşlerimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
172 tarihin en çok satan uçağıdır ve sınıfının en emniyetli uçağıdır(bakımları uygun yapıldığında). aslında daha çok PPL sahiplerinin kullandığı düşünülürse kullanım/kaza oranı oldukça düşüktür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyyy ~ 9 yıl önce
eyyyy cesna eyyy papa size ne oluyorrrr!!! aklınızı alırım sizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu cessna'lar uçak mı araba mı anlamadım. Leblebi gibi düşüyorlar. Evin üstüne düşen mi, otoyola düşen mi.. Sıkıntısı ne bunların, bilen biri anlatsın?!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B. ~ 9 yıl önce
Geçen de otoyol da iki kamyon devrilmişti almanya da yaralı şoförleri ambulans helikopterler ile hastaneye kaldırmışlardı bunda da aynı. Türkiye de ise 15-30 dk ambulans beklesin yaralılar ancak saray yaparız biz ülke büyüklüğünü gösterir bu da :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 9 yıl önce
Yazık olmuş Allah rahmet eylesin. Hangi marka olursa olsun bu tek motorlu uçaklardan hep korkmuşumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000