16 Şubat 2018, Cuma 08:57:03

Almanların ilk tercihi Antalya oldu

Alman iş ve turizm dergisi fvw, Alman turistin Türkiye'ye dönüşünü, ''Antalya rezervasyonları ikiye katlandı, Türkiye geri döndü'' başlığıyla duyurdu. Ocak ayında Almanya'da satılan her 100 paket turdan 24'ünü Antalya kaptı.
  • Kimi zaman depreşir kimi zaman söner ama Alaman'ın Türkiye sevdası bitmez...
  • Aleyhimize ne varsa yapan almanlara yaranmak için 1 senedir hapiste tuttuğumuz alman gazeteciyi başbakanın Merkel ile görüşmesinden hemen sonra serbest bıraktık. Aramız düzelsin diye onlara ihalesiz iş veriyoruz arabalarına hayranız turistlerine paralarına icatlarına olan muhtaçlığımızın en son kanıtı da bu ne yazık ki.
  • Gelsinler.
  • Neresi beleş oraya yerleş
  • antalya zaten kucuk almanya sayilir. hep yabanci var
  • Almanlar Türkiyeden vazgeçemez.

Alman turistin ocak ayında Türkiye'ye yoğun rezervasyon yaparak pahalı İspanya destinasyonundan uzaklaşmaya devam ettiği belirtilen haberde, ocak ayında yapılan paket tur satışlarına ilişkin bilgiler paylaşıldı.

ANTALYA SATIŞLARI İKİYE KATLANDI

Haberde paylaşılan detaylara göre, kasım ayında yüzde 49, aralık ayında ise yüzde 34 artan Almanya'daki Antalya rezervasyonları 2018 yılının ilk ayında ikiye katlandı. Traveltainment'ın verilerine göre, ocak ayında Antalya rezervasyonları yüzde 99 oranında arttı. Bu verilerle Türkiye, ocak ayında Almanya'da en çok paket tur satılan ilk 10 destinasyon arasında yüzde 24 payla ilk sıraya yerleşti.

MISIR AYNI ŞEKİLDE DEVAM

Almanya'da yükselişini sürdüren bir diğer destinasyon ise Mısır oldu. Verilere göre, kasım yüzde 72, aralık ayında ise yüzde 55 artış kaydeden Mısır, ocak ayında ise yüzde 61 artış kaydetti. Ocak ayında Almanya'da yapılan her 100 paket tur satışından 17'si Kızıl Deniz'e yapıldı.

YUNANİSTAN DA ARTIŞ KAYDETTİ

Yunanistan ise ocak ayında Almanya pazarında daha mütevazı bir büyüme kaydetti. Ocak ayında Heraklion satışları yüzde 9, Girit satışları yüzde 2 ve Kos satışları yüzde 25 oranında arttı.

MISIR KAN KAYBEDİYOR

İspanya'da tavan yapan fiyatlardan dolayı Türkiye, Mısır ve Yunanistan'ın kazançlı çıktığı belirtilen haberde, İspanya paket turlarının bu yıl yüzde 15 zamlandığına dikkat çekildi. 2017 yılının aralık ayında, İspanya'nın tatil bölgeleri Fuerteventura satışları yüzde 8, Las Palmas satışları yüzde 19 ve Tenerife satışları yüzde 21 düşen İspanya, ocak ayında da kan kaybetti. Buna göre, Mayorka, Palma ve Balear Adaları satışları ortalama yüzde 25 geriledi. (TurizmGuncel)

Almanların ilk tercihi Antalya oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İch liebe Köfte ~ 6 yıl önce
Kimi zaman depreşir kimi zaman söner ama Alaman'ın Türkiye sevdası bitmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh bee ! ~ 6 yıl önce
Aleyhimize ne varsa yapan almanlara yaranmak için 1 senedir hapiste tuttuğumuz alman gazeteciyi başbakanın Merkel ile görüşmesinden hemen sonra serbest bıraktık. Aramız düzelsin diye onlara ihalesiz iş veriyoruz arabalarına hayranız turistlerine paralarına icatlarına olan muhtaçlığımızın en son kanıtı da bu ne yazık ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Gelsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almancılar ~ 6 yıl önce
Neresi beleş oraya yerleş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 6 yıl önce
antalya zaten kucuk almanya sayilir. hep yabanci var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TeX ~ 6 yıl önce
Almanlar Türkiyeden vazgeçemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000