25 Temmuz 2017, Salı 11:55:34

Almanlar skandallara bir yenisini daha ekledi

Almanya'nın Düsseldorf Havalimanı'nda Türkiye karşıtı bir kampanya başlatıldı.
  • Hacı demek ki geriye kalan T kullanıcıları gelmek istiyor. Sadece 100 bini istemiyor :) asıl katılım sayısını aciklasinlar
  • Degerli forum üyeleri, bu konuda size bir kac ek bilgi vermek isterim. T-online internet sayfasi T-Mobile tarafindan Strööer'e satilmistir. Dijital ekranlardaki icerikleri oynatan ve sorumlu olan Strööer sirekti t-online sayfasinda bir anket yapmisti. Anketin sonuclari bu provoke edici sekilde kullandi. Ama T-Mobile mobil telefon sunan sirketi o kadar bir alakasi yok.
  • Alman Telekom ü reklam panosunda yalan atmış. Almanlar turist sayısına 2 sıradalar . Ayrıca eğer Almanlar 500 € ta Aç karınlarını başka bir ülkede doyurabiliyorlarsa Oraya gitsinler .
  • Hepsi senin eserin Sokaklara inip bir bakıyormusun etrafına kim bu insanlar. Türkler için suriyeli ne ise Almanlar için türkler o.
  • Almanya bizi kıskanıyor, bütün avrupa hakkımızda gıybet yapıyor bizde alman arabası almayalım vekiller özellikle audi mercedes değil renault ya binsinler ;)
  • Pilot seçimleri halen Almanların DLR sınavıyla yapılıp, değerlendirmeyi Almanlar yapıyor. Feto nun Nasa ya bile adam yerleştirdiğini düşünürsek , bu sınavı geçip pilotluk için işe alınanlar ne derece güvenli. Almanya nın bize düşmanlığı bu kadar açıkken... Bundan biran önce vazgeçilmeli...
  • Neden bu hale geldigimizi sorgulamadan bir cozum bulamayiz. Bugune kadar can ciger oldugumuz Almanlar bugun Turkiye'ye gelmek istemiyorlarsa, herkes bizden nefret ediyor demek soruna cozum bulmaz. Neden herkes bizden nefret ediyor? Ne oldu da 4-5 senede Turizm lideri olan bir ulke surungenlenleri oynuyor?
  • Zaten simdiye kadar alman nüfüsünun yaklasik 30 % TÜRKIYE`de tatil yapmis sadece. Yakinda almanyada secimler var, ve TÜRKIYE üzerinden partiler prim yapmaya calisiyorlar. Bizde pankart acalim : "1945`e kadar 6.000.000 insanin öldürüldügü almanyada tatil yapmak istermisin ?" diye.
  • Ucuza reklam pesindeler, kitleleri bu sekilde etkilemeye calisiyorlar. Buna en guzel cevap Almanya'da yasayan Turk vatandaslarinin toptan olarak bu kurumdaki aboneliklerini iptal edip rakip kuruma gecmeleridir.
  • Türkiyeyi türkleri seven zaten gelir ve bunlar günlük polemiklerden etkilenmez.

Almanya'nın Düsseldorf Havalimanı'nda Türkiye karşıtı bir kampanya başlatıldı.

T-Mobile'ın havalimanına koyduğu bir ekranda yolculara 'Türkiye'ye gitmeyin' uyarısının yer aldığı ve '100 bin T-Mobile kullanıcısı istemiyor' ifadeleri yer alıyor.

Türkiye düşmanlığına bir yenisini daha ekleyen Almanlar'ın bu tavrı Türk yolcular tarafından büyük tepki çekti.

 

Almanlar skandallara bir yenisini daha ekledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Giga ~ 7 yıl önce
Hacı demek ki geriye kalan T kullanıcıları gelmek istiyor. Sadece 100 bini istemiyor :) asıl katılım sayısını aciklasinlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alman takipici ~ 7 yıl önce
Degerli forum üyeleri, bu konuda size bir kac ek bilgi vermek isterim. T-online internet sayfasi T-Mobile tarafindan Strööer'e satilmistir. Dijital ekranlardaki icerikleri oynatan ve sorumlu olan Strööer sirekti t-online sayfasinda bir anket yapmisti. Anketin sonuclari bu provoke edici sekilde kullandi. Ama T-Mobile mobil telefon sunan sirketi o kadar bir alakasi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hanedan ~ 7 yıl önce
Alman Telekom ü reklam panosunda yalan atmış. Almanlar turist sayısına 2 sıradalar . Ayrıca eğer Almanlar 500 € ta Aç karınlarını başka bir ülkede doyurabiliyorlarsa Oraya gitsinler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsnü ~ 7 yıl önce
Evet alman emekli moruklar ölü sezonda antalya otellerinde nerdeyse beleşe kalıp kışın sayemizde para biriktirip dönerler
Sağol reis ~ 7 yıl önce
Hepsi senin eserin Sokaklara inip bir bakıyormusun etrafına kim bu insanlar. Türkler için suriyeli ne ise Almanlar için türkler o.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Almanya bizi kıskanıyor, bütün avrupa hakkımızda gıybet yapıyor bizde alman arabası almayalım vekiller özellikle audi mercedes değil renault ya binsinler ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beton ismail ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar hyundai honda toyata alın avrupalılar iyice azdılar
THY Alman DLR hatadır... ~ 7 yıl önce
Pilot seçimleri halen Almanların DLR sınavıyla yapılıp, değerlendirmeyi Almanlar yapıyor. Feto nun Nasa ya bile adam yerleştirdiğini düşünürsek , bu sınavı geçip pilotluk için işe alınanlar ne derece güvenli. Almanya nın bize düşmanlığı bu kadar açıkken... Bundan biran önce vazgeçilmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 7 yıl önce
Ulan arkadaş hiç güleceğim yoktu :)) ama doğru söylüyorsun...
Fake ~ 7 yıl önce
Oglum senin kapasiten yok ise DLR test yapmaya almanin sucu ne ?
~ 7 yıl önce
Şaka mısın yahu sen. Hani herşeye laf et de DLR sınavında ne yapabilir adamlar yani?
Neden ~ 7 yıl önce
Neden bu hale geldigimizi sorgulamadan bir cozum bulamayiz. Bugune kadar can ciger oldugumuz Almanlar bugun Turkiye'ye gelmek istemiyorlarsa, herkes bizden nefret ediyor demek soruna cozum bulmaz. Neden herkes bizden nefret ediyor? Ne oldu da 4-5 senede Turizm lideri olan bir ulke surungenlenleri oynuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Das can-ciğer? ~ 7 yıl önce
Ne can ciğeri be kardeşim. Sırtına vur lokmasını al bir ülkeydik de ondan öyle görünüyorlardı. Avrupa asla ama asla bizim dostumuz değildir ve kıyamete kadar da olmayacak. Şunu bir anlayın artık yahu. Valla anlayın artık yaa.
UCUZ "POPOlizm" ~ 7 yıl önce
Zaten simdiye kadar alman nüfüsünun yaklasik 30 % TÜRKIYE`de tatil yapmis sadece. Yakinda almanyada secimler var, ve TÜRKIYE üzerinden partiler prim yapmaya calisiyorlar. Bizde pankart acalim : "1945`e kadar 6.000.000 insanin öldürüldügü almanyada tatil yapmak istermisin ?" diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış! ~ 7 yıl önce
Almanya'da hiçbir zaman 6 milyon insan öldürülmedi, bu en büyük yalandır. Ha öldürülen az sayıdaki insan da insan değildi zaten o da başka bir gerçek. Neyse.. uzun hikaye uyumaya devam edin.
Doğru ~ 7 yıl önce
Almanya'da 6 milyon insan öldürüldü. Öldürülen insanlara insan değil diyen ırkçı pisliklere itibar etmeyiniz.
Alman sovenistligi ~ 7 yıl önce
Ucuza reklam pesindeler, kitleleri bu sekilde etkilemeye calisiyorlar. Buna en guzel cevap Almanya'da yasayan Turk vatandaslarinin toptan olarak bu kurumdaki aboneliklerini iptal edip rakip kuruma gecmeleridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NavEng ~ 7 yıl önce
Güzel de, inşallah bundan sonraki adım oradaki Türkler'i kapı dışarı etmek olmaz...
Naveng e ~ 7 yıl önce
Biraz zor kapı dısarı ederler. Morukları maaşsız kalır. Bilmeden atın durun
Realist ~ 7 yıl önce
Türkiyeyi türkleri seven zaten gelir ve bunlar günlük polemiklerden etkilenmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000