20 Ocak 2012, Cuma 08:01:10

ALMAN ŞİRKETLERDEN EK KOLTUK

Almanya pazarı iyi sinyaller veriyor. Büyük ölçekli tur operatörlerinin uçak kontenjanlarını yükselttikleri gelen bilgiler arasında.
Almanya’nın önde gelen tur operatörü Schauinsland da kapasitesini artırarak sadece Antalya’ya 20 bin ek koltuk ayırdı. Schauinsland’ın yaz rezervasyonları yüzde 25 arttı.

Türkiye’nin birinci turist pazarı Almanya’da yaz sezonuna yönelik talepte artış devam ediyor. Talepteki canlanma üzerine tur operatörlerinin kapasite artırımına gittiği pazarda, özellikle Antalya ve Kanarya Adaları’na talepte yükselme olduğu dikkat çekiyor.

Alman Tur şirketi Rewe Touristik’in yaz sezonuna yönelik 30 bin ek koltuk koymasının ardından pazarın bir diğer tur operatörü Schauinsland da kapasitesini artırdı. Yaz rezervasyonları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 artan Schauinsland, Mayorka, Mısır ve Türkiye başta olmak üzere çeşitli destinasyonlara ek koltuk ve seferler koydu. Schauinsland, sadece Antalya için 20 bin ek koltuk ayırdı.

Antalya ve Mayorka’nın dışında Mısır satışlarının da canlanarak iki haneli büyüme oranlarına ulaştığını, Tunus satışlarında da kıpırdanma gözlendiğini söyleyen Schauinsland Genel Müdürü Gerald Kassner, özellikle ailelere hitap eden uygun fiyatlı tatil ürünlerine olan talebin yükseldiğini kaydetti.
ALMAN ŞİRKETLERDEN EK KOLTUK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000