16 Aralık 2018, Pazar 11:58:31

Alman hükümet filosu yenileniyor

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in G20'ye giderken uçağının arızalanması ve acil iniş yapması hükümeti harekete geçirdi.
  • Almanlar,ithalat,döviz,faiz rekorları kıran, ürettiği katma değerli hiçbir şey olmayan,dışa bağımlı,ekonomisi bitik ama itibardan tasarruf olmaz diyen gösteriş ve hava meraklısı ülkemizden örnek alsınlar acilen yeni bir filo kursunlar.
  • Katar kralı bir çıkma yapıp uçak hediye etmemiş mi ????
  • Halkı refah ve huzur içinde. Sonuna kadar hakediyor böyle lider.
  • Allah Allah , Katar Emiri niye bir uçak hediye etmemiş ki ????
  • kullanılmış uçak alınma sebebi kesinlikle güvenlik maksatlı, üretim aşamasındaki olası sabote işlemlerini azaltmak için. inceleyin bir çok ülke bu yönteme başvuruyor buna biz de dahiliz. şu anda elimizdeki tc-tur a330-200 hariç hiç bir uçak fabrika teslimi değil.
  • Bizim b747 yi kiralık verelim isterlerse..
  • Katar Başkanı bir hediye göndermemiş mi ?
  • Sanayi,teknoloji,bilim,icat,uçak,araba dedin mi akla gelen ilk,dünyada gelirinin yarısından fazlasını ihracattan kazanan tek ülke Almanya itibardan tasarruf olmaz demiyor eski,püskü uçaklarla idare ediyor hala yeni uçak almaya sıcak bakmıyor, uçan kuşa borcu olan,ithalat,döviz, faiz rekorları kıran,ürettiği katma değerli hiçbir şey olmayan ülkemizi yönetenler de gösteriş,hava için sonuncusu güya hediye olan dahil 13 uçak,5 helikopter,120 binden fazla lüks makam arabası kullanıyor...Bizim insanımıza herşey müstahak.
  • A350 falan alma bizimkininde canı çeker
  • Alman pintiliği

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in G20'ye giderken uçağının arızalanması ve acil iniş yapması hükümeti harekete geçirdi.

Almanya Savunma Bakanı Ursula Von der Leyen hükümetin 300 milyon Euro bütçe ayırarak Airbus filosuna uzun menzilli 2 yeni uçak almayı planladıklarını duyurdu.

FİLO YENİLENİYOR

Almanya'nın popüler gazetesi Bild'e konuşan Von der Leyer "Merkel'in G-20 Zirvesi'ne geç kalması biraz tatsız oldu. Bunun bir daha yaşanmaması için uçuş ekibini genişletip iki de yeni uçak almayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Buna göre Alman devletinin geleneklerine bağlı olarak öncelikle kullanılmış bir Airbus A330, ya da bu geleneği kırarak yeni ve modern bir model olan Airbus A350 alınması gündemde.

Almanya'da devlet liderleri askeri geleneğe bağlı olarak genellikle eski uçaklarla seyahat ediyor ve başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı filolarında eski kullanılmış uçaklar yer alıyor. Yeni alım yapılmaması için eski uçaklar sürekli tamir ediliyor.

Yaklaşık 2 hafta önce Başbakan Angela Merkel ve Maliye Bakanı Olaf Scholz'u Arjantinde'ki G-20 Zirvesi'ne taşıyan uçak arızalanmış, Konrad Adenauer adlı başbakanlık uçağı Hollanda üzerinden geri dönerek Köln-Bonn Havalimanı'na acil iniş yapmıştı. Uçakta görev yapan mürettebatın azami uçuş saatini doldurması ve yedek mürettebat olmaması sebebiyle de ek sefer ivedi bir şekilde yapılamamıştı. Bunun üzerine Merkel tarifeli uçakla gecikmeli olarak G20 zirvesine gitmişti. (ensonhaber)

 

Alman hükümet filosu yenileniyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Hans ~ 5 yıl önce
Almanlar,ithalat,döviz,faiz rekorları kıran, ürettiği katma değerli hiçbir şey olmayan,dışa bağımlı,ekonomisi bitik ama itibardan tasarruf olmaz diyen gösteriş ve hava meraklısı ülkemizden örnek alsınlar acilen yeni bir filo kursunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abc ~ 5 yıl önce
Katar kralı bir çıkma yapıp uçak hediye etmemiş mi ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enerjix ~ 5 yıl önce
Halkı refah ve huzur içinde. Sonuna kadar hakediyor böyle lider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 5 yıl önce
O refahı sağlayan lider değil alman displini her şey kayıtlı fatura almazsam kaç para olur diye bir soru Alman halkında yoktur.Ya hep beraber yükselelim ya hep beraber düşelim mantığı var hemen köşeyi döneyim diye mantık yok
Hcbşbpkfnnş ~ 5 yıl önce
Allah Allah , Katar Emiri niye bir uçak hediye etmemiş ki ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kullanılmış uçak ~ 5 yıl önce
kullanılmış uçak alınma sebebi kesinlikle güvenlik maksatlı, üretim aşamasındaki olası sabote işlemlerini azaltmak için. inceleyin bir çok ülke bu yönteme başvuruyor buna biz de dahiliz. şu anda elimizdeki tc-tur a330-200 hariç hiç bir uçak fabrika teslimi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizim ki ~ 5 yıl önce
Bizim b747 yi kiralık verelim isterlerse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yxjlbşnpbx ı ~ 5 yıl önce
Katar Başkanı bir hediye göndermemiş mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desek boş ~ 5 yıl önce
Sanayi,teknoloji,bilim,icat,uçak,araba dedin mi akla gelen ilk,dünyada gelirinin yarısından fazlasını ihracattan kazanan tek ülke Almanya itibardan tasarruf olmaz demiyor eski,püskü uçaklarla idare ediyor hala yeni uçak almaya sıcak bakmıyor, uçan kuşa borcu olan,ithalat,döviz, faiz rekorları kıran,ürettiği katma değerli hiçbir şey olmayan ülkemizi yönetenler de gösteriş,hava için sonuncusu güya hediye olan dahil 13 uçak,5 helikopter,120 binden fazla lüks makam arabası kullanıyor...Bizim insanımıza herşey müstahak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapma ~ 5 yıl önce
A350 falan alma bizimkininde canı çeker

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
Alman pintiliği

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceco ~ 5 yıl önce
pintilik degil vatandas hakki yememe adamlar dunyayi geziyor biz köye gidecek mangir bulamiyoruz
İsraf haramdır ~ 5 yıl önce
İki uçağa 300 milyon ayırmışlar. Bizim jumbo jet tek başına neredeyse yarım milyar dolar! Sakın hediye hikayesi anlatmayın herşeyin bedeli vardır. Bayram ve seyran dışında kimseyi eniştesi öpmez.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000