08 Aralık 2016, Perşembe 16:51:23

Alman diplomatlara Atatürk Havalimanı'nda şok!

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın Almanya'da havalimanında alıkonmasının ardından Atatürk Havalimanı'nda dikkat çeken gelişme bir gelişme yaşandı.
  • Bravo
  • vur vur inlesin alamanya inlesin
  • gol attirmazsaniz topumu alir giderim hesabi)))
  • Küskün cocuk gibi hareket etmeyi biraksaniz iyi olur. Son 5 senedir dünyaya rezil ettiniz güzelim memleketi!
  • Madem Almanlar kötü,pis,domuz falan kampanya başlatalım, boykot edelim mallarını o zaman haydi buyurun. Başta çok sayın devlet büyüklerimiz kullanmasınlar Alman malı uçakları,arabaları, ihalelere sokmasınlar Almanları, köprü,havaalanında falan kullanılan Alman mallarını söksünler yerlerine başka bir ecnebi malını koysunlar, oralarda kullanılan teknolojileri de başka ülkelerden alalım,ilaçlarını,röntgen,mr cihazlarını da kullanmayalım,vatandaşlarını ülkemize kimlikle sokmayalım, vize uygulayalım, sizi ülkemizde turist olarak görmek istemiyoruz tatile yallah başka ülkeye, ülkemizde aldığınız evleri,arsaları da satın gidin, ülkemizde Alman firmalarına da kapatın gidin ülkemizden diyelim ki Almanya, büyük devlet nasıl olurmuş, tepki nasıl verilirmiş görsün. Bunları yapabiliyorsak eyvallah yapamıyorsak da gerçekler gün gibi ortada, göbeğimize kadar adamlara bağımlıyız, hemen her işte,heryerde onların ürettiklerini kullanıyoruz,boşa nefes tüketip,saçma sapan yorumlar yapmayalım...
  • Sevgili Airport ve okuyanlari, Bu konuya farkli boyutlardan deginmek isterim. Oncelikli olarak islam ile ilgili baslayacagim. Biz muslumanlar Hz. Muhammed (SAV) soyundan geldigimizi soyluyoruz ve kotuluge kotulukle cevap verdigimiz icin gururlaniyoruz. Oysa ki Peygamber efendimiz ona yapilan en büyük serlere bile yuzundeki tebessumu bozarak cevap vermistir. Detayli olarak rivayetleri yazmayacagim arayan bulur. Ikinci olarak diplomatik acidan degerlendirmek istiyorum. Olayin detaylarini bilmiyorum fakat Almanya ve Isvicre gibi ulkeler icin diplomasi ve yasalar cok onemlidir. TBMM Başkanvekili Sayin Ayşenur Bahçekapılı`nin evraklarinda bir eksiklik bulunuyor olmasi onun siyasal kimliginin ona bir cikar katmamasinin gerekliligini goruyorum, kaldi ki almanyada bulunma sebebi resmi bir ziyaret degilmis. Son olarak eski Türkiye diye birsey yazmis yorumcularin bir tanesi. Benim okudum Cumhuriyetin ilk yillarinda Türkiye her zaman dik durusunu sergilemistir. Bugun yasanan ikilemler yoktur
  • Adamlarının ülkesinin isminde bile kötü laaa da! madem o zaman ne diye doluştunuz bu dötlanda, bütün türkler Türkiyeye geri dönsünnnn....!!!!
  • Almanlarin sinir kapilarindaki uygulamalari malum, gördügümüz muamele zaman zaman kücük düsürücü olabiliyor. Sahsen de Almanya'da devlet daireleri önünde defalarca saatlerce bekledim. Fakaaat, bos bos konusmadan önce olayin icerigini okuyoruz degil mi? Bizim Hanimefendi pasaportunu, yani en degerli evragini kaybetmis, Alman Polisi'de 45dk gibi bir sürede gecici pasaport icin sorgulamasini yapmis ve sonunda gecis izni vermis. Pasaportun kayboldugu kismi tamamen atlaniyor, bizim Hanimefendi'nin "Ben bilmem kim, beni nasil 45 dakika ayakta bekletirsiniz?", dedigi kisim ön planda. Yani tamamen neopotizmin iliklerine kadar yasandigi bir ülkede egemen olarak hüküm sürmenin verdigi keyfiyet psikolojisi var ve bu durum Almanya'da duvara toslamis. Biz napmisiz peki? Gelen iki bürokrati durdur, beklet, sonra sal. Kardesim adamin evraklari eksik ise beklet sabaha kadar, kimse bir sey diyemez; ama bu durumda yaptigimiz asagilik duygusu kaynakli sark kurnazligindan baska bir sey degil.
  • Reis in heykelini yapsan, bazı uzuvlarına beton yetmez.
  • O, Angela domuzu ne kaçacak ne sıçacak yer bulacak bu kafayla...Çok yakın,biraz sabır...

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın Almanya'da havalimanında alıkonmasının ardından Atatürk Havalimanı'nda dikkat çeken gelişme bir gelişme yaşandı.

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı Almanya'da havalimanında alıkonulmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu uygulamaya karşılık misliyle karşılık verilebileceğini açıklamıştı.

İHA'nın haberine göre, pasaport kontrol noktasına gelen diplomatlar, geniş bir inceleme ve araştırma yapılmak için yaklaşık iki saat bekletildikten sonra geçiriliyor. Bu uygulama sırasında şu ana kadar dört diplomatik pasaportu taşıyan Alman diplomatın uçağını kaçırdığı öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaşanan olaya sert tepki göstermiş, "Teröristi alıyorsun ülkende misafir ediyorsun, ağırlıyorsun ama bu ülkenin TBMM Başkan Yardımcısını ve heyetini orada kapıda saatlerce bekletiyorsun. Şimdi bunlara aynısını yapmak gerekmez mi? Ondan sonra Erdoğan oluyor diktatör. Sen benim Meclis Başkan Yardımcıma, bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, senin polisin vesairen bunu yaparsa, benim buna aynısıyla mukabele etmem lazım. Bir defa, bütün oradaki personelin kimse, neyse bunlara gereğini yapmadığın sürece Türkiye de buna misliyle mukabele eder, etmek durumundadır.

50 dereden 50 türlü su getirirler bilirim. İşte teröristler cirit atıyor, hepsi orada. Avrupa ülkelerinde dolaşıyorlar. İsimlerini gönderiyoruz vesaire, yok, halen dolaşıyorlar orada. Hani bu terör örgütüydü? Bu terör örgütünün mensuplarını niye ülkenizde dolaştırıyorsunuz, bunlara buralarda niye bu kadar para toplatıyorsunuz?" demişti.

NE OLMUŞTU?

Almanya'da kaldığı otelin lobisinde çantası çalınan TBMM Ayşenur Bahçekapılı, pasaport, kimlik, para ve tüm kredi kartlarını kaybetti. Büyükelçilik, Türkiye’ye dönmesi için geçici pasaport çıkarttı. Ancak polis, geçici pasaportunda sorun olduğu belirterek, Bahçekapılı ve beraberindekileri havalimanındaki polis karakolunda alıkoydu. Bahçekapılı, özel bir seyahat için gittiği Almanya’nın Köln şehrinde, kaldığı otelin lobisinde çantasının çalınmasıyla başlayan olayı anlatırken, Alman polisinin tüm uyarılarına rağmen kendilerine son derece kötü davrandıklarını dile getirmişti. 

Alman diplomatlara Atatürk Havalimanı'nda şok!

Yorumlar Tüm Yorumlar (124)

Bravo2 ~ 7 yıl önce
Bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaa nasılmışşş ~ 7 yıl önce
vur vur inlesin alamanya inlesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sami ~ 7 yıl önce
gol attirmazsaniz topumu alir giderim hesabi)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teslim ~ 7 yıl önce
Küskün cocuk gibi hareket etmeyi biraksaniz iyi olur. Son 5 senedir dünyaya rezil ettiniz güzelim memleketi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
Bunun çocuklukla alakası yok bu bir. Bir ikincisi belge veya evraklarda eksik varsa bile, bir başkan vekiline böyle muamele yapılmaz, saatlerce bekletilmez. İlgi gösterilir, mümkün mertebe yardımcı olunmaya çalışılır. Mağduriyetlerinden dolayı minimum derecede etkilenmeleri sağlanır. Misafir yani guest kelimesi bunu gerektirir. Bir üçüncüsü diplomatik olarak bunun bir karşılığının olması gerekir. Uluslararası diplomasi okumadım ama sana kışt dendiğinde bile tepki veriyorsun. Bırak ülkelerde birbirlerine gereken göz dağlarını versin. Son 5 yılda ülkenin rezil olduğundan bahsetmişin. Kime, neye rezil olmuşuz bunun da açıklamasını yap. Zira yapamıyorsan gevezelik yapma, kirlilik oluşturma.
Fenermoda ~ 7 yıl önce
Mehmet rumuzlu kardeşim doğru çok doğru yazmışsınız Kime rezil olmuşuk ? Almanya yamı yunanistana mı? Bilip bilmeden Avrupa'yı görmeden ahkam kesenler Irkçı Türk düşmanı almanyadır,türkleri her 10 yılda bir yakanlar,vuranlar almandır almanyadır almanlardır.bahçekapılı tv söylediği gibi tek amaç kalkınmış büyümüş bağımsız türkiyeyi bölmek böldürmek yıkmaktır.alman ya hep düşmanımız olmuştur,Türk vatandaşına saygısı yoktur Biz rezil olmayız rezil ederiz.anlamayanlara..... Bu arada bu üçüncü yazım AirPort haber editörleri yayınlamıyorsunuz yazılarımı hiç hoş değil Gerçekleri yayınlamıyorsunuz inşallah bu yazım yayınlanır. Alman atasözü Türk'le dost görün ,belini kır
mehmet'e ~ 7 yıl önce
Sen bu ülkede yaşamıyor musun? Ülkenin kimlere nasıl rezil olduğunu bilmiyorsan bunu hiç kimse sana anlatmak zorunda değil. Algılarını açman anlaman için yeterli. Ama siz alışıksınız kayıtsız şertsız biat etmeye. Ayrıca orası bir hukuk devleti Türkiye gibi ali babanın çiftliğine benzemez. O şahıs vekil bile olsa pasaport dışında bir belgeyle ülkeden çıkıyorsa güvenlik tedbirleri sebebiyle sorguya çekilmek zorunda. Orada sadece kanun işler, buradaki gibi her ensesi kalın olana eyvallah çekilmez. Hukuk devleti nedir sizin güruh anlamaz. Çünkü hukukun bile elini kolunu başladınız
Haydi ~ 7 yıl önce
Madem Almanlar kötü,pis,domuz falan kampanya başlatalım, boykot edelim mallarını o zaman haydi buyurun. Başta çok sayın devlet büyüklerimiz kullanmasınlar Alman malı uçakları,arabaları, ihalelere sokmasınlar Almanları, köprü,havaalanında falan kullanılan Alman mallarını söksünler yerlerine başka bir ecnebi malını koysunlar, oralarda kullanılan teknolojileri de başka ülkelerden alalım,ilaçlarını,röntgen,mr cihazlarını da kullanmayalım,vatandaşlarını ülkemize kimlikle sokmayalım, vize uygulayalım, sizi ülkemizde turist olarak görmek istemiyoruz tatile yallah başka ülkeye, ülkemizde aldığınız evleri,arsaları da satın gidin, ülkemizde Alman firmalarına da kapatın gidin ülkemizden diyelim ki Almanya, büyük devlet nasıl olurmuş, tepki nasıl verilirmiş görsün. Bunları yapabiliyorsak eyvallah yapamıyorsak da gerçekler gün gibi ortada, göbeğimize kadar adamlara bağımlıyız, hemen her işte,heryerde onların ürettiklerini kullanıyoruz,boşa nefes tüketip,saçma sapan yorumlar yapmayalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Tepki gösterilse bile senin dediklerin abartı olmuş. Diplomatik tepki gösterilse bile devlet hiçbir şekilde Almanlar ülkede gayrimenkul alamaz veya ülkeye giremez şeklinde bir yaptırım yapamaz. Örnek verirken de lütfen mantıklı örnekler verelim.
.... ~ 7 yıl önce
Ne abartısı adam doğruyu yazmış. Yaptırım yapacaksan radikal olacaksın ki bir işe yarasın. İsrail'e giden herhangi bir ülke vatandaşı Arabistan'a girebiliyor mu ya da İran'a? Hayır. Türk pasaportuyla İsrail'e gidip sonra İran'a veya Arabistan'a iş vs sebeplerle gitmek isteyenlere, emniyet tarafından başka ama yeni pasaport veriliyordu bir ara şimdi uygulama ne durumda bilmiyorum. Ayrıca biz almanya'da ev vs alabiliyor muyuz ki onlar gelsin burada alsın? Niye onlara bu izni veriyoruz? Mantıktan bahsediyorsun buyur sana mantık.
Atalar boşa dememis ~ 7 yıl önce
Vur dedik öldürmüşsün... abartmadan üzerinize yok
Burak Arpacioglu ~ 7 yıl önce
Sevgili Airport ve okuyanlari, Bu konuya farkli boyutlardan deginmek isterim. Oncelikli olarak islam ile ilgili baslayacagim. Biz muslumanlar Hz. Muhammed (SAV) soyundan geldigimizi soyluyoruz ve kotuluge kotulukle cevap verdigimiz icin gururlaniyoruz. Oysa ki Peygamber efendimiz ona yapilan en büyük serlere bile yuzundeki tebessumu bozarak cevap vermistir. Detayli olarak rivayetleri yazmayacagim arayan bulur. Ikinci olarak diplomatik acidan degerlendirmek istiyorum. Olayin detaylarini bilmiyorum fakat Almanya ve Isvicre gibi ulkeler icin diplomasi ve yasalar cok onemlidir. TBMM Başkanvekili Sayin Ayşenur Bahçekapılı`nin evraklarinda bir eksiklik bulunuyor olmasi onun siyasal kimliginin ona bir cikar katmamasinin gerekliligini goruyorum, kaldi ki almanyada bulunma sebebi resmi bir ziyaret degilmis. Son olarak eski Türkiye diye birsey yazmis yorumcularin bir tanesi. Benim okudum Cumhuriyetin ilk yillarinda Türkiye her zaman dik durusunu sergilemistir. Bugun yasanan ikilemler yoktur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış ~ 7 yıl önce
bir defa ilk cümlen yanlış!! peyganber efendimizin soyundan herkes gelmioyr (taaa hz Adem'i kastetmiyorsan) yani herkes seyyid değil lütfen dikkat!!
doğrusu ~ 7 yıl önce
1. Müslümanların hepsi Hz Muhammed (SAV)in soyundan gelmezler, onun ümmetidirler. Onun soyundan gelenlere seyyid denilir. 2. İslamiyette pişman olanı af etmek erdemdir ve bu zarara uğrayanın tercihine bırakılmıştır fakat asıl olan kısastır. Yani birebir karşılıktır. Adalette bunu gerektirir.
5 ~ 7 yıl önce
peygamberimizin soyundan gelenlere seyyid denir. Herkes seyyıd değildir, akrabalık, kan bagı gereklıdır, musluman olmak soyundan gelmek anlamına gelmez. ikincisı rivayet ve dedıkodulara gore degılde yazılı belge olan Kuran a bakarsan kısasa kısas helaldır, farzdır. egerki bu yaptıklarını bılınclı olarak , kotu nıyele yapmıslarsa, bizimde karsılık vermek hakkımızdır, görevimizdir ki, caydırıcılıgı olsun, bılmeden yapmıs olmaları halınde, dıplomatık bır dılle ozur dılenır, konu kapanırdı.
Dötland ~ 7 yıl önce
Adamlarının ülkesinin isminde bile kötü laaa da! madem o zaman ne diye doluştunuz bu dötlanda, bütün türkler Türkiyeye geri dönsünnnn....!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neopotizm ~ 7 yıl önce
Almanlarin sinir kapilarindaki uygulamalari malum, gördügümüz muamele zaman zaman kücük düsürücü olabiliyor. Sahsen de Almanya'da devlet daireleri önünde defalarca saatlerce bekledim. Fakaaat, bos bos konusmadan önce olayin icerigini okuyoruz degil mi? Bizim Hanimefendi pasaportunu, yani en degerli evragini kaybetmis, Alman Polisi'de 45dk gibi bir sürede gecici pasaport icin sorgulamasini yapmis ve sonunda gecis izni vermis. Pasaportun kayboldugu kismi tamamen atlaniyor, bizim Hanimefendi'nin "Ben bilmem kim, beni nasil 45 dakika ayakta bekletirsiniz?", dedigi kisim ön planda. Yani tamamen neopotizmin iliklerine kadar yasandigi bir ülkede egemen olarak hüküm sürmenin verdigi keyfiyet psikolojisi var ve bu durum Almanya'da duvara toslamis. Biz napmisiz peki? Gelen iki bürokrati durdur, beklet, sonra sal. Kardesim adamin evraklari eksik ise beklet sabaha kadar, kimse bir sey diyemez; ama bu durumda yaptigimiz asagilik duygusu kaynakli sark kurnazligindan baska bir sey degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan Reis ~ 7 yıl önce
Reis in heykelini yapsan, bazı uzuvlarına beton yetmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reisini sevsinler ~ 7 yıl önce
Niye satın mı alacan, odana koy her gece bakıp bakıp tatmin edersin kendini.
SCHWEİNFURT ~ 7 yıl önce
O, Angela domuzu ne kaçacak ne sıçacak yer bulacak bu kafayla...Çok yakın,biraz sabır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000