24 Şubat 2010, Çarşamba 09:31:26

All Nippon'dan eşsiz uygulama

Japon havayolu şirketi ANA, dünyada benzeri görülmemiş bir uygulamaya gitme kararı aldı.
  • THY yapsayadı haremlik selamlık diye yapardı. Özenti bu ya ?
  • güzel bir uygulama,arkadaşların yorumuna hak vermemek elde değil.thy de olsaydı ....
  • valla arkadaş mükemmel özetlemiş olayın türkiye boyutunu.. hele dediği gibi, thy böyle bir girişimde bulansaydı... neler demezlerdi..
  • bence 8 martta baslasınlar bu uygulamaya dunya kadınlar gununde guzel jest olur
  • hahaha yorumuna cok güldüm yahu.Allah'da seni güldürsün.Seninle aynı fikirdeyim :) Bunun THY de uygulandıgını hayal bile edemiyorum.Hele hele sonrasında çıkacak şeriat yorumlarını şimdiden okur gibiyim :D
  • Yahu bu cagda bu ayrimcilik olurmu.Ababa Bizin Cevik Bir Pasayi bir gondersekte su isin asli ne imis bir ogrense ve bu ayrimciligi Tank'larimizla 2 saatte halletsede gelse.Turkiyede bunu yapacak yigit varmi acaba.Yapmayi birakin erkekse biri ima etsin bakalim basina neler geliyor.Imdaaaaat.Laiklik elden gidiyooooor.Atam memleketi Seriatcilar basti.Kurtar bizi.Ordu neredeeeeeeeeeeeeee.CHP MHP IP neredeler.Uynin yahu.Japonlar bizden izin almadan neler yapiyorlar.Cubbeliler neredeee hemen Anitkabire de toplanilaaaa.Askere muhrira icin haber gonderile.Gerekirse darbe yapila.Bu vatanin sahibi yokmu.Deniz Baykal uyuyormu?????
  • ne kadar da efendi insanlar japonlar.. gurur duyuyorum sizerle boyle bir uygulamayla ...yolunuz acik olsun ANA VE JAL..
  • Japonya'da tren vagonlarinda yogun saatlerde bay bayan ayrimi var, dogrudur. Ancak sebebi ciddi boyutlara varan fiziksel sarkintiligin onune gecmektir. Trenler yogun saatlerde gercekten balik istifi gibi. ANA'in uygulamasi anladigim kadariyla anketten cikan yolcu talebine yanit vermektir.
  • BUNU THY YAPSA YİNE BAŞLARDI DEVE, BADEM BIYIK, TERLIK HIKAYELERI JAPON YAPINCA '' ÇAĞDAŞ '' BULUNMUŞ '' ÇAĞDAŞ '' İNSANLAR TARAFINDAN NE MUTLU ANA' YA... ALLAHTAN ONLAR DEVE KESMEMİŞ...
  • Bu bir şey değil ki, benzeri haremlik/selamlık uygulaması Japonyadaki trenlerde de var. Hem de sadece tuvaletle sınırlı değil, sadece bayanlara özel vagon bulunuyor. Çağdaşlık da bunu gerektirmez mi? Yani insanlar nasıl rahatlarsa öyle yaşarlar. Tabii ki çağdaş ülkelerde. Kraldan çok kralcıların olduğu "çağdaşçı" ülkelerde ise insanlar kıyafetlerinden ötürü nizamiyelerden içeri alınmaz, evlatlarının/kardeşlerinin mutlu anlarına şahit olamaz, hatta hasta ziyaretine bile gidemez... Ayrıca benle alakalı fikir beyan arkadaş, merak etme, yakında ANA'nın da icabına bakarım...

Japon All Nippon Havayolları (ANA) 1 Mart tarihinden itibaren tüm uluslararası uçuşlarında bayan yolcularına özel tuvalet uygulamasına geçiyor.
 
"Müşteri Memnuniyeti Araştırmaları" sonucunda bayan yolcuların, kapıda bir erkek beklerken tuvalette bulunmaktan rahatsızlık duydukları anlaşıldı.

ANA, dünyada bir ilke imza atarak tüm uluslararası uçuşlarında bayan yolculara özel tuvalet uygulamasına 1 Mart'ta başlama kararı aldı.

All Nippon'dan eşsiz uygulama

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
THY yapsayadı haremlik selamlık diye yapardı. Özenti bu ya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
güzel bir uygulama,arkadaşların yorumuna hak vermemek elde değil.thy de olsaydı ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
valla arkadaş mükemmel özetlemiş olayın türkiye boyutunu.. hele dediği gibi, thy böyle bir girişimde bulansaydı... neler demezlerdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence 8 martta baslasınlar bu uygulamaya dunya kadınlar gununde guzel jest olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hahaha yorumuna cok güldüm yahu.Allah'da seni güldürsün.Seninle aynı fikirdeyim :) Bunun THY de uygulandıgını hayal bile edemiyorum.Hele hele sonrasında çıkacak şeriat yorumlarını şimdiden okur gibiyim :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu bu cagda bu ayrimcilik olurmu.Ababa Bizin Cevik Bir Pasayi bir gondersekte su isin asli ne imis bir ogrense ve bu ayrimciligi Tank'larimizla 2 saatte halletsede gelse.Turkiyede bunu yapacak yigit varmi acaba.Yapmayi birakin erkekse biri ima etsin bakalim basina neler geliyor.Imdaaaaat.Laiklik elden gidiyooooor.Atam memleketi Seriatcilar basti.Kurtar bizi.Ordu neredeeeeeeeeeeeeee.CHP MHP IP neredeler.Uynin yahu.Japonlar bizden izin almadan neler yapiyorlar.Cubbeliler neredeee hemen Anitkabire de toplanilaaaa.Askere muhrira icin haber gonderile.Gerekirse darbe yapila.Bu vatanin sahibi yokmu.Deniz Baykal uyuyormu?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne kadar da efendi insanlar japonlar.. gurur duyuyorum sizerle boyle bir uygulamayla ...yolunuz acik olsun ANA VE JAL..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Japonya'da tren vagonlarinda yogun saatlerde bay bayan ayrimi var, dogrudur. Ancak sebebi ciddi boyutlara varan fiziksel sarkintiligin onune gecmektir. Trenler yogun saatlerde gercekten balik istifi gibi. ANA'in uygulamasi anladigim kadariyla anketten cikan yolcu talebine yanit vermektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BUNU THY YAPSA YİNE BAŞLARDI DEVE, BADEM BIYIK, TERLIK HIKAYELERI JAPON YAPINCA '' ÇAĞDAŞ '' BULUNMUŞ '' ÇAĞDAŞ '' İNSANLAR TARAFINDAN NE MUTLU ANA' YA... ALLAHTAN ONLAR DEVE KESMEMİŞ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu bir şey değil ki, benzeri haremlik/selamlık uygulaması Japonyadaki trenlerde de var. Hem de sadece tuvaletle sınırlı değil, sadece bayanlara özel vagon bulunuyor. Çağdaşlık da bunu gerektirmez mi? Yani insanlar nasıl rahatlarsa öyle yaşarlar. Tabii ki çağdaş ülkelerde. Kraldan çok kralcıların olduğu "çağdaşçı" ülkelerde ise insanlar kıyafetlerinden ötürü nizamiyelerden içeri alınmaz, evlatlarının/kardeşlerinin mutlu anlarına şahit olamaz, hatta hasta ziyaretine bile gidemez... Ayrıca benle alakalı fikir beyan arkadaş, merak etme, yakında ANA'nın da icabına bakarım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000