04 Eylül 2014, Perşembe 08:32:00

ALKOLLÜ YOLCU HAVALİMANI POLİSİNE SALDIRDI!

St. Petersburg’tan gelip Münih üzerinden Lyon’a gitmek isteyen Rus asıllı Fransız yolcu, uçağa binmesine izin vermeyen polislere saldırdı.
  • Ülkemizde de bu uygulamaları görmek isteriz. Bu yolcular hem diğer yolcuları rahatsız ediyor hemde şirketleri zarara uğratıyor.
  • Budur. Banana republic olmak ya da olmamak.

St. Petersburg’tan gelip Münih üzerinden Lyon’a gitmek isteyen Rus kökenli Fransız, uçağa binmesine izin vermeyen polislere saldırdı.

Güvenlik kontrolü esnasında aşırı içkili olduğu belirlenen 60 yaşındaki Fransız’ın, aktarma için uçak beklerken, Münih Havalimanı’nda gümrüksüz satış mağazasından aldığı bir şişe viski ve iki birayı içtiği saptandı.

Özel güvenlik görevlilerinin çağırdığı polis memurlarına uçağa binmesini engelledikleri için yumruklar atmaya başlayan sarhoş yolcu, etkisiz hale getirilip, kelepçelenerek gözaltına alındı. İstediği uçağa binemeyen Fransız, ayılma hücresinde sekiz saat kaldıktan sonra başka uçakla uçabildi. Münih savcılığı, hakkında güvenlik güçlerine mukavemetten dava açtığı Fransız’dan iki bin Euro ön ceza almayı ihmal etmedi.

ALKOLLÜ YOLCU HAVALİMANI POLİSİNE SALDIRDI!

Yorumlar

Çok güzel ~ 10 yıl önce
Ülkemizde de bu uygulamaları görmek isteriz. Bu yolcular hem diğer yolcuları rahatsız ediyor hemde şirketleri zarara uğratıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Budur. Banana republic olmak ya da olmamak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000