06 Nisan 2017, Perşembe 09:51:15

Alitalia'da grev krizi

İtalyan ulusal havayolu firması Alitalia'da çalışanlar firmanın yeni eylem planını protesto amacıyla greve gitti.
  • alitalia havayolu %100 italyan devletine aittir ve ayni çiftlik gibidir binlerce gereksiz insan çalişir..ha biri para aktarilir kim tarafindan italyan devleti tarafindan..en sonunda etihad havayolu alitalianin %49 hissesini satin aldi 300 milyon dolar civarinda bir rakam ödeyerek..fakat havayolu gene duzelemedi mali yönden duzluğe çikamiyor..şişirilmiş personel sayisindan dolayidir..bilmeden konuşmayin..devlet para vermiyormiş alitalia çoktan batardi.
  • Thy olsa herkes susar Neden? Torpilli aldıkları için
  • SIRKETIMIZ OZEL BIR SIRKET DEGIL OYLE GORUNSEDE 70 MILYON VE DOGACAK 70 MILYON BEBENINDE HAKKI OLAN BIR SIRKET OYLE SEREFSIZ ADI YONETCILERE BAKIPTA SIRKETIMZE BIR ZEVAL GELMESININ HAYALINI KURMAYIN DUA EDIN RABBIM ONCA MILLETE MAL OLMUS BU NADIDE SIREKTIMIZI TUM ESATLAR TUM FESATLAR DAN TUM FİTNELERDEN TUM CAKALLARDAN KORUSUN ISLAHI PEK MUMKUN GOURNMUYOR ELBETTE KAHRU PRISAN ETSIN FAKAT ISKAL EDILEN MAKAMLAR SEHITLERIMZDEN TUTUNDA ASIRLAR BOYU BU ULKE TOPRAKLARINDA YASAYCAK INSANLIGIN MAKAMLARI U YUZDEN YA SABIR DEYIP BIZLERE DUSEN VAZIFEYI EN IYI SEKILDE IFA ETME GAYRETI VE ARZUSU ICINDE OLALIM SAADETTE DEVRINDE DEGILIZ AMA ETME BULMA DUNYASINDA YASIYORUZ BIR GUN INSALLAH ADALETIDE BULUR BU ULKEM ALLAHA EMANET OLUNUZ
  • Alitalia şirketi daha önce de 2 kez iflas etmiş fakat yeniden faaliyete geçirilmiş. bu kez de batma noktasına gelmişken Etihad tarafından %49'luk hisseleri satın alınmıştı. Fakat herşeye rağmen şirketteki zarar bir türlü önlenemiyor. Ne yaptılarsa olmuyor. Zarar eden hatlar kapatıldı ki aralarında İstanbul da vardı. 2 bin çalışan işten çıkartılacak 20 kadar uçağıda yere indirilecek dendi. Sonuç greve gittiler ama bu grev onlara daha da pahalıya patlayacak. Zaten Etihad'ın başıda belada, çünkü aldığı şirketlerin bazıları ki bunlardan biri Air Berlin zarardalar. kısacası Etihad bu işten zararlı çıktı..
  • Bi italya olamıyoruz. Bizdede işinden olanlara iyi olmuş derler özellikle thy de. Bak adamlar nasıl birbirlerini koruyorlar.

İtalyan Rainews kanalının haberine göre, İtalyan ulusal havayolu firması Alitalia'nın 2 bin çalışanın işten çıkarılması ve mevcut personelin maaşlarında yüzde 20'den yüzde 30'a varan kesintiler öngören eylem planı protesto edildi.

Firma çalışanları dün 24 saatlik grev kararını uyguladı. Sadece 07.00-10.00 ile 18.00-21.00 saatlerinde sınırlı hizmet verildi.

Uçuşların yüzde 60'ı iptal edildi

Grev nedeniyle Alitalia'nın ulusal ve uluslararası pek çok operasyonunda iptaller yaşandı. İç ve dış hatlarda uçuşların yüzde 60'ı iptal edildi, yolcuların yüzde 92'si alternatif uçuşlara yönlendirildi.

Bu arada, İtalyan firmasından yapılan açıklamada, grev dolayısıyla bugün erken saatlerdeki bazı uçuşların ya iptal edileceği ya da saat değişikline gideceği bildirildi.

Alitalia'da grev krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

camarothy ~ 7 yıl önce
alitalia havayolu %100 italyan devletine aittir ve ayni çiftlik gibidir binlerce gereksiz insan çalişir..ha biri para aktarilir kim tarafindan italyan devleti tarafindan..en sonunda etihad havayolu alitalianin %49 hissesini satin aldi 300 milyon dolar civarinda bir rakam ödeyerek..fakat havayolu gene duzelemedi mali yönden duzluğe çikamiyor..şişirilmiş personel sayisindan dolayidir..bilmeden konuşmayin..devlet para vermiyormiş alitalia çoktan batardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 7 yıl önce
Thy olsa herkes susar Neden? Torpilli aldıkları için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARKADASLAR ~ 7 yıl önce
SIRKETIMIZ OZEL BIR SIRKET DEGIL OYLE GORUNSEDE 70 MILYON VE DOGACAK 70 MILYON BEBENINDE HAKKI OLAN BIR SIRKET OYLE SEREFSIZ ADI YONETCILERE BAKIPTA SIRKETIMZE BIR ZEVAL GELMESININ HAYALINI KURMAYIN DUA EDIN RABBIM ONCA MILLETE MAL OLMUS BU NADIDE SIREKTIMIZI TUM ESATLAR TUM FESATLAR DAN TUM FİTNELERDEN TUM CAKALLARDAN KORUSUN ISLAHI PEK MUMKUN GOURNMUYOR ELBETTE KAHRU PRISAN ETSIN FAKAT ISKAL EDILEN MAKAMLAR SEHITLERIMZDEN TUTUNDA ASIRLAR BOYU BU ULKE TOPRAKLARINDA YASAYCAK INSANLIGIN MAKAMLARI U YUZDEN YA SABIR DEYIP BIZLERE DUSEN VAZIFEYI EN IYI SEKILDE IFA ETME GAYRETI VE ARZUSU ICINDE OLALIM SAADETTE DEVRINDE DEGILIZ AMA ETME BULMA DUNYASINDA YASIYORUZ BIR GUN INSALLAH ADALETIDE BULUR BU ULKEM ALLAHA EMANET OLUNUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alitalia ~ 7 yıl önce
Alitalia şirketi daha önce de 2 kez iflas etmiş fakat yeniden faaliyete geçirilmiş. bu kez de batma noktasına gelmişken Etihad tarafından %49'luk hisseleri satın alınmıştı. Fakat herşeye rağmen şirketteki zarar bir türlü önlenemiyor. Ne yaptılarsa olmuyor. Zarar eden hatlar kapatıldı ki aralarında İstanbul da vardı. 2 bin çalışan işten çıkartılacak 20 kadar uçağıda yere indirilecek dendi. Sonuç greve gittiler ama bu grev onlara daha da pahalıya patlayacak. Zaten Etihad'ın başıda belada, çünkü aldığı şirketlerin bazıları ki bunlardan biri Air Berlin zarardalar. kısacası Etihad bu işten zararlı çıktı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 7 yıl önce
Bi italya olamıyoruz. Bizdede işinden olanlara iyi olmuş derler özellikle thy de. Bak adamlar nasıl birbirlerini koruyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haram ~ 7 yıl önce
evet öyle dedikleri için şirket batıyor daha çok kişi zarar görüyor
Hee batiyor ~ 7 yıl önce
Adamlar devlet destegi almiyorlar sivri zeka. Devlet destegi tk dan cekilsin guneslide limon bile satamaz senin gibiler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000