15 Şubat 2018, Perşembe 13:07:47

Ali Sabancı'ya Fransız nişanı

Türkiye ve Fransa arasındaki ekonomik ilişkilere yaptığı katkı nedeniyle, Ali Sabancı'ya Fransa'nın en üst düzey nişanı olarak bilinen ''Légion d'honneur'' nişanı verildi. Beyoğlu'ndaki Fransız Sarayı'nda düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı.
  • Sayın ali sabancı’ya ve sabancı ailesine yakışır bir ödül tebrik ederim..
  • Dünyanin en bos nisani. Önüne gelene veriyorlar. Alan da bir sey oldum sanip saga sola poz dagitiyor.
  • Pegasusun bir mensubu olduğum için değil bu yazacaklarım .. Aeropark da bir kez gördüğüm biri.. emsalleri ile karşılaştırdığımda saygı duyup samimiyetinden zerre şüphe duymadığım, durusunu sağlamlılığını takdir ettiğim bence çok efendi bir kişilik .. röportajını izlediğimde de tespitlerimin doğru olduğunu düşünmüştüm . Rapor alıp şirketten atılan insanlar bence az vicdanlı olup bize yüklenen iş yükünü hesap etsinler önce . Bu şirket benim olsa bende şirketime birsey katmayan herkesin işine son verirdim .
  • Bu adam zaten evli değil miydi? Hangi ara boşandı da nişanlandı?
  • Değerli ATA mıza da bu nişan verildiği gibi ilgisiz ilave ile bu Fransız nişanı in alanları onurlandırmaya çalışıyorlar,yok öyle bir şey,kanmayın,hiç bir Türk yabancının vereceği nişana muhtaç değildir,Hele Mustafa Kemal Paşa dünyayı dize getirmiş büyük komutan,eşsiz asker,diplomat,dahi olarak güler geçer ancak böyle nişanlara,
  • Artık son şovlarını yapıyorlar şirketi sattı ufak tefek pürüzler kaldı nisan ayından itibaren yeni patronlar görünür... herkese hayırlı olsun
  • Merhaba lar odul guzel yakisir bir turk adina gurur verici bosa gitmemistir sayin ali bey ayni zamanda orada satis veya ortaklik adina bir gelisme yasanacak diye dusunuyorum bos donmez oradan sabanci bey.
  • Tamam ucaklarda wc de parali olur artik...
  • Sani abi de orada... bi adını geçireydiniz haberde iyiydi..
  • hiç merak etmeyin yakında hepiniz taşeron olacaksınız görücem o zaman egolarınız nerenize kaçacak .

Türkiye ve Fransa arasındaki ekomonik ilişkilere yaptığı katkıdan dolayı Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı'ya en üst düzey şeref nişanı olan 'Legion d'honneur nişanı verildi.

Tören, Beyoğlu'ndaki Fransız sarayında, Fransa'nın Türkiye Büyükelçisi Charles Fries ve Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter'ın ev sahipliğinde yapıldı.

Fries, Türk Sivil Havacılık tarihinin en büyük siparişi olarak bilinen 100 adet A320 ve A321 Neo siparişine değinerek ''Airbus'a duyduğunuz güvenden dolayı gurur duyduğumuzu ifade etmek isterim'' dedi.

Fries konuşmasının ardından Fransa Devleti adına verilen nişanı Ali Sabancı'ya takdim etti. Mustafa Kemal Atatürk'ün de aldığı bu nişan, Sabancı Ailesi'ne üçüncü kez verildi. (CNNTürk)



Ali Sabancı'ya Fransız nişanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

ADA-OPS ~ 6 yıl önce
Sayın ali sabancı’ya ve sabancı ailesine yakışır bir ödül tebrik ederim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KfC ~ 6 yıl önce
Dünyanin en bos nisani. Önüne gelene veriyorlar. Alan da bir sey oldum sanip saga sola poz dagitiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öyle işte :) ~ 6 yıl önce
Pegasusun bir mensubu olduğum için değil bu yazacaklarım .. Aeropark da bir kez gördüğüm biri.. emsalleri ile karşılaştırdığımda saygı duyup samimiyetinden zerre şüphe duymadığım, durusunu sağlamlılığını takdir ettiğim bence çok efendi bir kişilik .. röportajını izlediğimde de tespitlerimin doğru olduğunu düşünmüştüm . Rapor alıp şirketten atılan insanlar bence az vicdanlı olup bize yüklenen iş yükünü hesap etsinler önce . Bu şirket benim olsa bende şirketime birsey katmayan herkesin işine son verirdim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevşen ~ 6 yıl önce
Bu adam zaten evli değil miydi? Hangi ara boşandı da nişanlandı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanmayın ~ 6 yıl önce
Değerli ATA mıza da bu nişan verildiği gibi ilgisiz ilave ile bu Fransız nişanı in alanları onurlandırmaya çalışıyorlar,yok öyle bir şey,kanmayın,hiç bir Türk yabancının vereceği nişana muhtaç değildir,Hele Mustafa Kemal Paşa dünyayı dize getirmiş büyük komutan,eşsiz asker,diplomat,dahi olarak güler geçer ancak böyle nişanlara,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satıldı şirket hayırlı olsun ~ 6 yıl önce
Artık son şovlarını yapıyorlar şirketi sattı ufak tefek pürüzler kaldı nisan ayından itibaren yeni patronlar görünür... herkese hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
satsa keşke ~ 6 yıl önce
Satsa da kurtulsak. Yıllardır satacağız diye personele eziyet edip maaşını çalıyorlar. Belki insanlar devralır da gasp edilen maaşlarımızı geri verirler. Zararımız dünyalar kadar. Allah tan korkmazlar.
Adnan ~ 6 yıl önce
Merhaba lar odul guzel yakisir bir turk adina gurur verici bosa gitmemistir sayin ali bey ayni zamanda orada satis veya ortaklik adina bir gelisme yasanacak diye dusunuyorum bos donmez oradan sabanci bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 6 yıl önce
Tamam ucaklarda wc de parali olur artik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ocean ~ 6 yıl önce
Allah askına ne diyon ya
Tav ~ 6 yıl önce
Sani abi de orada... bi adını geçireydiniz haberde iyiydi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaşa ~ 6 yıl önce
hiç merak etmeyin yakında hepiniz taşeron olacaksınız görücem o zaman egolarınız nerenize kaçacak .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000