26 Ekim 2015, Pazartesi 07:55:11

Ali İsmet Öztürk'ün kızı artık göklerde

Hava akrobasi pilotu babası Ali İsmet Öztürk'ü örnek alan ve ilk uçuşunu henüz 12 yaşındayken yapan Semin Öztürk, Türkiye'nin ilk kadın akrobasi pilotu olmanın gururunu yaşıyor.
  • Semin Hanım çok zor bir işi başarıyla gerçekleştiriyor. Babası da bu kadar başarılı bir evlat yetiştirdiği için ne kadar gurur duysa azdır. Her ikisinin de Allah yardımcısı olsun...
  • daha fazla uzatmana gerek yok isine bak arkadsim sen
  • Sayın Semin Öztürk e başarılar diliyorum.seninle gurur duyacaktır tüm türkiye.
  • Yapılan iğrenç yorumlardan resmen TİSKİNDİM :) ne biçim kıskanç emeğe saygı duymayan bir toplum olduk biz ya
  • Bu ülke lanetlenmiş bir ülke insanıyla herşeyiyle fesatlık kıskançlık herşey var.. Başarı dilemek bir tebrik etmek bu kadar mı zor şu yazılanlara bak.. Yazıklar olsun
  • ali ismet bey'in gözden kaçırdığı bir şey var. kızını türkiye'nin ilk akrobasi pilotu olarak lanse etmeye çalışırken, sonradan da "ilk profesyonel akrobasi pilotu" diye çevirirken, yazdığı yorumlarda (hangi yorumları kendisinin yazdığını şıp diye anlayabilirsiniz) kullandığı itici üslup yüzünden kızını ve yaptığı işi de iticileştiriyor. tamam, iyi bir akrobasi pilotusunuz ve kızınızı da akrobasi pilotu yaptınız. umarım o da iyi bir pilot olur ve yurt dışında da ülkemizi gururla temsil ederek bizim de göğsümüzü kabartır. ama titr peşinde koşmanız ve sırf bunu dedirtebilmek için, zamanında bu işi yapmış olan saygıdeğer pilotlarımızı hiçe saymanız hiç hoş bir tavır değil. yaptığınız işteki saygınlığınıza da gölge düşürüyorsunuz farkında olmadan.
  • Yaa arkadaslar burda bize dusen yorum: sadece basarilar dilemekdir.(ayip yaa)Oncelike bende gurur duydugumu belirtim ve basarilar dilerm yolunuz acik olsun. Bu ay benimde 11 yasindaki oglum insallah ilk ucusunu benle beraber yapicak rabbim herkese boyle guzel gunler gormeyi nasip eylesin.
  • Baba parası ile sadece pilot lisansı alabilirsiniz . Ama bu pilot olduğunuz anlamına gelmez. Baba parasını bırakın hiç bir para ile pilot olamazsınız. Pilot olmak adam olmaktır . O başka iştir. Bu kız o işi başarmış. Takdir edin çünkü babasının parası ile olmaz o işler, çalışmak çok çalışmak ister. İstediğin kadar paran olsun öyle uçmak için paradan çok daha fazla çalışman gerekir. Çalışana saygısızlık etmeyin. Abuk sabuk yorum yapanlar lafım sizleredir.
  • Mustafa bey' e cevaptır : Mustafa Bey, Edibe Hanımefendiye saygımız sonsuz ! Önce bunu bilin ... Sonra lütfen Edibe Hanım'ın uçtuğu AKROBASİ uçak tipini yazıpı bizleri aydınlatın ! ... Öte yandan Semin Öztürk , Türkiye'nin "İLK" kadın akrobasi pilotuyum demiyor ki ! Zira kendisi Türkiye'nin "İLK PROFESYONEL" kadın akrobasi pilotudur ! Edibe Hanım "profesyonel" değildi , olamazdı.... Şimdi aradaki farkı anladınız mı ? Teşekkür ediyorum ...
  • Yorumlar utanç verici. Böyle bir toplumun ferdi olmaktan utanıyorum.

Hava akrobasi pilotu babası Ali İsmet Öztürk'ü örnek alan ve ilk uçuşunu henüz 12 yaşındayken yapan Semin Öztürk, Türkiye'nin ilk kadın akrobasi pilotu olmanın gururunu yaşıyor.

Seyirci önündeki ilk uçuşunu 19-20 Eylül'de Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki Necati Artan Tesisleri'ndeki hava gösterilerinde gerçekleştiren 24 yaşındaki Öztürk, yaptığı açıklamada, çocukluğundan beri havacılığın kendisini için adeta "aşk" olduğunu vurguladı.

Sivrihisar Sportif Havacılık Kulübü'nün üyesi ve hava akrobasi pilotu olan babası Ali İsmet Öztürk sayesinde uçakla tanıştığını ifade eden Semin Öztürk, "Paraşüt üzerime olmadığından, uçmak için 12 yaşımı doldurmayı sabırsızlıkla bekledim. İlk uçuşumu 12 yaşında gerçekleştirdim. Daha sonra uçmak bende adeta 'aşka' dönüştü. Her zaman hedefim akrobasi pilotu olmaktı. Bunu gerçekleştirdiğim için mutluyum. Uçmak benim için bir tutku" diye konuştu.

Ali İsmet Öztürk'ün kızı artık göklerde

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Ali ~ 8 yıl önce
Semin Hanım çok zor bir işi başarıyla gerçekleştiriyor. Babası da bu kadar başarılı bir evlat yetiştirdiği için ne kadar gurur duysa azdır. Her ikisinin de Allah yardımcısı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aykut ozturk ~ 8 yıl önce
daha fazla uzatmana gerek yok isine bak arkadsim sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
badee ~ 8 yıl önce
Sayın Semin Öztürk e başarılar diliyorum.seninle gurur duyacaktır tüm türkiye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PiloT ~ 8 yıl önce
Yapılan iğrenç yorumlardan resmen TİSKİNDİM :) ne biçim kıskanç emeğe saygı duymayan bir toplum olduk biz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ever ~ 8 yıl önce
Bu ülke lanetlenmiş bir ülke insanıyla herşeyiyle fesatlık kıskançlık herşey var.. Başarı dilemek bir tebrik etmek bu kadar mı zor şu yazılanlara bak.. Yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ismet öztürk'e ~ 8 yıl önce
ali ismet bey'in gözden kaçırdığı bir şey var. kızını türkiye'nin ilk akrobasi pilotu olarak lanse etmeye çalışırken, sonradan da "ilk profesyonel akrobasi pilotu" diye çevirirken, yazdığı yorumlarda (hangi yorumları kendisinin yazdığını şıp diye anlayabilirsiniz) kullandığı itici üslup yüzünden kızını ve yaptığı işi de iticileştiriyor. tamam, iyi bir akrobasi pilotusunuz ve kızınızı da akrobasi pilotu yaptınız. umarım o da iyi bir pilot olur ve yurt dışında da ülkemizi gururla temsil ederek bizim de göğsümüzü kabartır. ama titr peşinde koşmanız ve sırf bunu dedirtebilmek için, zamanında bu işi yapmış olan saygıdeğer pilotlarımızı hiçe saymanız hiç hoş bir tavır değil. yaptığınız işteki saygınlığınıza da gölge düşürüyorsunuz farkında olmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laf ~ 8 yıl önce
Adam laf filan çevirmemiş ki , en başını okusana ?!? Belli bir husumetin var senin bu adama yetmemiş şimdi kızına laf atıyorsun. Ayıp be ayıp !!!
:) ~ 8 yıl önce
merhaba ali ismet bey :) lütfen "bir husumetin var bu adama" gibi, eleştiriden kaçmanın en kısa yolu olan cevaplarla gelmeyin. benim size ne gibi bir husumetim olabilir? sizi tanımıyorum bile. husumet yaratacak durumlarla baya içli dışlısınız sanırım, üslubunuzla ilgili yoruma bile husumetin var diye girdiğinize göre? kızınıza da nerede laf atmışım gösterebilir misiniz? kendisi hakkındaki iyi dileklerimi de mi okumadınız? evet, kızınızın başarılarıyla gurur duymak istiyorsunuz. başarılı bir kızınız var, gurur duyun. bu sizin en doğal hakkınız. sözüm sadece ünvan peşinde koşarken yarattığınız itici üsluba idi. hala da bu üslubu koruyor gibisiniz.
Bush-Pilot ~ 8 yıl önce
Yaa arkadaslar burda bize dusen yorum: sadece basarilar dilemekdir.(ayip yaa)Oncelike bende gurur duydugumu belirtim ve basarilar dilerm yolunuz acik olsun. Bu ay benimde 11 yasindaki oglum insallah ilk ucusunu benle beraber yapicak rabbim herkese boyle guzel gunler gormeyi nasip eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 8 yıl önce
Baba parası ile sadece pilot lisansı alabilirsiniz . Ama bu pilot olduğunuz anlamına gelmez. Baba parasını bırakın hiç bir para ile pilot olamazsınız. Pilot olmak adam olmaktır . O başka iştir. Bu kız o işi başarmış. Takdir edin çünkü babasının parası ile olmaz o işler, çalışmak çok çalışmak ister. İstediğin kadar paran olsun öyle uçmak için paradan çok daha fazla çalışman gerekir. Çalışana saygısızlık etmeyin. Abuk sabuk yorum yapanlar lafım sizleredir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 8 yıl önce
Mustafa bey' e cevaptır : Mustafa Bey, Edibe Hanımefendiye saygımız sonsuz ! Önce bunu bilin ... Sonra lütfen Edibe Hanım'ın uçtuğu AKROBASİ uçak tipini yazıpı bizleri aydınlatın ! ... Öte yandan Semin Öztürk , Türkiye'nin "İLK" kadın akrobasi pilotuyum demiyor ki ! Zira kendisi Türkiye'nin "İLK PROFESYONEL" kadın akrobasi pilotudur ! Edibe Hanım "profesyonel" değildi , olamazdı.... Şimdi aradaki farkı anladınız mı ? Teşekkür ediyorum ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa KILIÇ ~ 8 yıl önce
Adınızı bile yazmaya üşenmişsiniz?. Edibe Hocamıza saygısızlık yaptığınızı söylemedim.Haddiniz de değil zaten. Akrobasi her gün tekamül edebilecek bir olgudur. Günümüz şartlarında yapılan akrobatik hareketler 10 yıl sonra basit kalabilir. Bu da bu işin doğasında olan bir şeydir. Yıllar önce yapılan basit looping'ler bile akrobasinin temellerini oluşturur. Titrinizde profesyonel yazılması o işi farklı ve ilk yaptığınız anlamını taşımaz. Edibe Hocamız da hayatını havacılıktan kazanan bir uçucuydu. Sanırım profesyonellik anlayışı, karşılığında zaman, emek ve hayatınızı ortaya koyarak para kazanmak ise.Edibe Hoca bunların çok ötesinde bir profesyoneldir.Son olarak akrobasi pilotluğu kullandığınız uçağa kaim bir şey değildir. Planör ve diğer hava araçları ile yapılan akrobasi hareketleri de sizi akrobasi pilotu yapar. SAYGIYLA.
Utanç ~ 8 yıl önce
Yorumlar utanç verici. Böyle bir toplumun ferdi olmaktan utanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000