18 Mayıs 2008, Pazar 15:03:48

ALİ İSMET ÖZTÜRK ŞOV TURUNDA

Türkiye’nin ilk ve tek airshow pilotu Ali İsmet Öztürk, Mayıs ayından itibaren Avrupa’nın çeşitli yerlerinde yapılacak uluslararası akrobasi etkinliklerinde Türkiye’yi temsil edecek.
  • 80 yılı aşkın süredir Milletten deri toplayan ancak bir tane bile "Ali İsmet Öztürk" çıkartamayan Türk hava Kurumu"nun sportif havacılık adına hiç bir şey yapmamış olması çok acıdır.Çağın çok gereisinde kalmış ve bin kişinin üzerinde personel çalıştıran,buna rağmen halka ulaşamayan bir yönetim yapısı ve teşkilatından ne beklenir ki...Paşalara emekliliklerinde makam odası hazırlayanlar,Türkkuşu'nun kuruluşuş yıldönümünde Sn Ali İsmet Öztürk'ü utanmadan nasıl seyrettiler acaba ? Yüzlerce pilotu olan ve binlercesini yetiştirmekle övünen idareciler lütfen Dünyaya dönün yüzünüzü, Sportif SİVİL havacılık yapın ve Atatürk'ün kemiklerini sızlatmayın.Teşekkürler Ali İsmet, tek başına da olsan izlenmeye değer bir tek sen vardın 3 Mayıs 2008 de.
  • Basarilar sevgili Ali Ismet Ozturk
  • Doksanlı yılların başından bugüne verdiğiniz mücadeleyi taktirle izlemekteyim. İnanıyorumki daha çok organizasyonlara başarılarınızla imzalar atacaksınız. Emniyetli uçuşlar.

Türkiye'nin ilk ve tek airshow pilotu Ali İsmet Öztürk, Mayıs – Eylül ayları arasında çeşitli Avrupa şehirlerinde düzenlenen akrobasi organizasyonlarına katılıyor. Avrupa’da düzenlenen “airshow” etkinliklerinin aranan ismi olan Ali İsmet Öztürk, özel tasarım el yapımı uçağı “Mor Menekşe” ile yapacağı akrobasi şovlarıyla milyonlarca Avrupalı izleyicinin nefeslerini kesmeye hazırlanıyor.

Öztürk, Eylül sonuna kadar devam edecek Avrupa turne programına, 27 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen ILA Berlin International Airshow ile başlayacak. Öztürk, yaz boyunca Danimarka, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Polonya, Belçika, Fransa ve Almanya’daki çeşitli akrobasi organizasyonlarında boy gösterecek. 

Türkiye’yi uluslararası organizasyonlarda başarılı bir şekilde temsil eden Ali İsmet Öztürk, 2004 – 2007 yılları arasında 70 Airshow’da 15 milyon Avrupalı seyirciye 250 gösteri uçuşu yaptı.  Ali İsmet Öztürk, Acromach Sky Dancers adlı firmasıyla Türkiye’de akrobasi sporuna olan ilgiyi artırmak için çalışıyor.

Ali İsmet Öztürk Turne Programı

ILA Berlin International Airshow – Almanya 27/01 Mayıs 2008
Karup International Airshow – Danimarka 8 Haziran 2008
Hradec Kralove Airshow – Çek Cumhuriyeti 14/15 Haziran 2008
Leeuwarden International Airshow – Hollanda 20/21 Haziran 2008
Krakow International Airshow – Polonya 28/29 Haziran 2008
Florennes International Airshow – Belçika 5/6 Temmuz 2008
Sanicole International Airshow - Belçika 20 Temmuz 2008
Ausgburg International Airshow  – Almanya 26/27 Temmuz 2008
Breitscheid Airshow - Almanya 16/17 Ağustos 2008
Dinart / Saint-Malo Airshow -  Fransa 24 Ağustos 2008
Koksijde International Airshow – Belçika 30/31 Ağustos 2008
Saint-Quentin / Roupy Airshow – Fransa 6/7 Eylül 2008
Pontoise/Cormeille Airshow – Fransa 14 Eylül 2008
Hilzingen International Airshow – Almanya 20/21 Eylül 2008
CNR Airshow - Ankara 9/12 Ekim 2008

Ali İsmet Öztürk


Ali İsmet Öztürk

Ali İsmet Öztürk

Ali İsmet Öztürk

ALİ İSMET ÖZTÜRK ŞOV TURUNDA

Yorumlar

Sivil Havacı ~ 16 yıl önce
80 yılı aşkın süredir Milletten deri toplayan ancak bir tane bile "Ali İsmet Öztürk" çıkartamayan Türk hava Kurumu"nun sportif havacılık adına hiç bir şey yapmamış olması çok acıdır.Çağın çok gereisinde kalmış ve bin kişinin üzerinde personel çalıştıran,buna rağmen halka ulaşamayan bir yönetim yapısı ve teşkilatından ne beklenir ki...Paşalara emekliliklerinde makam odası hazırlayanlar,Türkkuşu'nun kuruluşuş yıldönümünde Sn Ali İsmet Öztürk'ü utanmadan nasıl seyrettiler acaba ? Yüzlerce pilotu olan ve binlercesini yetiştirmekle övünen idareciler lütfen Dünyaya dönün yüzünüzü, Sportif SİVİL havacılık yapın ve Atatürk'ün kemiklerini sızlatmayın.Teşekkürler Ali İsmet, tek başına da olsan izlenmeye değer bir tek sen vardın 3 Mayıs 2008 de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKYTURK ~ 16 yıl önce
Basarilar sevgili Ali Ismet Ozturk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal Demirkanlı ~ 16 yıl önce
Doksanlı yılların başından bugüne verdiğiniz mücadeleyi taktirle izlemekteyim. İnanıyorumki daha çok organizasyonlara başarılarınızla imzalar atacaksınız. Emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000