30 Mayıs 2008, Cuma 09:55:35

Ali İsmet Öztürk Berlin’de büyüleyecek

Türkiye’nin en tanınmış akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, Almanya’daki Uluslararası Uzay ve Havacılık Fuarı’nda yapacağı gösteriyle izleyenleri büyülemeye hazırlanıyor.
  • Daha ne denilebilirki!Ancak kendi imkanlarıyla bu işi yapabiliyor insanlar ülkemizde.Bunlarda maalesef çok ender oluyor.BAW de uçan ve şuan RedBull airrace de faal olarak yarışan,pilotu yanımdaki uçaktan,pilot üniformasıyla inerek gördüğümde çok hayıflanmıştım.Neden bizde böle desteklenen adamlar yok diye.Bu zihniyetle çok fazla bir şey beklemeyin.Şu anki rezil hükümete değil sadece sözlerim,vakti zamanında Vecihi Hürkuşları,Nuri Demirağları harcayanlarda sorumlu bu işten. Umarım genç nesil kurtarır havacılığı,Havacılığının can damarı olan Genel havacılık gelişirde,bizlerde o zaman emekliğin tadını çıkarırız inşallah bir piper cub alıp gönül rahatlığıyla uçarak:)
  • Şu Türkiye de ilksin ya seninle gurur duyuyoruz...Sana destek vermeyenler utansın!
  • 80 yıldır vatandaştan deri toplayan ve 1 tane bile Ali İsmet Öztürk çıkartamayan Türk Hava Kurumu yetkilileri,Dünya nerelerde siz nerelerdesiniz. Bırakın artık paşalara makam odaları vermeyi,bırakın personelinize askeri ünüformalara benzeyen kıyafetler giydirip, emir komuta zinciri altındaki Türkkuşunu çiftlik gibi kullanmayı, biraz da sportif havacılık yapın,Neden yok bir akrobasi pilotunuz, Ali İsmet Öztürk'ü para verip gösteriye çağırırken kendi kendinize bu soruyu hiç sormadınız mı?

Almanya'nın başkenti Berlin'in yakınlarındaki Schönefeld Havaalanı’nda düzenlenen Uluslararası Uzay ve Havacılık Fuarı (ILA) açıldı.

Açılışını Almanya Başbakanı Angela Mekel yaptığı fuara,  Almaya Ekonomi Bakanı Michael Glos ve Brandenburg eyaletinin Sosyal Demokrat  Partili (SPD) Başbakanı Michael Platzeck de katıldı. Açılıştan sonra Merkel ve beraberindekiler fuar alanını gezdi.
       
Her iki yılda bir yapılan ve bu yıl konuk ülkenin Hindistan olduğu fuara, 37 ülkeden 1127 şirket katılıyor. 
       
Fuar çerçevesinde düzenlenecek akrobasi gösterilerinde, pilot Ali İsmet Öztürk de yer alacak. Öztürk, Türk gazetecilere yaptığı açıklamada, 1999 yılından bu yana gösteri pilotluğu yaptığını, gösterilerle Türkiye’yi tanıtmak istediğini belirtti.
       
ILA’ya ikinci kez katıldığını anlatan Öztürk, ILA’ya gösteri yapmak için davet edildiğini, Eylül ayının sonuna kadar 7 ayrı ülkede gösteri yapacağını ifade etti.

Fuarda, dünyanın en büyük yolcu uçağı olan Airbus A380 de bir gösteri uçuşu yaptı.

Ali İsmet Öztürk

Ali İsmet Öztürk Berlin’de büyüleyecek

Yorumlar

plt_MNGA300 ~ 16 yıl önce
Daha ne denilebilirki!Ancak kendi imkanlarıyla bu işi yapabiliyor insanlar ülkemizde.Bunlarda maalesef çok ender oluyor.BAW de uçan ve şuan RedBull airrace de faal olarak yarışan,pilotu yanımdaki uçaktan,pilot üniformasıyla inerek gördüğümde çok hayıflanmıştım.Neden bizde böle desteklenen adamlar yok diye.Bu zihniyetle çok fazla bir şey beklemeyin.Şu anki rezil hükümete değil sadece sözlerim,vakti zamanında Vecihi Hürkuşları,Nuri Demirağları harcayanlarda sorumlu bu işten. Umarım genç nesil kurtarır havacılığı,Havacılığının can damarı olan Genel havacılık gelişirde,bizlerde o zaman emekliğin tadını çıkarırız inşallah bir piper cub alıp gönül rahatlığıyla uçarak:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
space ~ 16 yıl önce
Şu Türkiye de ilksin ya seninle gurur duyuyoruz...Sana destek vermeyenler utansın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivil havacı ~ 16 yıl önce
80 yıldır vatandaştan deri toplayan ve 1 tane bile Ali İsmet Öztürk çıkartamayan Türk Hava Kurumu yetkilileri,Dünya nerelerde siz nerelerdesiniz. Bırakın artık paşalara makam odaları vermeyi,bırakın personelinize askeri ünüformalara benzeyen kıyafetler giydirip, emir komuta zinciri altındaki Türkkuşunu çiftlik gibi kullanmayı, biraz da sportif havacılık yapın,Neden yok bir akrobasi pilotunuz, Ali İsmet Öztürk'ü para verip gösteriye çağırırken kendi kendinize bu soruyu hiç sormadınız mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000