21 Mayıs 2011, Cumartesi 08:33:08

ALEX'İN EŞİ UÇAK KİRALADI

Alex de Souza sahada attığı gollerle Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşırken, eşi Daianne de boş durmuyor. Bayan de Souza takımın moral ve motivasyonunu arttırmak için, kiraladığı özel uçakla futbolcuların eşlerini Sivas'a götürecek
  • Türk vatandaşı olması çın türkçe bilmesi şart mı? diye yorumuna başlıyan sayın yorumcu. Kesin olarak bilmiyorum ama sanırım Alex uzun bir süredir Türkiye'de. Dünyada bir çok ülke Türkiye de içinde olmak üzere çift vatandaşlığa EVET demiş. Benim çift vatandaş olan Brezilyalı tanıdığım da 1994 yılından beri Brezilya çift vatandaşlığı KABUL ETMİŞ. Bir insan bir ülkede onca yıl oturup ta dilini öğrenmek istememişse demek ki orada kalmaya niyeti yok, bu bu kadar açık ve seçik. Eğer bunu anlıyamamışsanız benim başka söyliycecek sözüm yok.
  • sivassın park kapasitesi kaç bilen varmı 20 gelcek yetecekmi park yeri acaba
  • Bir FB'li olarak Alex Turk vatandaslıgına gecmesı mumkun gorunmemektedır cunku son donemde brezilyanın kanunlarında degısıklık soz konusudur ondan dolayı Türk vatandası olması bekledıgımız alexımız bu haberle husrana ugramaktadır:DBırde mıllı takım ıthal oyuncularla kadro olusturmaya dogru gıdıyor neden ALT yapıya onem verılmıyor halen sasırıyorum SPordan sorumlular ne yapıyor bu konuda cok merak ıcerısındeyım avrupada ALT yapı denılınce ust takımından daha cok deger gormekte bızımkıler kar etmıyor dıye kapatıyor ustune ustluk yuzlerıne bıle bakmıyor orada ter akıtanların yazık........daha cok cok bel baglar 2 yabancının cıkıp olu toptan gol atmasını heeey heey.
  • türk vatandaşı olmak için türkçe bilmesimi şart vazgeçin bu ırkçı soylemlerden en iyi türk kimdir bilirmisiniz vatanına sahip çıkan ekmek yediği ulkenın onuruna saygı duyan ona bırseyler kazandıran ve bu ugurda can veren kısıdır yoksa dil bilmesi değildir soruyorum sana şimdi senın sıyasetcılerın iyi türkçe biliyorda ne oluyor çoğu yolsuzluktan sabıkalı ınsanlar çoğunun vukaatları var buyur burdan yak bu soze cevap verceksen şayet son noktadır artık insanlığın,senden umudu keseriz ha varsın bu ulkede ha yoksun değişen hıcbırsey olmaz...
  • O kadar para bende olsa yat kiralar yatla giderdim sivasa...:))
  • Alex Türk vatandaşı olacak deniliyor. İyi güzel de bir Türk vatandaşı olarak NECE konuşacak? Portekizce mi? Bunca yıl Türkiye'de kalmasına karşın halen türkçe bilmemesi, bence Türklükle ilgilenmediğinin apaçık kanıtıdır.
  • sen merak etme gardaş sivas müsait 20 tane uçağı park edecek yerimiz var.
  • o kadar parayı bende alsam, uçan daire kiralardım:)
  • sivas havalanını 2 gün düşünemiyom 7 jet 13 uçak nasıl park yeri varmı bilmiyom
  • cok iyi dusunce. yine alex farkı....
Fenerbahçeli futbolcular Sivasspor ile deplasmanda oynayacakları şampiyonluk maçında taraftarlarının yanı sıra çok özel bir destek daha bulacaklar. Kaptan Alex de Souza'nın eşi Daianne, kiraladığı 16 kişilik özel bir uçakla yarın 16 tane futbolcunun eşini Sivas'a götürecek. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki locasında Fenerbahçe'nin bütün maçlarını izleyen Daianne, sezonun kaderinin çizileceği bu maçta futbolculara moral vermek için bu organizasyona imza attı. Daianne ayrıca geçen sezon şampiyonluğun kaçırıldığı maçta da hamile olmasına rağmen tribünde yerini almış ve özellikle stresin tavan yaptığı son dakikalarda yaşadığı zor anlar ve gözyaşları televizyon ekranlarına yansımıştı.

BİRLEŞTİRİCİ OLDU
Daianne de Souza bu sezonun ikinci yarısında yakalanan müthiş seride en az eşi Alex de Souza kadar pay sahibi olan bir isim. Yaptığı organizasyonlar ile takım içindeki arkadaşlığın derinleşmesini sağlayan Bayan de Souza, Sivas'a düzenlediği bu yolculukla da eşlere tribünden futbolculara destek olanağı yarattı.


ALEX'İN EŞİ UÇAK KİRALADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Türk vatandaşı olması çın türkçe bilmesi şart mı? diye yorumuna başlıyan sayın yorumcu. Kesin olarak bilmiyorum ama sanırım Alex uzun bir süredir Türkiye'de. Dünyada bir çok ülke Türkiye de içinde olmak üzere çift vatandaşlığa EVET demiş. Benim çift vatandaş olan Brezilyalı tanıdığım da 1994 yılından beri Brezilya çift vatandaşlığı KABUL ETMİŞ. Bir insan bir ülkede onca yıl oturup ta dilini öğrenmek istememişse demek ki orada kalmaya niyeti yok, bu bu kadar açık ve seçik. Eğer bunu anlıyamamışsanız benim başka söyliycecek sözüm yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sivassın park kapasitesi kaç bilen varmı 20 gelcek yetecekmi park yeri acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir FB'li olarak Alex Turk vatandaslıgına gecmesı mumkun gorunmemektedır cunku son donemde brezilyanın kanunlarında degısıklık soz konusudur ondan dolayı Türk vatandası olması bekledıgımız alexımız bu haberle husrana ugramaktadır:DBırde mıllı takım ıthal oyuncularla kadro olusturmaya dogru gıdıyor neden ALT yapıya onem verılmıyor halen sasırıyorum SPordan sorumlular ne yapıyor bu konuda cok merak ıcerısındeyım avrupada ALT yapı denılınce ust takımından daha cok deger gormekte bızımkıler kar etmıyor dıye kapatıyor ustune ustluk yuzlerıne bıle bakmıyor orada ter akıtanların yazık........daha cok cok bel baglar 2 yabancının cıkıp olu toptan gol atmasını heeey heey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
türk vatandaşı olmak için türkçe bilmesimi şart vazgeçin bu ırkçı soylemlerden en iyi türk kimdir bilirmisiniz vatanına sahip çıkan ekmek yediği ulkenın onuruna saygı duyan ona bırseyler kazandıran ve bu ugurda can veren kısıdır yoksa dil bilmesi değildir soruyorum sana şimdi senın sıyasetcılerın iyi türkçe biliyorda ne oluyor çoğu yolsuzluktan sabıkalı ınsanlar çoğunun vukaatları var buyur burdan yak bu soze cevap verceksen şayet son noktadır artık insanlığın,senden umudu keseriz ha varsın bu ulkede ha yoksun değişen hıcbırsey olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O kadar para bende olsa yat kiralar yatla giderdim sivasa...:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alex Türk vatandaşı olacak deniliyor. İyi güzel de bir Türk vatandaşı olarak NECE konuşacak? Portekizce mi? Bunca yıl Türkiye'de kalmasına karşın halen türkçe bilmemesi, bence Türklükle ilgilenmediğinin apaçık kanıtıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen merak etme gardaş sivas müsait 20 tane uçağı park edecek yerimiz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o kadar parayı bende alsam, uçan daire kiralardım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sivas havalanını 2 gün düşünemiyom 7 jet 13 uçak nasıl park yeri varmı bilmiyom

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok iyi dusunce. yine alex farkı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000