30 Ağustos 2009, Pazar 13:23:23

Alçak uçuşlar vatandaşı heyecanlandırdı

Van'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarındaki resmi geçit töreninde İl Jandarma Komutanlığı'na ait 3 Sikorsky tipi helikopterin tören alanı üzerinden alçak geçişi heyecan oluşturdu.

Kutlamalar Beşyol Kavşağı'nda yapıldı. DTP'li Belediye Başkanı Bekir Kaya, sabahki çelenk koyma töreninde olduğu gibi resmi geçit törenine de katılmadı.

Kutlama töreni, Vali Münir Karaloğlu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş'ın askeri birliklerin bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve günün anlam ve önemiyle ilgili yapılan konuşmanın ardında resmi geçit töreni düzenlendi.

Askeri birliklerin ve araçların geçit töreni sırasında bölgede terörle mücadele için etkin olarak kullanılan Sikorsky helikopterlerden 3'ünün alçak uçuş yapması vatandaşlar ve askerlerde heyecan oluşturdu. Geçit töreninden sonra Vali Karaloğlu ile Korgeneral Altıntaş gazilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ramazan sebebiyle az sayıda vatandaşın izlediği Zafer Bayramı kutlamalarına AK Parti Milletvekili İkram Dinçer, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ceylan ile diğer kamu kurumlarının amirleri katıldı.
 

Alçak uçuşlar vatandaşı heyecanlandırdı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000