29 Temmuz 2010, Perşembe 16:53:06

ALASKA'DA ASKERİ UÇAK DÜŞTÜ: 4 ÖLÜ

ABD Hava Kuvvetleri'ne ait bir askeri kargo uçağı, ABD'nin Alaska eyaletinin en büyük kenti Anchorage'daki Elmendorf Hava Üssü'nde düştü.
  • niye kızıyorsunuz bu adama bu kadar anlamadım. sektörünüzde bayağı kıskanç insanlar varmış gördüğüm kadarıyla. amsterdam kazasında bizim bir kurum vardı o da türbülans deyip sallamıştı yanlış çıktı ama pakistan kazasını bu adam bildi yani. uzman sizseniz ve daha iyi biliyorsanız, gıybet etmek yerine neden bir gazeteye yazamıyorsunuz? bence yazıları keyifli yani. begenmeyen daha iyisini yapsın da okuyalım yani.
  • MERAK ETMENİZE GEREK YOK! ÜLKEMİZ ŞANSI HAVACILIK UZMANI KONUYU HEMEN İRDELEYİP SONUÇLANDIRIP HEM BİZİ AYDINLATIR,HEM DE AMERİKA HAVA KUVVETLERİNİ SIKINTILI DURUMDAN ŞİPŞAK KURTARIVERİR . . . :)) :))
  • uğur cebeci nerdesin. pakistan kazası amsterdam kazası ve diğer kazalarda beni hatta bizleri aydınlattın. amsterdam kazasında yakıtı yorumuna inandım aslında kule hatası veya teknik bi hata değildi pakistan kazası pilot hatasıydı hadi bu kazada da bizi aydınlat. çıkar karanlıklardan böyle olmuyo hehehehe :))) ama senden özel bi ricam olacak eşref bitlis kazasını da aydınlatırısın yıllardır aydınlatılamadı hadi be uğur amca bi saçma yorum aha lütfeeeennn ......
  • Havacılık camiasının duayeni,hocaların hocası,NASA'daki astronotlara bile ders veren ugur cebeci; biz cahilleri aydınlatırsa çok seviniriz..
  • Komplo teorisi isteyenelere. Pakistan'da dusen ucagin ABD tarafindan dusuruldugunu soylemislerdi. Bence de bu ucagi misilleme olarak Pakistanlilar dusurdu. Sacmalamak iste boyle birsey. Ona inaniyorsan, bunada inanabilmelisin.
  • TABIKI UZUCU BIR OLAY MAALESEF AMA OLDUGUNDADA SONUC BELLLI .UGUR CEBECİ YORUMLARIYLA BIZI AYDINLATIRSA MERAK ORTADAN KALKAR..
Alaska Ulusal Muhafızgücünden Binbaşı Guy Hayes yaptığı açıklama da, C-17 tipi kargo uçağının düştüğünü ve uçakta 4 personellerinin bulunduğunu açıkladı.

Hava Yüzbaşı Uriah Orland da basına yaptığı açıklamada, uçakta bulunan 4 havacının yaşanan kazada hayatını kaybettiğini ifade etti.

Orland,eğitim uçuşu yaptığı sırada yerel saatle 06.14'de düşen uçaktan 2 saat sonra bile ilk sinyalleri almaya devam ettiklerini belirtirken, kaza hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.
ALASKA'DA ASKERİ UÇAK DÜŞTÜ: 4 ÖLÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
niye kızıyorsunuz bu adama bu kadar anlamadım. sektörünüzde bayağı kıskanç insanlar varmış gördüğüm kadarıyla. amsterdam kazasında bizim bir kurum vardı o da türbülans deyip sallamıştı yanlış çıktı ama pakistan kazasını bu adam bildi yani. uzman sizseniz ve daha iyi biliyorsanız, gıybet etmek yerine neden bir gazeteye yazamıyorsunuz? bence yazıları keyifli yani. begenmeyen daha iyisini yapsın da okuyalım yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MERAK ETMENİZE GEREK YOK! ÜLKEMİZ ŞANSI HAVACILIK UZMANI KONUYU HEMEN İRDELEYİP SONUÇLANDIRIP HEM BİZİ AYDINLATIR,HEM DE AMERİKA HAVA KUVVETLERİNİ SIKINTILI DURUMDAN ŞİPŞAK KURTARIVERİR . . . :)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uğur cebeci nerdesin. pakistan kazası amsterdam kazası ve diğer kazalarda beni hatta bizleri aydınlattın. amsterdam kazasında yakıtı yorumuna inandım aslında kule hatası veya teknik bi hata değildi pakistan kazası pilot hatasıydı hadi bu kazada da bizi aydınlat. çıkar karanlıklardan böyle olmuyo hehehehe :))) ama senden özel bi ricam olacak eşref bitlis kazasını da aydınlatırısın yıllardır aydınlatılamadı hadi be uğur amca bi saçma yorum aha lütfeeeennn ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılık camiasının duayeni,hocaların hocası,NASA'daki astronotlara bile ders veren ugur cebeci; biz cahilleri aydınlatırsa çok seviniriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Komplo teorisi isteyenelere. Pakistan'da dusen ucagin ABD tarafindan dusuruldugunu soylemislerdi. Bence de bu ucagi misilleme olarak Pakistanlilar dusurdu. Sacmalamak iste boyle birsey. Ona inaniyorsan, bunada inanabilmelisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TABIKI UZUCU BIR OLAY MAALESEF AMA OLDUGUNDADA SONUC BELLLI .UGUR CEBECİ YORUMLARIYLA BIZI AYDINLATIRSA MERAK ORTADAN KALKAR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000