01 Haziran 2009, Pazartesi 08:24:20

AKP'li vekil havaalanı sorusuna kızdı!

AKP Eskişehir Milletvekili Murat Mercan, “Havaalanı ne oldu?” diye soran Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ı eleştirdi...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • İnce düşünürseniz havaalanını kim yaptıysa, kim yaptırdıysa o düşünsün bize ne anlamına geliyor.
  • Öncelikle resmi kanaldan isteğini, yazışmasını vs yapar eğer cevap alamazsan veya aldığın cevap bekleneni karşılamazsa olayı medyaya yansıtırsın. O zaman herkes her işi medya üzerinden sorsun sorgulasın gazeteler yersiz sorgulamalarla dolsun. Has bu durum bizim gazetecilerin işine gelir sayfa dolar, karşıtlarına sermaye çıkar, yandaşlarına baskı malzemesi olur, bunca gereksiz ve yersiz polemiğin adı da demokrasi, al sana Türk usülü bürokrasi. İşte benim Türkiye'm.
  • türkçesi biz onu susturacaktık neden medyanın haberi mi oldu. Neden bu gibi olayların basına sızmasından rahatsızlık duyuluyo yoksa halkın öğrenmemesi gereken pardon uyuması ve uyandırılmaması gereken poltikalar mı izliyorsunuz. Sizleri çözmek çok zor değil artık..
  • Seni gidi Seni....
  • Kimse medya aracılığıyla konuşmasın. Kapalı kapılar arkasında konuşsun. Kapının önündekiler de ağzı açık dolaşmaya devam etsin.

AKP Eskişehir Milletvekili Murat Mercan, partisinin önceki gün düzenlenen Tepebaşı İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, ETO Başkanı Harun Karacan’ın “Havaalanı ne oldu?” sorusuyla ilgili gazetelerde çıkan haberleri eleştirerek, Karacan’a göndermede bulundu. Mercan, “Basın mensupları önünde söylemek istiyorum. Eskişehir’de seçilmişler medya aracılığı ile değil, direk konuşmalıdırlar. Karacan Havaalanı ne oldu diye bize soracaktı. Sıkıntı varsa beraber gidip çözüm arayacaktık. Ödenek azsa gidip yetkililerden beraber isteyecektik. Kimse medya aracılığı ile konuşmasın. Biz herkese açız. Herkesle konuşuruz” dedi.

AKP'li vekil havaalanı sorusuna kızdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İnce düşünürseniz havaalanını kim yaptıysa, kim yaptırdıysa o düşünsün bize ne anlamına geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öncelikle resmi kanaldan isteğini, yazışmasını vs yapar eğer cevap alamazsan veya aldığın cevap bekleneni karşılamazsa olayı medyaya yansıtırsın. O zaman herkes her işi medya üzerinden sorsun sorgulasın gazeteler yersiz sorgulamalarla dolsun. Has bu durum bizim gazetecilerin işine gelir sayfa dolar, karşıtlarına sermaye çıkar, yandaşlarına baskı malzemesi olur, bunca gereksiz ve yersiz polemiğin adı da demokrasi, al sana Türk usülü bürokrasi. İşte benim Türkiye'm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
türkçesi biz onu susturacaktık neden medyanın haberi mi oldu. Neden bu gibi olayların basına sızmasından rahatsızlık duyuluyo yoksa halkın öğrenmemesi gereken pardon uyuması ve uyandırılmaması gereken poltikalar mı izliyorsunuz. Sizleri çözmek çok zor değil artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Seni gidi Seni....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kimse medya aracılığıyla konuşmasın. Kapalı kapılar arkasında konuşsun. Kapının önündekiler de ağzı açık dolaşmaya devam etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000