01 Ekim 2011, Cumartesi 08:01:01

"AKLINDAN BİLE GEÇİRME"

Güney Kıbrıs'ta temaslarda bulunan ABD meclisinin Avrupa ve Asya'dan Sorumlu Alt Komite Başkanı Dan Berdon ve beraberindeki heyetin adadan ayrılışı sırasında Larnaka Havalimanı'nda diplomatik kriz yaşandığı bildirildi.
  • Adamlar amerikali Metin tanimiyor,hell olsun Vallarta.
  • Bizde olsa ne olurdu acaba? Bu durum ABD'de olsa ne olurdu acaba? Biraz düşünelim....
Rum Fileleftheros gazetesi, dün eski Larnaka havalimanından ayrılırken x-ray cihazının sinyal vermesi üzerine Rum polisinin Berdon'un üzerinde arama yapma girişiminde bulunduğunu, Amerikalı diplomatın da "Bunu aklından bile geçirme" diye bağırdığını yazdı. 
 
Diğer komite üyelerinin de aynı muameleye tabi tutulması üzerine "kıyamet koptuğunu" yazan gazete, Amerikan büyükelçiliğinden bir yetkilinin havalimanına gelerek olaya müdahale ettiğini ve Sivil Havacılık Müdürlüğü'nün de devreye girdiğini kaydetti. 
 
Yunanistan ve Türkiye ziyaretinin ardından Güney Kıbrıs'a giden heyetin VIP hizmeti talep etmediklerini yazan gazete, Rum Dışişleri Bakanlığı'nın ise adaya girişlerinde heyete kolaylık sağlanması için Sivil Havacılık Müdürlüğü'ne mektup gönderdiğini, ancak rutin kontrolden geçirilmemelerine dair herhangi bir talimat vermediklerini ekledi.

Sabah
"AKLINDAN BİLE GEÇİRME"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Adamlar amerikali Metin tanimiyor,hell olsun Vallarta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizde olsa ne olurdu acaba? Bu durum ABD'de olsa ne olurdu acaba? Biraz düşünelim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000