31 Aralık 2012, Pazartesi 08:10:21

AK PARTİLİ VEKİLDEN TANITIM UÇUŞU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi ile birlikte, şehirde faaliyet gösteren havaalanını tanıtmak ve desteklemek amacıyla Trabzon’a uçakla seyahat etti.
  • partı ıl teşkılatlarının ışbırlıgı vede koordıne ıcınde olmaları guzel bı şey ama bu ışler bu şekılde ıyı dıleklerle karsılıklı zıyeretlerle olabılecek ışler dıılldır.. sefer konmadan once yolcu potansıyelı araştırmaları yapılsaydı ınsanların hava yolu seyahatlerıne karsı bakış acısı vede ılgısı nedır bu araştırılasaydı o zaman alınacak sonuc ta daha verımlı olabılırdı. zong ıst zong bacagında her zaman ıstenılen verım alınabılır ancak, ıst trb ıst bacagı ıse, sefer duzenleyen şırketın ucak tıpının performansının duşuk olması nedenıyle uzun zamanda yapılıyor olması, bu bacakta ucmak ısteyen yolcuların oralara sefer duzenleyen dıger hv yolu şırketlerıne kaymalarına neden olacagından bu bacakta yolcu kaybı olacagı kacınılmazdır. bu ancak ucak bıletlerıne getırılen rekabete dayalı duşuk ucret polıtıkası ıle gıderılebılır. en azından seferler tam oturuncaya kadar bu uygulamanın yapılması şırketı acısından da yararlı olacaktır.

Kalabalık bir grupla gerçekleşen uçuş hakkında açıklama yapan Ulupınar, uçuşun çok keyifli geçtiğini belirtti. Milletvekili Ulupınar Zonguldak'tan uçak seferlerini desteklemek ve tanıtmak için Trabzon'a geldiklerini ifade ederek, "Havaalanımıza destek amacıyla Trabzon’a, Merkez İlçe Başkanımız ve yönetimi ile birlikte uçtuk. Havaalanında bizleri AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve yönetimi karşıladı.

Buradan teşkilatı ziyaret ettik ve sonrasında Trabzon Valimiz Sayın Recep Kızılcık makamında İl teşkilatımız ile birlikte bizleri kabul etti. Sayın valimiz Trabzon’dan Zonguldak’a gidip orada yaşamını devam ettiren birçok vatandaşımızın olduğunu vebu tür şehirlerarası uçuşların olmasının insanlarımızın rahat seyahat edebilmelerini sağlayacağını belirtti. Bizlerin de en büyük temennisi, vatandaşlarımızın havaalanımıza yoğun ilgi göstermeleridir. Şu an iç hat olarak Trabzon ve İstanbul’a uçuşlarımız var. İnşallah vatandaşlarımızın desteği ile ülkemizin daha çok şehrine uçuşlarımız olacak" dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Ulupınar Vali Kızılcık'a ziyaret anısı olarak Zonguldak'ın Devrek ilçesine ait baston hediye etti.

AK PARTİLİ VEKİLDEN TANITIM UÇUŞU

Yorumlar

erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
partı ıl teşkılatlarının ışbırlıgı vede koordıne ıcınde olmaları guzel bı şey ama bu ışler bu şekılde ıyı dıleklerle karsılıklı zıyeretlerle olabılecek ışler dıılldır.. sefer konmadan once yolcu potansıyelı araştırmaları yapılsaydı ınsanların hava yolu seyahatlerıne karsı bakış acısı vede ılgısı nedır bu araştırılasaydı o zaman alınacak sonuc ta daha verımlı olabılırdı. zong ıst zong bacagında her zaman ıstenılen verım alınabılır ancak, ıst trb ıst bacagı ıse, sefer duzenleyen şırketın ucak tıpının performansının duşuk olması nedenıyle uzun zamanda yapılıyor olması, bu bacakta ucmak ısteyen yolcuların oralara sefer duzenleyen dıger hv yolu şırketlerıne kaymalarına neden olacagından bu bacakta yolcu kaybı olacagı kacınılmazdır. bu ancak ucak bıletlerıne getırılen rekabete dayalı duşuk ucret polıtıkası ıle gıderılebılır. en azından seferler tam oturuncaya kadar bu uygulamanın yapılması şırketı acısından da yararlı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000