18 Kasım 2018, Pazar 09:36:18

AK Parti’li Erürker; “Aydın artık havalimanına kavuşmalı”

AK Parti’li Erürker; “Aydın artık havalimanına kavuşmalı” AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Çağlar Erürker: “Aydın için yeni bir sayfa açacağız”
  • her seçim öncesi aynı terrane
  • memleketin boşa harciyacak parasi cok yaparlar iki sene sonrada kapatirlar ne olcak
  • aydını ve havacılığı biliyorum. çözüm bu değil. adb ile hızlı trn bağlantısı olsa aydınlı yurttaşlar daha çok faydalanır hava ulaşımından.
  • bilmeyen atıp tutuyor çıldırdaki havaalanı arazisi bir hayırsever tarafından DHM'ye verildi ama DHM burayı bir türlü becerip değerlendiremedi. arazi sahipleri havaalanı yapılsın diye bastırıyor ama DHM'nin bir kulağından girip ötekinden çıkıyor. şehrin gelişmesi kalkınması için önemli bir girişim bu ama değerlendirilmesi lazım. konunun gündeme getirilmesi de doğru yoksa unutulup gidecek
  • Oncelikle cildir havalimani cildir ailesinin araziyi bagislamasi ile yapilmis ve 1970 yillarda hizmet vermis zamaninda da THK Parasut egitim merkezi olarak hizmet vermis Turkiyedeki cogu havalimanindan once acilmis bir havalimanindir. Cildir ailesi araziyi halka acik bir havalimani yapilmasi sarti ile bagislamistir ve mahkeme sureci devam etmektedir. Hali hazirda THY ucus egitim merkezine hizmet etmekte olup pistin taxi yolunun apronun terminal binasinin elden gecirmek sureti ile halka acilabilecek durumdadir. Dogrudur izmir havalimanina 100 km uzakliktadir. 2 saatte havas gunde 3 seferde tren ile direk ulasim mumkundur. Tren yolculugu 2 saat 10dakika havas yolculugu 30 tl karsiliginda 1 saat 10dakika saglanmaktadir. Bu arada buyuk ilcelerden nazilli soke aydin merkeze yaklasik 30 - 40 km uzaklikta olup turizm merkezi kusadasi 50 km Didim 100 km uzakliktadir. Havalimani sehor merkezinde olmasi sebebi ile ulasim basit ve ucuz bir sekilde saglanmaktadir. Yeni yapilan anadolu sehirlerindeki aralarinda 90 km lik mesafe bulunan bircok havalimanindan verimli bir havalimanidir. Aydini bilmeyen gormeyen insanlarin cildir hakkinda yorum yapmalari biraz adaletsizliktir. Hali hazirda faal bir havalimanina milyonlarca dolar harcanmasina gerek kalmadan daha basit bir butce ile halka acilabilir. Ayrica Aydin incir uretiminde %75 ile dunyada ilk sirada olup incir ihracati yaparak ekonomiye katki saglamaktadir. Bilindigi uzere hava kargo ile bu imkanlar artmaktadir. Hepinizi saygi ile selamliyorum. Simdiden mevlut kandiliniz mubarek olsun
  • aydın bence erürkerden kurtulmalı.Sizin gibileri şehirden çıkaracağız imza kampanyası ile.
  • Aydında yaşayan biri olarak oyum chp ye . akp nin nasıl bir parti olduğunu tüm dünya alem artık biliyor. sizi ancak ölüm kurtarır. o kadar!
  • Aydın halkı olarak size 1 adet oy yok..Yallah arabistana. Ona göre..!
  • Hayır diyelim ki havalimanı yapıldı, kaç sefer yapılacak? Bir sefer maksimum. O da ucuz olmayacak. Bu sefer de bilet fıyatları pahalı diyeceksiniz yine ADB’den uçacaksınız. O zaman bu kadar masraf yapmaya ne gerek var? İZBAN halihazırda Torbalı’ya kadar gidiyor. Oradan Aydın’a uzatılırsa Aydın’ın havalimanı problemi çözülmüş olur. Ama tamamen oy kaygısıyla o havalimanı açılır üstüne zarar da edilir ve ikinci bir Uşak Havalimanı olur Çıldır Havalimanı.
  • Ac ac ama otoparkini ucak bileti parasiyla ayni tutarsan sonra is yapmiyor diye aglamayin

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş'un önceki gün Aydın'a yaptığı ziyareti değerlendiren AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Çağlar Erürker, Kurtulmuş'un gündeme taşıdığı Çıldır Havaalanı'nın açılmasının Aydın için önemli olduğunu kaydetti.

Türkiye'de Büyükşehir illerinden sadece Aydın ve Manisa'da havaalanı olmadığını vurgulayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, "Şehirlerin kalkınmasında havayolu ulaşımının tartışılamaz bir yeri vardır. Ancak Büyükşehirlerimizin tamamında havalimanı bulunurken Aydın'ımız bundan mahrum kalmaktadır. Önceki gün kentimizi ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş'un, yıllardır çözüm bekleyen Çıldır Havaalanı ile AydınDenizli otoyolu konularına duyarlılık göstererek, Ulaştırma Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan'a aktarması hemşerilerimiz için çok önemlidir. AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş'a bu konudaki hassasiyetleri için hemşerilerim adına teşekkür ederim. 2023 Türkiye'sinin yıldız kenti olmaya aday Aydın'ımızın Çıldır Havaalanına kavuşması önemlidir. Yetkili kurumlarımızın da aciliyet bekleyen bu konuya önem göstereceğine inanıyorum. Bizler de bu konuların takipçisi olacağız" diye konuştu.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin, Aydın'ı Büyük Menderes Havzası'nın başkenti yapmak için bir fırsat olduğunun altını çizen AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, "2019'da Aydın için yeni bir sayfa açacağız" dedi.

Yatırımcı, kalkınmacı ve hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade eden Hakan Çağlar Erürker, "Belediyelerden başlayan, 16 yıldır süren ve Türkiye'mizin çehresini değiştiren kalkınma hamlesinin artık Aydın'la buluşma vakti geldi" diye belirtti. Aydın'ın her ilçesindeki vatandaşın eşit hizmet hakkı olduğunu savunan Hakan Çağlar Erürker, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Şeffaf ve adil belediyecilik anlayışıyla Aydın'ımızın 17 ilçesi ile tüm hemşerilerimiz eşit, hızlı ve kaliteli hizmeti hak etmektedir. 2019 yerel seçimlerinde hemşerilerimizle gönül birliği yaparak Aydın'ımızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 2023 Türkiye'sinin yıldız kenti yapacağız. Bu minvalde, birinci ilkemiz olan komşuluk hukukuyla her bir hemşerimizin kapısını çalacak, kazanımlarını koruyarak ihtiyaç ve taleplerine cevap bulacağız. Ayrıştırma ve ötekileştirmeden uzak bir anlayışla her Aydınlıyı komşumuz bilecek, kimsesizlerin kimsesi olacağız. Hemşerilerimize daha kaliteli bir yaşam sunabilmek, Aydın'ımızı vizyon kentler kulvarına taşıyabilmek için 10 başlık altında 100 projemizi hazırladık. Tarım, turizm, ticaret, sanayi, enerji, ulaşım alanlarıyla birlikte sosyal belediyecilik, çevre hizmetleri, kültür medeniyet ve bölgesel işbirlikleri gibi pek çok hayati alandaki projelerimizin hayata geçmesiyle, Aydınlı hemşerilerimizin günlük yaşamlarının kolaylaşacağı ve kentimizin kalkınma atılımına geçeceğine inancım tamdır. Belediyelerin temel hizmetleri olan ancak ihmal edildiği taktirde hayatı sekteye uğratabilen yol, trafik, otopark, kavşak, meydan ve temizlik sorunu gibi konular da işbaşı yaptığımız taktirde çözüme kavuşacaktır. Hemşerilerimize layık olduğu hizmetleri sağlayabilmek için Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin daha organize şekilde çalışması ve tüm ilçe belediyelerine aynı desteği sağlaması gerekmektedir. Teşkilatımızın uygun bulması, AK Partimizin yetkili organlarının aday göstermesi ve hemşerilerimizin kıymetli oylarıyla göreve gelmemiz halinde kentimizin yaralarına merhem olacağız. " 

AK Parti’li Erürker; “Aydın artık havalimanına kavuşmalı”

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

7 ~ 5 yıl önce
her seçim öncesi aynı terrane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grandpa ~ 5 yıl önce
memleketin boşa harciyacak parasi cok yaparlar iki sene sonrada kapatirlar ne olcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aydın fo ~ 5 yıl önce
aydını ve havacılığı biliyorum. çözüm bu değil. adb ile hızlı trn bağlantısı olsa aydınlı yurttaşlar daha çok faydalanır hava ulaşımından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
takdirlik ~ 5 yıl önce
bilmeyen atıp tutuyor çıldırdaki havaalanı arazisi bir hayırsever tarafından DHM'ye verildi ama DHM burayı bir türlü becerip değerlendiremedi. arazi sahipleri havaalanı yapılsın diye bastırıyor ama DHM'nin bir kulağından girip ötekinden çıkıyor. şehrin gelişmesi kalkınması için önemli bir girişim bu ama değerlendirilmesi lazım. konunun gündeme getirilmesi de doğru yoksa unutulup gidecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cildir Cildirirtir ~ 5 yıl önce
Oncelikle cildir havalimani cildir ailesinin araziyi bagislamasi ile yapilmis ve 1970 yillarda hizmet vermis zamaninda da THK Parasut egitim merkezi olarak hizmet vermis Turkiyedeki cogu havalimanindan once acilmis bir havalimanindir. Cildir ailesi araziyi halka acik bir havalimani yapilmasi sarti ile bagislamistir ve mahkeme sureci devam etmektedir. Hali hazirda THY ucus egitim merkezine hizmet etmekte olup pistin taxi yolunun apronun terminal binasinin elden gecirmek sureti ile halka acilabilecek durumdadir. Dogrudur izmir havalimanina 100 km uzakliktadir. 2 saatte havas gunde 3 seferde tren ile direk ulasim mumkundur. Tren yolculugu 2 saat 10dakika havas yolculugu 30 tl karsiliginda 1 saat 10dakika saglanmaktadir. Bu arada buyuk ilcelerden nazilli soke aydin merkeze yaklasik 30 - 40 km uzaklikta olup turizm merkezi kusadasi 50 km Didim 100 km uzakliktadir. Havalimani sehor merkezinde olmasi sebebi ile ulasim basit ve ucuz bir sekilde saglanmaktadir. Yeni yapilan anadolu sehirlerindeki aralarinda 90 km lik mesafe bulunan bircok havalimanindan verimli bir havalimanidir. Aydini bilmeyen gormeyen insanlarin cildir hakkinda yorum yapmalari biraz adaletsizliktir. Hali hazirda faal bir havalimanina milyonlarca dolar harcanmasina gerek kalmadan daha basit bir butce ile halka acilabilir. Ayrica Aydin incir uretiminde %75 ile dunyada ilk sirada olup incir ihracati yaparak ekonomiye katki saglamaktadir. Bilindigi uzere hava kargo ile bu imkanlar artmaktadir. Hepinizi saygi ile selamliyorum. Simdiden mevlut kandiliniz mubarek olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elden geçirmek? ~ 5 yıl önce
Bu saydıklarınız yeni bir havalimanı inşaatıdır. İnanın havalimanının durumunu çok iyi bilen biriyim. En başta THY’nin işine gelmez bu. Atıl gereksiz verimsiz bir yatırım olur. Aydın hava sahası zaten çok yoğun, eğitimi de aksatır. Onlarca sebep var ortada.
serkan ~ 5 yıl önce
aydın bence erürkerden kurtulmalı.Sizin gibileri şehirden çıkaracağız imza kampanyası ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hodri meydan ~ 5 yıl önce
Aydında yaşayan biri olarak oyum chp ye . akp nin nasıl bir parti olduğunu tüm dünya alem artık biliyor. sizi ancak ölüm kurtarır. o kadar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arabistana ~ 5 yıl önce
Aydın halkı olarak size 1 adet oy yok..Yallah arabistana. Ona göre..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 5 yıl önce
Hayır diyelim ki havalimanı yapıldı, kaç sefer yapılacak? Bir sefer maksimum. O da ucuz olmayacak. Bu sefer de bilet fıyatları pahalı diyeceksiniz yine ADB’den uçacaksınız. O zaman bu kadar masraf yapmaya ne gerek var? İZBAN halihazırda Torbalı’ya kadar gidiyor. Oradan Aydın’a uzatılırsa Aydın’ın havalimanı problemi çözülmüş olur. Ama tamamen oy kaygısıyla o havalimanı açılır üstüne zarar da edilir ve ikinci bir Uşak Havalimanı olur Çıldır Havalimanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 ~ 5 yıl önce
TR'nin ilk demiryolu hattı aydın izmir tren hattı + adb içinden geçiyor biraz araştırsan biraz bilsen keşke.
her ile bir havaalani... ~ 5 yıl önce
Ac ac ama otoparkini ucak bileti parasiyla ayni tutarsan sonra is yapmiyor diye aglamayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000