04 Mart 2016, Cuma 08:36:49

Ak Parti heyetinden Aziz Sancar önerisi

AK Parti heyeti, Güneydoğu'da terörün mağdur ettiği halkın sıkıntılarını yerinde inceleyerek rapor hazırladı.
  • Mardin değil bence İstanbul'da yapılan üçüncü havaalanına Aziz Sancar ismi verilsin. Millet olarak hiç tartışmadan kabul edeceğimiz tek bir şahıs kalması üzücü..
  • Hangi müteahhit yaptıysa onun adı konulsun.
  • Sn. Aziz Sancar'ın isminin önerilmesi bile güzel bir düşünce. En azından AKP'liler saçma sapan evliya veya Osmanlı Padişah adları vermiyorlar.Nazım Hikmet adı da uygundur. Orhan Pamuk adı ise olmaz...olamaz. Orhan Pamuk bilmem ne kadar Ermeni Türkler tarafından öldürüldü diye ABD'de beyanat veren birisidir. Sırf bu yüzden kendisine Nobel Ödülü verildi. Tarihi çarpıtan ve vatan haini insanların adları hiçbir yere verilmemeli. Adnan Menderes Hava alanı veya Hasan Polatkan Lisesi gibi...
  • eyyy nobel diye atar yapan birinin partisi mi mualif aziz sancar'ın ismini verecek?? onlar olsa olsa yandaş orhan pamuk'un ismini verir!!
  • Son zamanlardaki en güzel haberlerden biri bu
  • Nobel odullu Orhan Pamuk'ta var, onun isminide verebiliriz.
  • Nobel odullu Orhan Pamuk'ta var, onun isminide verebiliriz.
  • Tam isabet. Ülkesine böyle hizmet etmiş kişiler her zaman hatırlanmalıdır. Aziz Hoca'nın isminin yaşatılması için güzel olur.

AK Parti heyeti, Güneydoğu'da terörün mağdur ettiği halkın sıkıntılarını yerinde inceleyerek rapor hazırladı. Başbakan’a sunulan raporda en dikkat çeken öneri, Nobel ödüllü Aziz Sancar'ın isminin Mardin Havaalanı'na verilmesi oldu

AK Parti heyeti, operasyonların sürdüğü illere gitti. Terörün mağdur ettiği bölge halkının sıkıntılarını yerinde gördü.

Bölgedeki kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve mağdur vatandaşlarla görüşen heyet, detaylı bir rapor hazırladı ve o raporu da Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sundu. Raporda dikkat çeken öneriler var...

Vekiller, Mardin Havaalanına Nobel ödülü alan 'Aziz Sancar'ın isminin verilmesini önerdi. Terör olaylarının ortaya çıkardığı ekonomik, sosyal ve psikolojik tahribatın kamuoyuna daha iyi anlatılması gerektiği belirtildi..

AK PARTİ'NİN "TERÖR" RAPORU

Raporda, Sur ile ilgili planların en hızlı şekilde hayata geçirilmesi de vurgulandı.
Sur bölgesindeki tescilli 500 tarihi evin restore edilerek turizmin hizmetine sunulmasını öneren vekiller, Sur'da tahrip olan konut ve işyerleri için de TOKİ'nin devreye girmesini talep etti.

Raporun dikkat çeken başlıklarından biri de, esnafa verilecek destekle ilgili oldu.

Bölgedeki vakıflara ait mekanları kullanan esnaftan birkaç ay kira alınmaması, İŞKUR vasıtasıyla istihdamın sağlanması da tavsiyeler arasındaydı. 

Ak Parti heyetinden Aziz Sancar önerisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Mardin değil de ~ 8 yıl önce
Mardin değil bence İstanbul'da yapılan üçüncü havaalanına Aziz Sancar ismi verilsin. Millet olarak hiç tartışmadan kabul edeceğimiz tek bir şahıs kalması üzücü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müteahhit ~ 8 yıl önce
Hangi müteahhit yaptıysa onun adı konulsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
Sn. Aziz Sancar'ın isminin önerilmesi bile güzel bir düşünce. En azından AKP'liler saçma sapan evliya veya Osmanlı Padişah adları vermiyorlar.Nazım Hikmet adı da uygundur. Orhan Pamuk adı ise olmaz...olamaz. Orhan Pamuk bilmem ne kadar Ermeni Türkler tarafından öldürüldü diye ABD'de beyanat veren birisidir. Sırf bu yüzden kendisine Nobel Ödülü verildi. Tarihi çarpıtan ve vatan haini insanların adları hiçbir yere verilmemeli. Adnan Menderes Hava alanı veya Hasan Polatkan Lisesi gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav he he ~ 8 yıl önce
eyyy nobel diye atar yapan birinin partisi mi mualif aziz sancar'ın ismini verecek?? onlar olsa olsa yandaş orhan pamuk'un ismini verir!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shyo ~ 8 yıl önce
Son zamanlardaki en güzel haberlerden biri bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nobel ~ 8 yıl önce
Nobel odullu Orhan Pamuk'ta var, onun isminide verebiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nobel ~ 8 yıl önce
Nobel odullu Orhan Pamuk'ta var, onun isminide verebiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 8 yıl önce
Tam isabet. Ülkesine böyle hizmet etmiş kişiler her zaman hatırlanmalıdır. Aziz Hoca'nın isminin yaşatılması için güzel olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000