14 Ağustos 2012, Salı 13:27:02

AIRSHOW NEFES KESECEK...

Balıkesir Edremit ilçesinde, ilk kez düzenlenmesi planlanan 'Airshow Edremit Körfezi Festivali'nde uçak gösterileri nefes kesecek...
  • HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ.ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK.TEBRİKLER
  • Festivalde Ali İsmet Öztürk başta olmak üzere profesyonel göstericiler tarafından şovlar gerçekleştirilecektir.
  • Edremit Ticaret Odası neye Sponsor olduğunu merak ettim.Öğrenirsek sevinirim. Kime ve ya kimlere ne kadar ödeme yapılmakta ? Havacı olarak merak ettim.
  • HAVA GÖSTERİLERİ TEKNİK BİR KONU. HANGİ TECRÜBELİ ARKADAŞIMIZ BU İŞİ ÜSTLENDİ MERAK EDİYORUM. NEFES KESEN GÖSTERİ ? ALİ İSMET ÖZTÜRK DIŞINDA BUNU KİM YAPABİLİRKİ. İSTANBUL HAVACILIK AMATÖR BİR KULÜP.EDREMİR TİCARET ODASI AİRSHOW HANGİ TECRÜBESİ İLE YAPACAK MEARK EDİYORUM.ALLAH KAZA BELA VERMESİN.HERKES AKLINI BAŞINA TOPLASIN.

İstanbul Havacılık Kulübü tarafından organize edilen ve Edremit Ticaret Odası’nın (ETO) ana sponsor olduğu, 1. Mysia Internatıonal Avıatıon Fest 2012 Festivali’nin 14-15 ve 16 Eylül 2012 tarihlerinde düzenlenecek. ETO Başkanı Mehmet Ertaş, "Türkiye’de bu tarz düzenlenen havacılık festivali yok. Burada bir ilki gerçekleştirmek ve bu festivali geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bunun için havaalanı müdürümüz Hamit Anıl başta olmak üzere, diğer havaalanı yetkilileri, dernek başkanları, ETO yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız seferber oldular. Protokol imzalandı. Hizmet sponsorlarıda belirlendi. Dünyanın önde gelen havacılık etkinliklerini aratmayacak tarzdaki pilotların uçakla nefes kesen gösterilerini körfez halkı, canlı olarak Ören ve Akçay gibi oluşturulacak izleme noktalarından görme fırsatı bulacaklar” dedi.

AIRSHOW NEFES KESECEK...

Yorumlar

BAŞARILAR ~ 12 yıl önce
HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ.ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK.TEBRİKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İHK ~ 12 yıl önce
Festivalde Ali İsmet Öztürk başta olmak üzere profesyonel göstericiler tarafından şovlar gerçekleştirilecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EDREMİT TICARET ODASI NEYIN SPONSORU ~ 12 yıl önce
Edremit Ticaret Odası neye Sponsor olduğunu merak ettim.Öğrenirsek sevinirim. Kime ve ya kimlere ne kadar ödeme yapılmakta ? Havacı olarak merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMNIYET SORUMLUSU KİM ? ~ 12 yıl önce
HAVA GÖSTERİLERİ TEKNİK BİR KONU. HANGİ TECRÜBELİ ARKADAŞIMIZ BU İŞİ ÜSTLENDİ MERAK EDİYORUM. NEFES KESEN GÖSTERİ ? ALİ İSMET ÖZTÜRK DIŞINDA BUNU KİM YAPABİLİRKİ. İSTANBUL HAVACILIK AMATÖR BİR KULÜP.EDREMİR TİCARET ODASI AİRSHOW HANGİ TECRÜBESİ İLE YAPACAK MEARK EDİYORUM.ALLAH KAZA BELA VERMESİN.HERKES AKLINI BAŞINA TOPLASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000