28 Eylül 2014, Pazar 15:20:53

AIRSHOW HEYECANI SONA ERDİ

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen ve Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronunda geçtiğimiz Perşembe Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla kapılarını açan İstanbul Airshow bugün sona erdi.
  • Kim ne derse desin müthiş bir fuardı, şahsen ben çok eğlendim. Çamur atmaya hiç gerek yok, ilk veya son gün kapıdan kimse geri dönmedi, herkes içeriye alındı. Buradan tüm organizasyon sahiplerine teşekkürlerimi iletiyorum. Tekrar 2016da görüşmek üzere...
  • YOK YAŞ SINIRI, YOK 747 İLE 350 ERKENDEN GİDER.. ALIN FUARINIZI......! ZATEN KATILIM VASAT DERECEDE DÜŞÜKMÜŞ BETER OLUN.
  • Beklediğiniz ilgi olmaz tabi, sebeplerini sıralayaylım, birincisi olayı fuar mı show mu kavram kargaşasından kurtarıp net ortaya koyamadılar, ikincisi çocuk getirilecekti, getirilmeyecekti gibi saçma bir tartışma başlattılar. Üçüncüsü takip ettiğimiz kadarı ile katılımcıları işadamları ile buluşturmayı hedeflediler ama kırılgan bir döneme giren ekonomik koşulların sektöre yeni yatırım cesareti gösterebilecek iş adamlarını temkinli davranmaya itttiğini, THY gibi geniş gövdeli uçak saplantısında olan bir şirketten başka kimsenin fuarla ilgilenmeyeceğini hesap edemediler. THY' nin kontrolünü elde tutan bademlerin vizyon sahibi olmaktan heyecan yaratmaktan uzak tipler olduğunu kurnaz Kayserili Tüccar imajından çıkamadıklarını hesaba katmadılar, Mevsim koşullarının etkisini dikkate almadılar, İstanbul' un trafik, park yeri keşmekeşliğini, ulaşım, konaklama yetersizliğini düşünmediler. 200 metrelik yol tıkanınca 2 dakikalık yol 1 saatte alınabiliyordu. Park yerleri de dgelişigüzel kullanıldı
  • gitmeye niyetlendim ama iyi ki de gitmemişim.SHOW 'u eksik sadece AİR olmuş.eehh ''air'' zaten heryerde bedava.çek içine çekebildiğin kadar.747 ve 350 geliyor ama sadece ilk inişte 2 kanat sallamaktan başka hiçbir numarasını görmüyoruz.yahu youtube ta açın da 2 tane AİRSHOW izleyin.parasının hesabını dahi bilmeyen çok zengin abilere özel jet getir,etrafına şerit çek.başınada 2 tane james bond filmlerinden fırlayan artist koy.eeee havacılık fuarı......hadi canım sende boşversene...
  • Bu sene düzenlenen Airex fuarında bir ürün olacaktı TürkKuşu; değil mi? Kendisini havacılık ve uzay mühendisi olarak gösteren bir Alman vatandaşının yöntemi de tartışılır şekilde İtalya'dan aldığı projelere 3 milyon Euro veren THK bu kişiyi bir de şirket ortağı ve yöneticiliği vermiş. Para verilen ve şirkete ortak yapılan diğer Almanlar nerede? Cismi bilinmeden ismi iki senede bulunduğu belirtllen ve diğer ülkelerde garajlarda üretilen bir hobi ürününe verilen TürkKuşu ismi de manidar... Sahi Airex'te İtalyan'dan gelen Alman'lara ait TürkKuşu uçtu mu?
  • Airex bir başlangıçtı ve organizatörleri tebrik etmek gerekirdi. Ama bu kadar, öyle kalmalıydı. Günde 1300 uçak iniş-kalkışı olan tarfiğe kısıtılı meydan köşesinde fuar standı tasarımcısının adliye muhabirini havacılık danışarak yapacağı İstanbul Airshow riskliydi; alınan sonucun bu isme verdiği zararı İstanbul, havacılık ve Türkiye değerlendirmeli.
  • En azından Thy´den 15 adet Aırbus A350 xwb siparişi beklerdik 2020 yılına kadar ultra modern uzun menzilli bir filo yapılanması konfor ve kaliteyi arttırmak açısından iyi bir yatırım olurdu.
  • Çocuklarını fuara sadece pilot yapmak için götüren faydasızlar fuara hiç gitmeseymişsiniz memlekete bir katkınız olurdu.
  • Tatlı su kurnazı!!! Çektirdinnnniii leyn resim?? Olmadımı bu yıl? Almadımı yeni bakan abisi bu yaranmacyı yanına?? Olsun seneye artık puhahahahahaaaaa
  • yahu nasıl bi milletiz herşeyden mutsuz oluyor hiç bir şeyden memnun olamayız sürekli tüm olan bitene negatif tarafından bakıyoruz,yıllardır bu sitedeki haberleri takip ederim hep olumsuz yorumlar,kardeşim demekki uzaktan bakman gerekiyor almıyorlar içeriye bunu kabul edeceksin,çocuğunla gelmemen gerekiyorsa gelmeyeceksin,çocuk gezdireeksen ne işin var havacılık fuarında lunaparaka git,paristemi mutlu olacan oraya git,ama burdaki şartlar böyleyse bunu kabul et yada gitme.

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen ve Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronunda geçtiğimiz Perşembe Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla kapılarını açan İstanbul Airshow bugün sona erdi.

Her 2 yılda bir düzenlenen uluslararası havacılık fuarı Airshow, geçtiğimiz yıllara oranla daha sönük geçti. Genel ziyarete bugün açılan fuara katılımcılar yoğun yağmur yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle fazla ilgi göstermedi.

Fuarın gözbebeği ilk gün görücüye çıkan Beoing 747-8 ile ikinci gün sergilenen Airbus A350 XWB oldu. Katılımcılar ve basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği iki dev uçak fuarın en çok merak edilenleri oldu.

A350 ve 747-8'in fuardan ayrılmasıyla gözler iş jetleri ve helikopterlere çevrildi. Süper lüks iş jetleri ve helikopterlere de zaman zaman yoğun ilgi vardı.

Airshow'a ilk gün Bakan Lütfi Elvan'ın yanı sıra DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Celal Özuğur, TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve çok sayıda üst düzey yönetici katıldı.

Dört gün süren Airshow'un 11'incisi 2016'nın Eylül ayında düzenlenecek.

AIRSHOW HEYECANI SONA ERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

K/M ~ 10 yıl önce
Kim ne derse desin müthiş bir fuardı, şahsen ben çok eğlendim. Çamur atmaya hiç gerek yok, ilk veya son gün kapıdan kimse geri dönmedi, herkes içeriye alındı. Buradan tüm organizasyon sahiplerine teşekkürlerimi iletiyorum. Tekrar 2016da görüşmek üzere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BANU ~ 10 yıl önce
YOK YAŞ SINIRI, YOK 747 İLE 350 ERKENDEN GİDER.. ALIN FUARINIZI......! ZATEN KATILIM VASAT DERECEDE DÜŞÜKMÜŞ BETER OLUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feedback ~ 10 yıl önce
Beklediğiniz ilgi olmaz tabi, sebeplerini sıralayaylım, birincisi olayı fuar mı show mu kavram kargaşasından kurtarıp net ortaya koyamadılar, ikincisi çocuk getirilecekti, getirilmeyecekti gibi saçma bir tartışma başlattılar. Üçüncüsü takip ettiğimiz kadarı ile katılımcıları işadamları ile buluşturmayı hedeflediler ama kırılgan bir döneme giren ekonomik koşulların sektöre yeni yatırım cesareti gösterebilecek iş adamlarını temkinli davranmaya itttiğini, THY gibi geniş gövdeli uçak saplantısında olan bir şirketten başka kimsenin fuarla ilgilenmeyeceğini hesap edemediler. THY' nin kontrolünü elde tutan bademlerin vizyon sahibi olmaktan heyecan yaratmaktan uzak tipler olduğunu kurnaz Kayserili Tüccar imajından çıkamadıklarını hesaba katmadılar, Mevsim koşullarının etkisini dikkate almadılar, İstanbul' un trafik, park yeri keşmekeşliğini, ulaşım, konaklama yetersizliğini düşünmediler. 200 metrelik yol tıkanınca 2 dakikalık yol 1 saatte alınabiliyordu. Park yerleri de dgelişigüzel kullanıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi ki ~ 10 yıl önce
gitmeye niyetlendim ama iyi ki de gitmemişim.SHOW 'u eksik sadece AİR olmuş.eehh ''air'' zaten heryerde bedava.çek içine çekebildiğin kadar.747 ve 350 geliyor ama sadece ilk inişte 2 kanat sallamaktan başka hiçbir numarasını görmüyoruz.yahu youtube ta açın da 2 tane AİRSHOW izleyin.parasının hesabını dahi bilmeyen çok zengin abilere özel jet getir,etrafına şerit çek.başınada 2 tane james bond filmlerinden fırlayan artist koy.eeee havacılık fuarı......hadi canım sende boşversene...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuş ~ 10 yıl önce
Bu sene düzenlenen Airex fuarında bir ürün olacaktı TürkKuşu; değil mi? Kendisini havacılık ve uzay mühendisi olarak gösteren bir Alman vatandaşının yöntemi de tartışılır şekilde İtalya'dan aldığı projelere 3 milyon Euro veren THK bu kişiyi bir de şirket ortağı ve yöneticiliği vermiş. Para verilen ve şirkete ortak yapılan diğer Almanlar nerede? Cismi bilinmeden ismi iki senede bulunduğu belirtllen ve diğer ülkelerde garajlarda üretilen bir hobi ürününe verilen TürkKuşu ismi de manidar... Sahi Airex'te İtalyan'dan gelen Alman'lara ait TürkKuşu uçtu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sınır ~ 10 yıl önce
Airex bir başlangıçtı ve organizatörleri tebrik etmek gerekirdi. Ama bu kadar, öyle kalmalıydı. Günde 1300 uçak iniş-kalkışı olan tarfiğe kısıtılı meydan köşesinde fuar standı tasarımcısının adliye muhabirini havacılık danışarak yapacağı İstanbul Airshow riskliydi; alınan sonucun bu isme verdiği zararı İstanbul, havacılık ve Türkiye değerlendirmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST AIRSHOW ~ 10 yıl önce
En azından Thy´den 15 adet Aırbus A350 xwb siparişi beklerdik 2020 yılına kadar ultra modern uzun menzilli bir filo yapılanması konfor ve kaliteyi arttırmak açısından iyi bir yatırım olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çocuklarını fuara sadece pilot yapmak için götüren faydasızlar fuara hiç gitmeseymişsiniz memlekete bir katkınız olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şşşttt ~ 10 yıl önce
Tatlı su kurnazı!!! Çektirdinnnniii leyn resim?? Olmadımı bu yıl? Almadımı yeni bakan abisi bu yaranmacyı yanına?? Olsun seneye artık puhahahahahaaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bakış açısı ~ 10 yıl önce
yahu nasıl bi milletiz herşeyden mutsuz oluyor hiç bir şeyden memnun olamayız sürekli tüm olan bitene negatif tarafından bakıyoruz,yıllardır bu sitedeki haberleri takip ederim hep olumsuz yorumlar,kardeşim demekki uzaktan bakman gerekiyor almıyorlar içeriye bunu kabul edeceksin,çocuğunla gelmemen gerekiyorsa gelmeyeceksin,çocuk gezdireeksen ne işin var havacılık fuarında lunaparaka git,paristemi mutlu olacan oraya git,ama burdaki şartlar böyleyse bunu kabul et yada gitme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000