13 Ağustos 2008, Çarşamba 11:39:02

AirportKariyer yeni yüzüyle karşınızda

Airport Medya Group bünyesinde sektörün personel ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan AirportKariyer insan kaynakları portalı yepyeni görünümüyle yeniden hizmete girdi.

Havacılık sektörünün bir numaralı haber portalı AirportHaber ile çıktığımız yolda siz değerli okuyucularımızın destekleriyle güçlenerek büyüyoruz. Doğru, güvenilir ve dürüst habercilik, daha kaliteli hizmet anlayışıyla, sektörün ihtiyaçlarını da gözeterek sürekli çalışıyor ve kendimizi yeniliyoruz.
AirportHaber’in başarısından aldığımız güçle, havacılık sektöründen herkesin görüşlerini özgürce açıklayabildiği ucuyorum.com adlı forum portalını yayına geçirdik.
Airport Media Group şemsiyesi altında bu iki çalışmaya yaklaşık 2 yıl önce bir yenisini daha ekleyerek, sektörün yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamak için AirportKariyer.com’u hizmetinize sunduk.

Sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek adına AirportKariyer insan kaynakları portalını şimdi  yepyeni bir görünüme kavuşturduk. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve bir önceki sürümde meydana gelen sorunları çözüme kavuşturmak için kısa süre yayınına ara verdiğimiz AirportKariyer’i, bugün yeniden sizlerin hizmetine sunuyoruz.

Ancak yeni portalın güncellenmesi sırasında oluşan zorunlu bazı teknik sıkıntılar nedeniyle, daha önceki özgeçmiş ve kullanıcı bilgileri sistemden kaldırılmıştır.  Siz değerli kullanıcılarımızın portalı kullanabilmeleri için yeniden üye kaydı yapmaları gerekmektedir.

Airport Media Group


AirporKariyer'e giriş için TIKLAYIN

AirportKariyer yeni yüzüyle karşınızda

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000