22 Ocak 2010, Cuma 13:01:59

Airport TV'de fırtına kopacak!

Havacılık sektörünün öne çıkan konu başlıklarının detaylı ele alındığı Fikir Fırtınası bir haftalık zorunlu aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor.
  • oktay beye geçmiş olsun diyor acil iifalar diliyorum n.şen
  • oktay abiye acil şifalar diliyor bir an önce dönmesini bekliyoruz
  • Oktay Beye geçmiş olsun Onsuz program eksik kalacak Acil şifalar Hüsamettin Payat

Havacılık konusundaki önemli gelişmelerin tartışıldığı tek program olan Fikir Fırtınası bu hafta da yine gündemde öne çıkan konularla ekranlara gelecek.

Sefa İnan, Ali Kıdık ve Murat Herdem’in katılımıyla gerçekleşecek programın bu haftaki bölümüne sağlık sorunları yüzünden Oktay Erdağı katılamayacak.

Ancak Fikir Fırtınası’nda fırtına yine dinmeyecek. Gazipaşa Havaalanı’na Ulaştırma Bakanlığı’nın verdiği ‘büyük uçakların inmesi sakıncalı’ raporu ne anlama geliyor? TAV’ın işlettiği Gazipaşa’ya hangi tip uçaklar hiç inemeyecek?

Onur Havayolları uçağında yolcular kokpite yürüdü, uçağın tahliye botu patlatıldı. Olayda yolcular mı şirket görevlileri mi suçluydu?

THY kokpit ekibinin birbiriyle davranışlarının nasıl olması gerektiğini anlatan video olay yarattı. O video hangi amaçla, ne zaman çekildi?

Atatürk Havalimanı pisti Nisan ayında üç aylığına bakıma alınacak. 18/36 sağ ve sol pistleri yoğun hava trafiğine cevap verebilecek mi?

Bunların yanı sıra hafta içinde yaşanan diğer havacılık olayları saat 21:00’den itibaren Airport TV’de yayınlanacak olan Fikir Fırtınası programında….

Airport TV'de fırtına kopacak!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
oktay beye geçmiş olsun diyor acil iifalar diliyorum n.şen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oktay abiye acil şifalar diliyor bir an önce dönmesini bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oktay Beye geçmiş olsun Onsuz program eksik kalacak Acil şifalar Hüsamettin Payat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000