23 Ekim 2008, Perşembe 18:54:26

Airport TV'de bu gece ağır konuklar var

İran’in turizmde ve ticarette yeni parlayan yıldızı , dünyanın gizli cenneti Fars Körfezi’ndeki “Kish Adası”nın yöneticileri Turizm Masası’na konuk oluyorlar.
  • AĞIRLARSA REJİM YAPSINLAR KARDEŞİM
  • ekim ayın dan sonra gidilebilecek güzel bir yer ama kadınlar ve erkek ler ayrı plajlarda yüzer bazı kişilere ÇOK uygun! nasıl olsa PARADA ? ONLARDA

İran’ın Türk turizm yatırımcılarının önünü açan yeni uygulamaları, yaklaşık 700’ü aşkın turizm bölgesi ve 50’ye yakın Türk turizmcinin İran’da yaptıkları yatırımlar gündeme gelecek. Turizm Yazarı Özkan Altıntaş tarafından sunulacak olan program bu gece saat 22.00'de Airport TV'de yayına başlayacak. Altıntaş'ın Turizm Masası Programı her hafta aynı gün ve saatte Airport TV ekranlarında olacak. Türkiye ve dünyanın turizm gündeminin tartışılacağı program sektör tarafından heyecanla bekleniyor.


Bu akşam yayınlanacak olan ilk programda İran Turizm Bakanlığı ve Kish Adası yöneticileri,  İran ile Türkiye arasında son dönemde gelişen turizm ilişkilerini, ileriye dönük planlarını ortaya koyacaklar.

Programa katılacaklar

1- Çetin Salman - İran-Türkiye Turizm ve Yatırım Ofisi Genel Müdürü

2- Ali Sharifi –
Kish Adası Serbest Bölgesi Turizm ve Ticaret Organizasyonu CEO’su

3- Abolhassan Sarshat – Kish Adası Serbest Bölgesi Turim ve Ekonomi Yatırmlarindan Sorumlu Genel Müdür

4- Hamid Reza Tahmaseb Pour – İran Turizm Bakanlığı Kish Adası Bölgesi Müşaviri

Airport TV'de bu gece ağır konuklar var

Yorumlar

REİKİ ~ 15 yıl önce
AĞIRLARSA REJİM YAPSINLAR KARDEŞİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kish ~ 15 yıl önce
ekim ayın dan sonra gidilebilecek güzel bir yer ama kadınlar ve erkek ler ayrı plajlarda yüzer bazı kişilere ÇOK uygun! nasıl olsa PARADA ? ONLARDA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000