21 Mayıs 2008, Çarşamba 00:13:33

Airport Alış-Veriş Merkezi açılıyor

İstanbul'un "Havacılık" temalı alışveriş merkezi "Airport Alışveriş Merkezi" 28 Mayıs'ta kapılarını halka açmaya hazırlanıyor.
  • Bence açılması güzel birşey böyle alışveriş merkezlerinin açılmasını dilerim.Açılması bir şeyi değiştirmiyor ki insanlara daha yakın alışveriş merkezleri açılıyor.Mesela Fun Club çok güzel bir yer herkesin gitmesini tavsiye ederim ve bakkal sayısına ulaşması imkansız bakkallar neredeyse 5 milyon kadar 5 milyon kadar AVM'ler olamazdı.
  • her yeni açılan iş merkezi, işsiz insalara iş,aş ve umut demektdir. kendini bilmez bir kaç kredi kartı mağduru yüzünden kimse ülkemizin gelişmesini engellemeye kalkmasın. kafanızı kumdan çıkarın. millet ayı bıraktı marsa gidiyor. çalışmak lazım kdv üretmek lazım.boş boş laflarla hiç bir yere gidemeyiz.TÜRK ÇALIŞ,GÜVEN,ÖĞÜN.
  • Şaşıyorum bu çelişkiye...bu kadar kredi kartı mağduru varken bu kadar alışveriş merkezi neden açılıyor?Alışveriş yaptırmak için hertürlü çekiciliği sunan bu yerler daha ne kadar çoğalacak.Herkesi tasarrufa çağırıyorlar ardından nefsini terbiye etmek için alışveriş merkezleri açıyorlar.Oruç tutan insanın önüne binlerce çeşit yemek koymaya benziyor.Gerçekten kutluyorum bu gelişmeyi ve çelişkiyi...
  • bence biraz geç kaldılar canı sıkılan avm açıyor bakkal sayısına ulaştılar kişisel düşüncem havalimanına yakınya turistlerin tur programına ekleyebilirler!!!!!!
  • fotoğraftaki yol e-5 in 20 sene önceki mi yoksa 20 sene sonraki hali mi?
  • Cok guzel bir tema olmus... Ama o kadar çok alisveris merkezi var ki...yeter artik.Satin alma gucumuzle alakasi olmayan bir alisveris merkezi sayisi var.

Ataköy konut alanı, Atatürk Havaalanı ve pek çok merkezinin yer aldığı önemli bir lokasyonda hizmet verecek olan Airport Alışveriş Merkezi, hafta içi 18 bin, hafta sonu ise 24 bin kişiyi ağırlayacak. Yıllık 8 milyon kişiye hizmet vermeyi hedefleyen alıveriş merkezi ortalama bin kişi istihdam edecek. Alışveriş merkezinin yatırım maliyeti 150 milyon dolar.

Airport Alışveriş Merkezi'nin yönetimi Türkiye'de ve Dünya'da toplam 40 ülkede hizmet veren Alman Şirketi HSG Grup Türkiye tarafından gerçekleştiriliyor. Proje Yatırımcısı ise 40 yıllık ticari geçmişe sahip olan Londra Camping'in kurucuları Döğme ailesi yürütüyor.

Toplam 6 kattan oluşan alışveriş merkezi 81 bin metrekare kapalı alana, 32 bin metrekare ticari alana sahip. Merkez içerisinde 120 mağaza, 3 bin 500 metrekarelik süper market , 800 metrekare elektonik market , 9 sinema salonu, 12 hatlı bowling salonu ve 2 bin 500 mekrekarelik çocuk eğlence merkezi, 600 metrekarelik buz pisti, 2 bin oturma kapasiteli fast food alanı ve bin 600 araçlık ücretsiz otopark alanı mevcut.

İstanbul'un yoğun yaşam alanları ve iş merkezlerinin tam ortasında bulunan alışveriş merkezi E-5 Karayolu, Ataköy Semti ve Atatürk Hava Alanına çok yakın bir mesafede hizmet verecek. Ataköy, Bahçelievler, Bakırköy, Yeşilköy, Yeşilyurt, Florya, Başakşehir, Güneşli, Güngören, Halkalı, İkitelli, Küçükçekmece, Sefaköy, Şirinevler, Yenibosna, Bağcılar, gibi farklı sosyal grupların keşiştiği bir bölgede hizmet verecek olan alışveriş merkezinin Atatürk Hava Limanı, üniversite, Dünya Ticaret Merkezi, CNR Fuarlar Alanı ve metro istasyonu gibi önemli tesislerle çevrili olması da avantaj sağlayacak.

İstanbul'un ikinci tematik özellikli alışveriş merkezi olan Ariport AVM "Havacılık" konulu tematik bir özellik taşıyor. Tüm dekorasyon ve hizmetler "Havacılık" teması adı altında "Uçak" formatına göre planladı.

Airport AVM'de şu markaların mağazaları yer alacak: "Baldini, Pilar Abril, Camel Active, Nike, Levis

Airport Alış-Veriş Merkezi açılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Sezai ~ 15 yıl önce
Bence açılması güzel birşey böyle alışveriş merkezlerinin açılmasını dilerim.Açılması bir şeyi değiştirmiyor ki insanlara daha yakın alışveriş merkezleri açılıyor.Mesela Fun Club çok güzel bir yer herkesin gitmesini tavsiye ederim ve bakkal sayısına ulaşması imkansız bakkallar neredeyse 5 milyon kadar 5 milyon kadar AVM'ler olamazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdragon ~ 16 yıl önce
her yeni açılan iş merkezi, işsiz insalara iş,aş ve umut demektdir. kendini bilmez bir kaç kredi kartı mağduru yüzünden kimse ülkemizin gelişmesini engellemeye kalkmasın. kafanızı kumdan çıkarın. millet ayı bıraktı marsa gidiyor. çalışmak lazım kdv üretmek lazım.boş boş laflarla hiç bir yere gidemeyiz.TÜRK ÇALIŞ,GÜVEN,ÖĞÜN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nur ~ 16 yıl önce
Şaşıyorum bu çelişkiye...bu kadar kredi kartı mağduru varken bu kadar alışveriş merkezi neden açılıyor?Alışveriş yaptırmak için hertürlü çekiciliği sunan bu yerler daha ne kadar çoğalacak.Herkesi tasarrufa çağırıyorlar ardından nefsini terbiye etmek için alışveriş merkezleri açıyorlar.Oruç tutan insanın önüne binlerce çeşit yemek koymaya benziyor.Gerçekten kutluyorum bu gelişmeyi ve çelişkiyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 16 yıl önce
bence biraz geç kaldılar canı sıkılan avm açıyor bakkal sayısına ulaştılar kişisel düşüncem havalimanına yakınya turistlerin tur programına ekleyebilirler!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrucu davut ~ 16 yıl önce
fotoğraftaki yol e-5 in 20 sene önceki mi yoksa 20 sene sonraki hali mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Cok guzel bir tema olmus... Ama o kadar çok alisveris merkezi var ki...yeter artik.Satin alma gucumuzle alakasi olmayan bir alisveris merkezi sayisi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000