07 Ekim 2010, Perşembe 15:54:34

AIRMARK, AIR BALTIC İLE EL SIKIŞTI

"Havayolu Yolcu Satış Temsilciliği"ne başlayan Airmark şirketinin ilk müşterisi Airbaltic oldu.
  • Mr Williems 'ın kendi Genel Satış Acente şirketini kurduğunu duymuştuk, demek ki ortak olmuş. Yine de hayırlı olsun.
Airmark, 01 Ekim 2010 tarihinden itibaren havayolu yolcu satış temsilcisi olarak Air Baltic ‘in tüm ticari aktivitelerini yürütecek. 

Kargo satış temsilciliği bölümümü ile senelerdir Air Baltic kargo satışlarını gerçekleştiren Airmark firma sahibi ve yönetici ortağı olan Hakan Erman “Havayolu yolcu satış temsilciliği bölümü fikrini Air Baltic’e sunar sunmaz, Türkiye’de tüm ticari aktivitelerin aynı şirketten yürütülmesinin getireceği verimi görerek olumlu karar verdiler” dedi. Airmark olarak aynı zamanda havalimanında Air Baltic uçaklarına supervision hizmeti sağlamak içinde görüşmeler halinde olduklarını belirten Erman, “Eğer bu görüşmelerde olumlu sonuçlanırsa, Air Baltic’ın Türkiye’de temsilciliği olan diğer havayollarına karşı büyük bir avantaj sağlayacağız” diye konuştu.

Airmark Havayolu Satış Temsilciliği görevine için sektörde 15 yıllık deneyime sahip olan Eric Willems’ı görevlendiren Airmark, 15 yıllık havayolu yolcu taşımacılığı deneyimi olan Willems'in geçtiğimiz 7 yıl içerisinde Gulf Air ve son olarak da Katar Havayolları’nın Türkiye ,Yunanistan ve Balkanlar Genel Müdürlüğü yaptığını belirtti.

Willems “Türkiye pazarında çalıştığım süre boyunca Airmark’ın sektörde iyi tanınan ve saygı duyulan bir şirket olduğunu biliyordum. Bu şirkette çalışmaktan mutluluk duyacağım” diye konuştu. Williems havayolu yolcu satış temsilciliği faaliyetlerine başlamanın şu anda Airmark için çok doğru bir zaman olduğunu gerekli olan tüm bilgi birikimi ve deneyime sahip olduklarını da sözlerine ekledi.
AIRMARK, AIR BALTIC İLE EL SIKIŞTI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Mr Williems 'ın kendi Genel Satış Acente şirketini kurduğunu duymuştuk, demek ki ortak olmuş. Yine de hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000