30 Ocak 2013, Çarşamba 13:35:27

AIRMACRO İLE DÜNYAYA AÇILIYOR

Canbay, KOSGEB tarafından yanlızca özel projelere verilen AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama destek ve hibelerinden faydalanmaya hak kazandı.
  • Türk yazılımcıların böyle işler başardığını görmek çok güzel. Lakin dünyada ve türkiyede süre gelen tek el mantığını kırmak için derin çabalar gerekmektedir. İnşallah başarabilirler, Havacılık büyük bir pazar.
  • Türkiyede havacılık sektöründe yapılan çalışmaların, ülkenin gelişmesini sağlayacağına, refah seviyesini yükselteceğine inanıyorum.

Canbay Genel Müdürü Ünal Canbay, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"İstanbul Üniversitesi işbirliği ile Airmacro artık dünya da rakiplerine fark atacak yeni bir yapıya sahip olucak. Yeni versiyon ile daha fazla gelişmiş yapay zeka desteği ile web portalı desteği geliyor. Uçmadan maliyet hesaplama gibi bir çok özelliği artık sanal ortamda, dünyadaki tüm havayolu şirketlerinin kullanımına açılacak "Airmacro" tüm Dünya’ya Türkiye’mizin de bu havacılık sektöründe söz sahibi olmaya başlayacağını gösterecektir.

Canbay olarak isteğimiz havacılık sektöründe bir çok ezberi bozmak ve Türkiye’mizinde bu arenada söz sahibi olmasında katkı sağlamaktır. Hedefimiz Dünya’da en çok bilinen ve en çok kullanılan Havacılık ERP ‘si olmak bugün bu hedefimize bir adım daha yaklaştık.

Türkiye’deki yerli firmalar bu işi yapamaz yaparsada Avrupa standartlarında yapamazı çok duyduk ama yılmadık bize güvenen tüm havayolu şirketlerine çok teşekkür ediyoruz ve bize güvenmelerinin meyvelerini yeni çıkacak versiyonda fazlasıyla almaları için elimizden geleni yapacağımızın sözünü şimdiden veriyoruz.

AIRMACRO İLE DÜNYAYA AÇILIYOR

Yorumlar

Havacı ~ 11 yıl önce
Türk yazılımcıların böyle işler başardığını görmek çok güzel. Lakin dünyada ve türkiyede süre gelen tek el mantığını kırmak için derin çabalar gerekmektedir. İnşallah başarabilirler, Havacılık büyük bir pazar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustafa ~ 11 yıl önce
Türkiyede havacılık sektöründe yapılan çalışmaların, ülkenin gelişmesini sağlayacağına, refah seviyesini yükselteceğine inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000