31 Temmuz 2015, Cuma 22:32:26

Airfest15 yarın başlıyor

İstanbul yepyeni ve farklı konsepti ile havacılık adrenalini doyasıya yaşayacak bir festivale kavuşuyor. Her gün binlerce uçağın inişini ve kalkışını kontrol eden hava trafik kontrolörlerinin derneği Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) öncülüğünde ve TAV Havalimanlarının desteğiyle 7+1 Reklam, Dijital ve Organizasyon Ajansı’nın düzenlediği Airfest2015 havacılık festivali 01-02 Ağustos 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
  • Ülkemizin gururu ALI ISMET beye başarılar dilerim
  • SONSUZ TEBRİK VE TEŞEKKÜRLER TATCA YÖNETİMİ. BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLEKLERİM İLE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM.

İki yıldır İzmir Selçuk’ta Efes Havalimanı’nda yapılan festival bu yıl İstanbul Büyükçekmece’deki Kültür Park’ta gerçekleşecek.

Binlerce havacılık tutkununu bir araya getirecek olan festivalde eşine ender rastlanan benzersiz şovların sergilendiği bir eğlence ve heyecan fırtınasına yaşanacak. Böylece İstanbullular ve çevre illerden gelecek olan havacılık tutkunları Airfest2015 ile unutamayacakları bir hafta sonu yaşayacaklar.

Hava Trafik Kontrolörleri Derneği tarafından düzenlenecek olan Airfest’15’te hava akrobasi pilotu  Ali İsmet ÖZTÜRK, dünyaca ünlü İtalyan akrobasi ekibi Team Pioneer ve Litvanyalı akrobasi pilotu Jurgis Kairys gösteri yapacak. Akrobasi pilotlarının nefes kesen gösterilerin yanı sıra gün içerisinde konserler , çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve çekilişler gerçekleştirilecek. Şanslı katılımcılara ücretsiz halk uçuşları ve uçak biletleri hediye edilecek.

Festivalin en büyük sürprizlerinden biri de ‘Bilionera’ adlı klibiyle tüm dünya listelerini alt üst eden ünlü şarkıcı “Otilia” olacak. Romen şarkıcı farklı tarzı ile festivale katılacak olanları hem coşturacak hem de mest edecek. “ All I Need” şarkısıyla Dünya Basınında gündemden düşmeyen Brianna, “Zaynah” şarkısıyla ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen “Kate Linn” ve genç kızların sevgilisi “Chris Thrace” Türkiye’de ilk defa Airfest15’ de konser verecek Ayrıca Türk Rock müziğinin sevilen sesi Haluk Levent, Gökcan Sanlıman, Merlyn ile  Türkiye’nin en çok dinlenen yabancı müzik radyosu Metro Fm Dj.’i Cengiz Ünsal da canlı performanslarıyla festival katılımcılarına müzik ziyafeti sunacak. Karnaval.com’un Virgin Radio Türkiye Otobüsü ile dj performansları da yapacağı festivale, herkes ücretsiz davetli olacaktır.

Yer: Büyükçekmece Kültür Park
Tarih: 1-2 Ağustos 2015
Saat: 10.00-00.00
Ulaşım: Metrobüsün son durağı olan TÜYAP’tan 20 dakikada bir festival alanına ücretsiz servis imkânı sağlanacaktır.

Ayrıntılı bilgi için: www.airfest.com.tr



 

Airfest15 yarın başlıyor

Yorumlar

M. Büyükdağ ~ 9 yıl önce
Ülkemizin gururu ALI ISMET beye başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TUNA GÜREL ~ 9 yıl önce
SONSUZ TEBRİK VE TEŞEKKÜRLER TATCA YÖNETİMİ. BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLEKLERİM İLE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000