22 Şubat 2012, Çarşamba 16:10:51

AIREX NE ZAMAN YAPILACAK?

Bölgesinin en büyük havacılık fuarı olan Airex, bu yıl 6-9 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak.
  • 2010 airex fuarı ziyaretçiler için önkayıt istiyordu? Bu sene fuarla ilgili detaylara bakabileceğimiz bir websitesi yok mu?
  • Abartılı olmaksızın belirli bir miktarda giriş ücreti uygulanarak geçerken uğrayıp motor kapağına hatıra niyetine isimlerini kazıyan zihniyetleri uzak tutmak mümkün olabilir kanımca.Böylece gerçekten merakı olanlar fuardan beklediklerini alabilirler belki...
  • dhmi hava trafik elektronikçileri yine stand açacaklarmı geçen seferki fuarda komple kuleyi kurmuşlardı nerdeyse..
  • a380'nin içirisine girilmesine izin verilmişti geçen sefer. Bi tek cockpit kapalıydı sadece belirli kişileri aldılar. İzin verilmedi diyenlere...
  • Güzel söylüyorsun arkadaşımda, o uçakların yerde kapalı dururken bile teker pimlerinin meraklı ziyaretçi arkadaşlar tarafından (herhalde?) "ödünç alındığını" bilmiyorsunuz siz. Tutup ta uçağa alsaydık allah etmesin söker götürürlerdi her şeyi... O pimleri de herhalde kendi 330'larında keyifle kullanıyordur o münasebetsiz şahıslar. En son güvenlik görevlisi diktiler de yeni pimleri alan olmadı.
  • Geldigi gibi giderler.. Google dan incelemeye devam ;)
  • bu sefer umarım Boeing 787 gelir tüm dünyadaki havacılık fuarlarına geldi bir tek istanbul eksik kaldı yakışırda tabi gelirse sonu A380 gibi olmaz umarım o kadar uçağın içine halktan insanlarda girilcek denmişti yazıldı sağda solda bir tek THY yöneticilerini içine alıp çok kalmadan uçağı göndermişlerdi,hadi bunu bir durum olarak alalım milli havayolumuzun o zamanki yeni almış olduğu uçakları fuar alanına getirip kapılarını fuar boyu kapatmalarıda bambaşka açıklanamaz bir durumdu ki madem kapılarını kapatacaksın neden getirildiler oraya,tüm dünya ülkelerinde yapılan bu tip fuarlarda insanlar soyutlanmazken ülkemizde böyle durumların yaşanması trajik bir durum,umarım 2012 Airexte de benzer şeyler yaşanmaz
  • Geçen sefer 380 gelmişti bu kez 787 gelir mi?
Bu yıl 9'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı 'AIREX ISTANBUL 2012' Eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açacak.

2 yılda bir düzenlenen Airex'in 9'uncusu bu yıl 6-9 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde özel hangarların bulunduğu bölgede kapılarını bir kez daha açacak.
 
Airex, yine özel jetleri, uzun ve kısa menzilli yolcu uçaklarının yanısıra, sportif hava araçlarını, amatör hava araçlarını ve havacıları da konuk edecek.
 
Daha önce 30 Mayıs, sonrasında da 3 Haziran'da yapılacağı açıklanan Airex'in son olarak 6-9 Eylül tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Tarihin, yaz aylarında artması muhtemel olan hava trafiğinden dolayı ertelendiği tahmin ediliyor.

Son Airex de Atatürk Havalimanı’ndaki pist yapım çalışmaları sebebiyle Haziran ayında yapılması gerekirken Eylül ayı sonuna ertelenmişti.
AIREX NE ZAMAN YAPILACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
2010 airex fuarı ziyaretçiler için önkayıt istiyordu? Bu sene fuarla ilgili detaylara bakabileceğimiz bir websitesi yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Abartılı olmaksızın belirli bir miktarda giriş ücreti uygulanarak geçerken uğrayıp motor kapağına hatıra niyetine isimlerini kazıyan zihniyetleri uzak tutmak mümkün olabilir kanımca.Böylece gerçekten merakı olanlar fuardan beklediklerini alabilirler belki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dhmi hava trafik elektronikçileri yine stand açacaklarmı geçen seferki fuarda komple kuleyi kurmuşlardı nerdeyse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
a380'nin içirisine girilmesine izin verilmişti geçen sefer. Bi tek cockpit kapalıydı sadece belirli kişileri aldılar. İzin verilmedi diyenlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Güzel söylüyorsun arkadaşımda, o uçakların yerde kapalı dururken bile teker pimlerinin meraklı ziyaretçi arkadaşlar tarafından (herhalde?) "ödünç alındığını" bilmiyorsunuz siz. Tutup ta uçağa alsaydık allah etmesin söker götürürlerdi her şeyi... O pimleri de herhalde kendi 330'larında keyifle kullanıyordur o münasebetsiz şahıslar. En son güvenlik görevlisi diktiler de yeni pimleri alan olmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Geldigi gibi giderler.. Google dan incelemeye devam ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu sefer umarım Boeing 787 gelir tüm dünyadaki havacılık fuarlarına geldi bir tek istanbul eksik kaldı yakışırda tabi gelirse sonu A380 gibi olmaz umarım o kadar uçağın içine halktan insanlarda girilcek denmişti yazıldı sağda solda bir tek THY yöneticilerini içine alıp çok kalmadan uçağı göndermişlerdi,hadi bunu bir durum olarak alalım milli havayolumuzun o zamanki yeni almış olduğu uçakları fuar alanına getirip kapılarını fuar boyu kapatmalarıda bambaşka açıklanamaz bir durumdu ki madem kapılarını kapatacaksın neden getirildiler oraya,tüm dünya ülkelerinde yapılan bu tip fuarlarda insanlar soyutlanmazken ülkemizde böyle durumların yaşanması trajik bir durum,umarım 2012 Airexte de benzer şeyler yaşanmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Geçen sefer 380 gelmişti bu kez 787 gelir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000