25 Şubat 2016, Perşembe 09:53:11

Airbus'tan İngiltere uyarısı

Airbus Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tom Enders, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılması (Brexit) halinde şirketin rekabet gücünün etkilenebileceği uyarısında bulundu.
  • İngilizlerden bizene.osmanlıyı sömürge devlet olarak kullanmak istiyorlardı.atalarımızı unutacakmıyız hayır.ABD İngiltere fransa bu ülkeler bizi kullanıyor.unutmayın geçmişi.uyan TÜRKİYE
  • brexit'e bahane bulmayın milli uçak gelince tüm işlerinizi elinizden alacak :)))))))))))))))))))))))
  • Airporthaber uyuma. Bugun amsterdam kazasinin yildonumu. Hani haber ?
  • ingiltere çıksın süper güç turkiye girer airbus boienge fark atar süpürür gider:)

Airbus Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tom Enders, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılması (Brexit) halinde şirketin rekabet gücünün etkilenebileceği uyarısında bulundu.

İngiltere’nin başkenti Londra’da Airbus Grubu'nun 2015 yılı performansının değerlendirildiği basın toplantısında konuşan Enders, “Eğer Britanya birlikten ayrılırsa, bunun ülkedeki rekabetimizi pozitif bir şekilde etkileyeceğini düşünemiyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Airbus'ın İngiltere’deki operasyonlarının yöneticisi Paul Khan ise “Bizim üretimimizi artırmaktan, yatırımlarımızı sürdürmekten, başarmamız gerekenler için çalışmaktan başka acil durum planımız yok” ifadesini kullandı.

İngiltere’nin AB’den ayrılması durumunda nasıl bir alternatif senaryonun oluşacağını öngörmenin son derece zor olduğunu belirten Kahn, “Birlikten ayrılmanın pozitif mi negatif mi etkisi olacağına dair birçok tahmin yürütebilirsiniz. Fakat birlikten çıkışın nasıl bir görünüm oluşturacağına dair soruları cevaplamak çok zor” dedi.

Toplantıda verilen bilgilere göre, Airbus vergi öncesi karı 2015 yılında yüzde 1,6 oranında artış kaydederek 4,13 milyar avroya (4,6 milyar dolar) yükseldi. Toplantıda Airbus’ın bu yıl içerisinde 650 uçak siparişini tamamlamayı hedeflediği de belirtildi. Şirketin geçen yıl toplam uçak üretimi 635 seviyesindeydi.

Yakın zamanda İran, Airbus’tan 45 adet A330 uçağının satın alınması için anlaşmaya varmıştı. Airbus’ın sadece İran’dan aldığı siparişin toplam değerinin 25 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.

Airbus'tan İngiltere uyarısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

adam king ~ 8 yıl önce
İngilizlerden bizene.osmanlıyı sömürge devlet olarak kullanmak istiyorlardı.atalarımızı unutacakmıyız hayır.ABD İngiltere fransa bu ülkeler bizi kullanıyor.unutmayın geçmişi.uyan TÜRKİYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milli uçakçı ~ 8 yıl önce
brexit'e bahane bulmayın milli uçak gelince tüm işlerinizi elinizden alacak :)))))))))))))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
boieng pi,deci airbus lahmacun dikkanı açacakmış:)
Rezalet ~ 8 yıl önce
Airporthaber uyuma. Bugun amsterdam kazasinin yildonumu. Hani haber ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor ~ 8 yıl önce
ya sen amsterdam diyorsun son 7 ayda 350 den fazla şehit var onlar unutuldu sen AMS olayını soruyorsun!!!!
zor'a ~ 8 yıl önce
kardeş onları da unutmadık. hiç birini unutmmuyoruz da burası havacılık sitesi. fazla mı istemiş bulundum ?
önemli değil ~ 8 yıl önce
ingiltere çıksın süper güç turkiye girer airbus boienge fark atar süpürür gider:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ciddi misin? ~ 8 yıl önce
umarım bu söylediklerinde ciddi değilsindir?? =)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000