30 Aralık 2014, Salı 16:56:31

AIRBUS'TAN AIR ASIA AÇIKLAMASI

AirAsia'nın A320 tipi uçağının Java Denizi'ne düğtüğünün kesinleşmesi sonrası Avrupalı uçak üreticisi Airbus bir açıklama yayınladı.
  • Ucak mi bence hiç güvenli değil parça parça ölmektense bütün ölürüm daha iyi yasamimi bu muhendislere pilotlara emanet etmektense binmem daha iyi eksik olsun biz denizcilerin bir lafı vardır en kötü liman en sakin denizden iyidir
  • "Yazmayayım" diyen arkadaşa; Böyle fantezi kelimeleri kullanarak ne kadar bilgili olduğunu bize kabul ettirmeye mi çalışıyorsun? Yemezler ! Hangi Airbus'un kanadı kopmuş ispat et bize! Yok testleri minimum levelmış , falan filan. Uçağın üzerindeki pitot'lardan falan bahsetmişsin; pitot lar ne malı s söylesene ? Sen akıllı koskoca Airbus aptal, bnu mu ima ediyorsun? 787'nin bataryalarından ne haber? Snin gibiler maaşı nereden alıyorlarsa oranın kulu ve yalakası olurlar, çok iyi biliriz biz senin gibileri!
  • Tgs ye alım varmı varsa ne zaman ? Nerde ? Nasıl ?
  • Yesinlerseni:))
  • O kadar komik yorumlar yazılıyor ki gülünç duruma düşüyorsunuz.Buraya yazıp bilmişlik tasarlamayın.Adamlar uçağı üretirken bir sürü test yapıyorlar.Cahil cahil yorumlar yazmayın Allah aşkına.O adamlardan daha mı iyi biliyorsunuz bu işi?! Cevabınız evet ise buyrun daha iyisini siz yalıverin görelim!!
  • Madem elektronik o kadar kötü bişey, inin otm vites arabalardan bırakın akıllı tüm cihazlarınızı çünkü bomba ,hayatımda duyduğum en saçma iddia. Yılların teknisyeniyim bu sözü hiçbirimiz kabul edemeyiz.
  • Burayı okuyan insanların da belli bir birikimleri , belli bir statüleri var. Kafaları da en az sizin kadar çalışıyor. Ne olur , burda bilmiş bilmiş laflar edip de kendinizi gülünç durumlara düşürmeyin.
  • 777 kaptanına; Bende adriana limayım.
  • Astronotlar cogalmis.
  • Airfrance kazası ve bu kaza bazı benzerlikler içeriyor bence. Airbus pitot sistemini ve otoflight logiclerini gözden geçirmeli. Bilgisayarların mantıksız uçuş tavsiyeleri pilotların ölümcül hatalar yapmasına sebep oluyor... Gerçekte stall'a yaklaşan uçak için tırman veya over speed mantığıyla tavsiyelerde bulunuyor. Airbus operatörleri ilgili sistemlerde büyük çaplı modlara hazır olsunlar. Airfrance kazası sonrası yapılan işlemler işe yaramadı ,devamı geliyor...

AirAsia'nın A320 tipi uçağının Java Denizi'ne düğtüğünün kesinleşmesi sonrası Avrupalı uçak üreticisi Airbus bir açıklama yayınladı.

Airbustan yapılan açıklama şöyle;

Endonezya otoriteleri QZ 8501 sefer sayılı uçağın kaza alanının tespit edildiği bilgisini Airbus’a iletmiştir.

Şirketin tüm yönetim kadrosu ve personeli kazadan etkilenen herkesin acılarını paylaşmakta ve en içten taziyelerini sunmaktadır.

Uluslararası anlaşmalar doğrultusunda, kazanın resmi soruşturması Endonezya Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu (NTSC) tarafından yürütülmektedir ve ilgili uluslararası güvenlik kurumları tarafından desteklenmektedir. Soruşturmaya, uçakların üretim ve tasarımının gerçekleştirildiği ülkeyi temsil eden Fransız güvenlik soruşturma otoritesi BEA da dahil olmuştur.

Soruşturma ile ilgili tüm bulgular ve gelişmeler ile ilgili bilgilerin yayınlanması NTSC tarafından yürütülecektir.

Önceliği her zaman güvenlik olan Airbus, bu trajik kazanın nedenini belirlemek amacıyla soruşturma makamlarına gerekli tüm teknik yardımı sağlayarak tam desteğini sunacağını belirtmektedir.

AIRBUS'TAN AIR ASIA AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

gemi kaptanı ~ 9 yıl önce
Ucak mi bence hiç güvenli değil parça parça ölmektense bütün ölürüm daha iyi yasamimi bu muhendislere pilotlara emanet etmektense binmem daha iyi eksik olsun biz denizcilerin bir lafı vardır en kötü liman en sakin denizden iyidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
"Yazmayayım" diyen arkadaşa; Böyle fantezi kelimeleri kullanarak ne kadar bilgili olduğunu bize kabul ettirmeye mi çalışıyorsun? Yemezler ! Hangi Airbus'un kanadı kopmuş ispat et bize! Yok testleri minimum levelmış , falan filan. Uçağın üzerindeki pitot'lardan falan bahsetmişsin; pitot lar ne malı s söylesene ? Sen akıllı koskoca Airbus aptal, bnu mu ima ediyorsun? 787'nin bataryalarından ne haber? Snin gibiler maaşı nereden alıyorlarsa oranın kulu ve yalakası olurlar, çok iyi biliriz biz senin gibileri!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 9 yıl önce
Tgs ye alım varmı varsa ne zaman ? Nerde ? Nasıl ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adriana ~ 9 yıl önce
Yesinlerseni:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrenci ~ 9 yıl önce
O kadar komik yorumlar yazılıyor ki gülünç duruma düşüyorsunuz.Buraya yazıp bilmişlik tasarlamayın.Adamlar uçağı üretirken bir sürü test yapıyorlar.Cahil cahil yorumlar yazmayın Allah aşkına.O adamlardan daha mı iyi biliyorsunuz bu işi?! Cevabınız evet ise buyrun daha iyisini siz yalıverin görelim!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah vahhhh ~ 9 yıl önce
Madem elektronik o kadar kötü bişey, inin otm vites arabalardan bırakın akıllı tüm cihazlarınızı çünkü bomba ,hayatımda duyduğum en saçma iddia. Yılların teknisyeniyim bu sözü hiçbirimiz kabul edemeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Burayı okuyan insanların da belli bir birikimleri , belli bir statüleri var. Kafaları da en az sizin kadar çalışıyor. Ne olur , burda bilmiş bilmiş laflar edip de kendinizi gülünç durumlara düşürmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
777 kaptanına; Bende adriana limayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Astronotlar cogalmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cankuş ~ 9 yıl önce
Airfrance kazası ve bu kaza bazı benzerlikler içeriyor bence. Airbus pitot sistemini ve otoflight logiclerini gözden geçirmeli. Bilgisayarların mantıksız uçuş tavsiyeleri pilotların ölümcül hatalar yapmasına sebep oluyor... Gerçekte stall'a yaklaşan uçak için tırman veya over speed mantığıyla tavsiyelerde bulunuyor. Airbus operatörleri ilgili sistemlerde büyük çaplı modlara hazır olsunlar. Airfrance kazası sonrası yapılan işlemler işe yaramadı ,devamı geliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000