01 Ağustos 2014, Cuma 08:39:51

AIRBUS'IN KAR ORANI DUDAK UÇUKLATTI

Dünyanın en büyük iki uçak üreticisinden biri olan Airbus, 2014 yılının ilk 6 aylık rakamlarını açıkladı. Şirket kar oranını bir önceki yıla göre yüzde 50 oranında artırdı.
  • Eee, tabi artar. Biribirileri ile yarışta olan Araplar ve Arap kafalı saltanat düşkünleri varken kar etmesin de ne etsin. Bir uçak modeli çıkar çıkmaz onlarca sipariş yağdırıyorlar. Başbakanlık bile ANA, DAP, ATA, GAP, KOP, LAA, LAB (Toplam 7) uçak varken, 300 milyon dolar verip Airbus 330 almadı mı? Bu kadar meraklı varken... Ama en azından çalıp çırpmıyor, harami gibi gasp etmiyor, çalışıp, üretip kar ediyorlar.
  • Şu airbus a320 serisindeki motorun cırlama sesini ortadan kaldıramadılar.arkadaş o türbin fanı biryere mi sürtüyor ya.cırcırcır sürekli ötüyor
  • Turk Telekom'un geçmişteki kâr rakamları 1 milyar euro nun üzerinde
  • Faaliyet kârı ile net kârı birbirinden ayırmak gerekir üstad. Nüansı kaçırmışsınız sanırım. Yapılan muhtemel yatırımları göz önüne alırsak hiç de az değil. Üstelik % 4.19 net kâr var.
  • 1-2 milyar diyorsun ama okadar giderden sonra anca bu kadar kar kalıyor demekki... Anadol yapmıyo herifler
  • Dünyanın tüm havayollarına, yılda yüzlerce uçak teslim et, her biri ortalama 100 milyon doların üstünde olsun, sonra yıllık kâr'ın 1-2 milyar dolar olsun... az değil midir yahu...

Avrupalı ticari uçak üreticisi Airbus Group NV'nin 2014 yılının ilk yarısında net karı, alınan yüksek siparişlerin etkisi ile yüzde 50 artış gösterdi.

Yılın ilk 6 ayında net kar 758 milyon eurodan 1,14 milyar Euro seviyesine çıktı. İlk 6 ayda satışlar ise yüzde 6 artışla 27,2 milyar Euro oldu.

Yılın 2. çeyreğinde ise net kar yüzde 31 artışla 696 milyon Euro, satışlar yüzde 7 artışla 14,5 milyar Euro oldu.

AIRBUS'IN KAR ORANI DUDAK UÇUKLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Saltanat ~ 10 yıl önce
Eee, tabi artar. Biribirileri ile yarışta olan Araplar ve Arap kafalı saltanat düşkünleri varken kar etmesin de ne etsin. Bir uçak modeli çıkar çıkmaz onlarca sipariş yağdırıyorlar. Başbakanlık bile ANA, DAP, ATA, GAP, KOP, LAA, LAB (Toplam 7) uçak varken, 300 milyon dolar verip Airbus 330 almadı mı? Bu kadar meraklı varken... Ama en azından çalıp çırpmıyor, harami gibi gasp etmiyor, çalışıp, üretip kar ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şu airbus a320 serisindeki motorun cırlama sesini ortadan kaldıramadılar.arkadaş o türbin fanı biryere mi sürtüyor ya.cırcırcır sürekli ötüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kâr ~ 10 yıl önce
Turk Telekom'un geçmişteki kâr rakamları 1 milyar euro nun üzerinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az değil ~ 10 yıl önce
Faaliyet kârı ile net kârı birbirinden ayırmak gerekir üstad. Nüansı kaçırmışsınız sanırım. Yapılan muhtemel yatırımları göz önüne alırsak hiç de az değil. Üstelik % 4.19 net kâr var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
1-2 milyar diyorsun ama okadar giderden sonra anca bu kadar kar kalıyor demekki... Anadol yapmıyo herifler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az değil mi ~ 10 yıl önce
Dünyanın tüm havayollarına, yılda yüzlerce uçak teslim et, her biri ortalama 100 milyon doların üstünde olsun, sonra yıllık kâr'ın 1-2 milyar dolar olsun... az değil midir yahu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000