08 Kasım 2008, Cumartesi 08:32:09

Airbus'a 61 adet uçak siparişi verildi

Dünyanın önde gelen uçak üreticisi Airbus, İspanya'nın en büyük turizm firmalarından Grupo Marsans'ın 61 uçak siparişi verdiğini bildirdi.
  • 61 adet airbus'dan söz ediyoruz değil mi? 61 kasa domates değil!! rakam abartılı değil mi? yanılıyorsam lütfen düzeltin..
  • turizm sirketleri ve turizm operatörleri artık airlins yolunda ılermeye basladı.önce avrupa sonra başka yerler.bu vesile ile airbusta cebini dolduruyor bekleyelim ve görelim

Dünyanın önde gelen uçak üreticisi Airbus, İspanya'nın en büyük turizm firmalarından Grupo Marsans'ın 61 uçak siparişi verdiğini bildirdi. Airbus firması, açıklamasında, 61 uçak için ödenecek tutara yer vermedi. Böyle alımlarda şirketler genellikle pazarlık yoluna gidiyor ancak, liste fiyatına göre uçakların toplam tutarının 8,99 milyar dolar olduğu belirtiliyor.
  

Airbus'a 61 adet uçak siparişi verildi

Yorumlar

emr ~ 15 yıl önce
61 adet airbus'dan söz ediyoruz değil mi? 61 kasa domates değil!! rakam abartılı değil mi? yanılıyorsam lütfen düzeltin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 15 yıl önce
turizm sirketleri ve turizm operatörleri artık airlins yolunda ılermeye basladı.önce avrupa sonra başka yerler.bu vesile ile airbusta cebini dolduruyor bekleyelim ve görelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000