17 Eylül 2018, Pazartesi 20:11:26

Airbus Türkiye pazarında SBAir'i seçti

Hava ulaşımı, diğer ulaşım yöntemlerine göre önemini her geçen yıl daha da artırıyor. Türkiye pazarındaki hızlı gelişimi fark eden airbusAirbusAIRBUS, helikopterlerini Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturmak için SBAir'i seçti.
  • SBAir’e başarılar dilerim. Helikopter piyasasında çok büyük bir boşluğu dolduracağına inanıyorum. Filosunda en fazla (bildiğim kadar 13-14 kadar) EC135 Airbus helikopteri bulunan Thk Gökcen Havacık ile iş yaparken dikkat etmenizi tavsiye ederim.çünkü Thk gökcen batmış ve bankalara piyasaya 1 katrilyondan fazla borcu olduğunu ve ödeyemediğini okuyorum. Benden söylemesi sizide batırır aman dikkat benden söylemesi.

Hava ulaşımı, diğer ulaşım yöntemlerine göre önemini her geçen yıl daha da artırıyor. Türkiye pazarındaki hızlı gelişimi fark eden  airbusAirbusAIRBUS, helikopterlerini Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturmak için SBAir'i seçti.

Hem sivil, hem de askeri ürün gamıyla havacılık sektörünün güvenilir ismi Airbus, 152 ayrı ülkede helikopter tutkunlarına güvenli uçuşun konforunu yaşatıyor. Airbus ürünlerinin Türkiye Distribütörü olan SBAir, havacılıktaki tecrübesini bu sektörün lideri AirbusAIRBUS ile birleştirerek, Türkiye’de sivil helikopter pazarına yön verecek. Emniyetli uçuş, uygun helikopter seçimi ve satın alım sonrası sürekli müşteri desteği ile öne çıkacak SBAir, Airbus kullanıcılarına; yerinde bakım, teknik ve gereğinde operasyonel destek de verecek.

İnovatif bakış açısı ve deneyimli kadrosuyla sektöründe uzman marka SBAir, hali hazırdaki ve potansiyel helikopter kullanıcılarına, satın alım öncesinde; rota analizleri, performans hesapları ve uçuş maliyetleri konusunda bilgi vererek, doğru helikopter tipi seçimi konusunda da destek oluyor.

“SBAir'’in amacı sektördeki pastayı bölüşmek değil, pazarı büyütmek!”

Airbus'ın Türkiye pazarındaki temsilcisi SBAir kurucularından Mehmet Yüksel Hocaoğlu, Airbus Helikopterlerini Türkiye’de temsil etmenin yanı sıra ürünlerin satışını yapmak, satış sonrası bakım, yedek parça satışı, eğitim ve üretici-müşteri ilişkilerini düzenlemenin ilk hedefleri olduğunu belirtti.

Hocaoğlu: “Gelecekte helikopter operasyonlarını çeşitlendirmek, helitaxi, aerial work operasyonlarını yürüterek hatta sayıca yetersiz olan heliport sayısını artırarak sektörün pazar payını artıracağız.” dedi.

Türkiye’deki Airbus tutkunlarını sevindirecek, hayatı kolaylaştıran Keycopter!

Airbus helikopterlerinin tescilli ürünü ve e-ticaret müşteri servis portalı olan Keycopter ile müşteriler kendi hesaplarına on-line ulaşabiliyor ve parça siparişinden fiyat teklifi almaya, stok seviyelerine bakmaya kadar çeşitli hizmeti online ortamda alabiliyorlar.

Zaman içinde helikopter operasyonlarını çeşitlendirerek,  piyasa payını artırmayı hedefleyen SBAir'i öne çıkartan noktalardan  biri de, kurucularından olan Mehmet Yüksel Hocaoğlu’nun havacılık piyasasındaki deneyimi. Hocaoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan ayrıldıktan sonra 2005 yılına kadar fiilen pilot olarak uçtu, sonrasında da havacılık sektörünün içinde güvenli uçuş ve helikopter kullanımı iş havacılığı konusunda güvenilir bir isim haline geldi.

Airbus ve SBAir Hakkında

Airbus Group’un bir parçası olan Airbus Helikopterleri dünya çapında 23.000'den fazla çalışanı ile 152 ayrı ülkede 3.000’in üzerinde müşterisine 12.000 adet helikopterle hizmet vermektedir. Airbus Helikopterleri dünya sivil ve parapublic pazarın %50’sinden fazlasına sahiptir. Şirket helikopter dünyasında birçok yeniliğin öncüsü ve gelişmenin kuşkusuz lideri olmuştur. 

2017 yılı itibariyle çeşitli ürünleri ile bazı operasyonlar için Türkiye’de faaliyet gösteren AirbusAIRBUS ülkemizdeki varlığını artırmak istemiş ve bir distribütör olarak SBAir'i seçti.

SBAir (SB Havacılık A.Ş.) markası ; petokimya sektörünün önemli ismi A. Ercümenet Bayegan ve havacılık sektörünün uzman ismi Mehmet Yüksel Hocaoğlu tarafından kuruldu. Hocaoğlu, 1994 yılında Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan ayrıldıktan sonra 2005 yılına kadar fiilen pilot olarak uçmuştur. 2001 yılından itibaren işletme, satış ve kiralama konularında çalışmaya başlamıştır. 2007 yılında Swan Aviation’ı kuran Hocaoğlu 28 yıllık havacıdır ve 17 yıldır da işjeti ve helikopter dünyasının ileri gelen isimlerindendir.

Airbus Türkiye pazarında SBAir'i seçti

Yorumlar

THK’ya dikkat ~ 6 yıl önce
SBAir’e başarılar dilerim. Helikopter piyasasında çok büyük bir boşluğu dolduracağına inanıyorum. Filosunda en fazla (bildiğim kadar 13-14 kadar) EC135 Airbus helikopteri bulunan Thk Gökcen Havacık ile iş yaparken dikkat etmenizi tavsiye ederim.çünkü Thk gökcen batmış ve bankalara piyasaya 1 katrilyondan fazla borcu olduğunu ve ödeyemediğini okuyorum. Benden söylemesi sizide batırır aman dikkat benden söylemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000