02 Eylül 2013, Pazartesi 15:35:24

AIRBUS CEO'SUNUN A350 XWB'YLE UÇUŞ KEYFİ YAŞADI

Airbus Başkanı ve CEO’su Fabrice Brégier yaklaşık üç saat süren ve Fransa’nın güney batısında gerçekleşen rutin bir test uçuşu sırasında ilk A350 XWB MSN1 uçuş tecrübesinin tadını çıkardı.
  • Fantazmacı abilerden sana sıra gelirse vurursun kırbacı F/O arkadasım. Malumundur ki, asker guruha rezerve bu ulkede sıvıl havacılık :)
  • Bir gün seni parmağımda oynatacağım 350,benim emrimden çıkamayacaksın
  • Tum Boeingciler Airbusci olmaya calisiyor?
  • Yeni olmasına rağmen şu ana kadar testleri sorunsuz devam ediyor. Çok yeni teknolojiler kullanılmış bir uçak. Yolcu sayısı çok yakıt ekonomisi yüksek. Testler böyle başarılı biterse ses getirir. İnanılmaz bir başarı yakaladı Airbus. Bu uçakla Boeing e çok zarar verecek gibi. Özellikle yıllardır uğraşmalarına rağmen Boeing in 787 de gecikmeler yaşaması, battery ve teknik birçok sorun yaşaması da olaya tuz biber oldu. Görünen o ki A 350 piyasayı silip süpürecek. Bekleyip görelim.
  • hadi ordan...güldürme bizi :)) :))
  • A350 senin olana kadar A850 çıkar. :))))
  • birgun benim olacaksin 350

Airbus Başkanı ve CEO’su Fabrice Brégier, "Son teknoloji ürünümüz A350 XWB’de uçtuğum için çok büyük gurur duyuyorum" dedi. Brégier, "Sorunsuz bir uçuş oldu ve ben özellikle uçağın hayatında bu kadar erken bir dönemde olmasına karşın sahip olduğu olgunluktan etkilendim. Geniş ekran ve yönetim göstergesiyle yeni kokpit düzenlemesi hayranlık uyandırıcı ve eminim ki pilotlar bu makinanın kontrollerinin arkasında olmayı çok sevecekler" şeklinde konuştu.

Bugüne kadar A350 XWB MSN1, önümüzdeki 12 ayda  beş uçuş testiyle ulaşacağı toplam 2,500 test uçuşu saatinin 150’sinden fazlasını tamamlamış oldu.

AIRBUS CEO'SUNUN A350 XWB'YLE UÇUŞ KEYFİ YAŞADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

F4 Phantazma! ~ 11 yıl önce
Fantazmacı abilerden sana sıra gelirse vurursun kırbacı F/O arkadasım. Malumundur ki, asker guruha rezerve bu ulkede sıvıl havacılık :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Figo ~ 11 yıl önce
'' F4 Phantazma '' Rumuzu ile F/O Arkadaşa sözüm ona alaylı cevap veren ŞAHIS, ''ASKER GÜRUH ^' İfadesini kullandığına göre Askerlikle pek ilgin yok ama acı bir anın var muhtemelen, herşeyden önce ASKERLER' E dil uzatabilmen için ÖZELLİKLİ olman gerekir,O da senin gibilerde zaten bulunmaz.
f/o ~ 11 yıl önce
Bir gün seni parmağımda oynatacağım 350,benim emrimden çıkamayacaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tum ~ 11 yıl önce
Tum Boeingciler Airbusci olmaya calisiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yeni olmasına rağmen şu ana kadar testleri sorunsuz devam ediyor. Çok yeni teknolojiler kullanılmış bir uçak. Yolcu sayısı çok yakıt ekonomisi yüksek. Testler böyle başarılı biterse ses getirir. İnanılmaz bir başarı yakaladı Airbus. Bu uçakla Boeing e çok zarar verecek gibi. Özellikle yıllardır uğraşmalarına rağmen Boeing in 787 de gecikmeler yaşaması, battery ve teknik birçok sorun yaşaması da olaya tuz biber oldu. Görünen o ki A 350 piyasayı silip süpürecek. Bekleyip görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 11 yıl önce
Asıl devrim yaratan 787 dir. Bleed Air kullanmayan bir uçak ! Elbette ki 380 gibi sıkıntılı zamanlardan sonra güvenle uçacak gökyüzünde. Airbus'a gelince, Boeing sağolsun her sorunu çözmüş halletmiş , Avrupalıyada eksikleri masa başında giderip üretmek kalmış. Kimse amerikayı yeniden keşfettiğini iddia etmesin.
f/0 ya cvp ~ 11 yıl önce
hadi ordan...güldürme bizi :)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ya ~ 11 yıl önce
A350 senin olana kadar A850 çıkar. :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 11 yıl önce
birgun benim olacaksin 350

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Binicem tepesine vurucam kırbacı. Sakin ol F/O

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000