22 Kasım 2010, Pazartesi 17:15:16

AIRBUS CEO'SU PARAŞÜTLE ATLADI

Airbus CEO’su ve OCCAR Program Yöneticisi A400M Paraşütçülerine katıldılar
  • Bence Temel kotil T10 veya T16 olmaksızın statik kolonsuz paraşütlerle atlar. Hadi Temel bey, hepimiz bu atlayışı bekliyoruz başarırsın sen..
  • İyi de bu uçağın havadan atma kabiliyetini niye serbest paraşütle deniyorlar ki? T-10 veya T-16 gibi statik kolonlu paraşütlerle deneseler ya?
  • Ben o mesajı ilk yazan için yazmıştım, ama birkaç tane daha varmış arkasında, onlara da cevaben iyi ki geç yayınlanmış mesajım..Sayın Kotil benim babamın oğlu değil, ama çok üzerine gidiyorsunuz, bir müslüman bunları yapmaz..Türk diye adlandırsak bu kişileri, bir türk neden bir türkü engellemeye çalışsın ? Kıskançlık, nefret, kindarlık almış başını yürüyor..Eminim yüzümü bile görmeden bana da nefret duyuyorsunuz..Allah ıslah etsin...
  • Konunun mecazi tarafını bir yana bırakırsak gerçek anlamıyla düşünürsek eğer Airbus A400M ile değil fakat ben paraşütle atladım vede herkezede tavsiye ederim.Kapıları herzaman herkeze açık buyrun http://www.thk.org.tr/web2010/
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Sen atlasan PARAŞÜTSÜZ !! Boşuna ağırlık yapıyorsun dünyaya..
  • THY yöneticileri de paraşütsüz atlıyor ....nereye mi ???? tabiki makamlarına.
  • Umarim basina duser...
  • bu yorumu kim yapmışsa çok güldüm süper fikir :)))
  • Bu uçağın bir an önce test uçuşlarını tamamlayıp seri üretime geçip Türk hava kuvvetlerine teslim edilmesi lazım döküntü casalarla bu iş yürümez yüzlerce asker öldü döküntü casalar yüzünden hangi akıl bunların Türkiye de üretimine karar verdi akıl yok mantık yok kaç tanesi düştü işe yaramazlar bari bu uçak işimize yarasın da kullanalım..
İçlerinde Airbus Başkanı ve CEO’su Tom Enders ve Avrupa Savunma programlarının yönetiminden sorumlu OCCAR’ın A400M Program Yöneticisi Bruno Delannoy’un da yer aldığı 10 kişilik paraşütçü grubu Airbus Military yapımı A400M’den atladılar. 
 
Her ikisi de deneyimli paraşütçüler olan iki yönetici Airbus’ın deneyimli paraşütçüleri ve spor paraşütçüleri eşliğinde atlayışı gerçekleştirdi. Tüm paraşütçülerin toplam atlayış sayıları 35,000’i buluyor. Paraşütçüler atlayışlarını Grizzly 3 adındaki geliştirme uçağından, son montajın gerçekleştiği Sevilla yakınlarındaki La Juliana atlayış sahasında gerçekleştirdiler. 
 
Tom Enders konuyla ilgili olarak: “Benim için A400M’in paraşütçü operasyonlarında kullanılacak benzersiz özelliklerini test etmek büyük bir keyifti. Müşterimiz olan ülkelerin paraşütçüleri A400M’in ilerideki operasyonlarında kendilerine çok büyük kolaylık ve rahatlık sağlayacaklarından emin olabilirler” dedi. 
 
Bruno Delannoy da: “Bu yeni uçaktan ilk atlayışı gerçekleştiren grubun içerisinde yer almak benim için büyük bir onur ve herkes için de çok keyifli bir deneyim olduğunu söyleyebilirim” dedi. 

AIRBUS CEO'SU PARAŞÜTLE ATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bence Temel kotil T10 veya T16 olmaksızın statik kolonsuz paraşütlerle atlar. Hadi Temel bey, hepimiz bu atlayışı bekliyoruz başarırsın sen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İyi de bu uçağın havadan atma kabiliyetini niye serbest paraşütle deniyorlar ki? T-10 veya T-16 gibi statik kolonlu paraşütlerle deneseler ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben o mesajı ilk yazan için yazmıştım, ama birkaç tane daha varmış arkasında, onlara da cevaben iyi ki geç yayınlanmış mesajım..Sayın Kotil benim babamın oğlu değil, ama çok üzerine gidiyorsunuz, bir müslüman bunları yapmaz..Türk diye adlandırsak bu kişileri, bir türk neden bir türkü engellemeye çalışsın ? Kıskançlık, nefret, kindarlık almış başını yürüyor..Eminim yüzümü bile görmeden bana da nefret duyuyorsunuz..Allah ıslah etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Konunun mecazi tarafını bir yana bırakırsak gerçek anlamıyla düşünürsek eğer Airbus A400M ile değil fakat ben paraşütle atladım vede herkezede tavsiye ederim.Kapıları herzaman herkeze açık buyrun http://www.thk.org.tr/web2010/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen atlasan PARAŞÜTSÜZ !! Boşuna ağırlık yapıyorsun dünyaya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY yöneticileri de paraşütsüz atlıyor ....nereye mi ???? tabiki makamlarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Umarim basina duser...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu yorumu kim yapmışsa çok güldüm süper fikir :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu uçağın bir an önce test uçuşlarını tamamlayıp seri üretime geçip Türk hava kuvvetlerine teslim edilmesi lazım döküntü casalarla bu iş yürümez yüzlerce asker öldü döküntü casalar yüzünden hangi akıl bunların Türkiye de üretimine karar verdi akıl yok mantık yok kaç tanesi düştü işe yaramazlar bari bu uçak işimize yarasın da kullanalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000