24 Ocak 2013, Perşembe 10:40:15

AIRBUS CEO'SU DREAMLINER HAKKINDA KONUŞTU

Avrupalı dev uçak üreticisi Airbus'ın CEO'su Fabrice Bregier, en büyük rakipleri ABD'li Boeing'in B787 Dreamliner ile ilgili yaşadığı sıkıntılar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Bregier, Boeing'e iyi niyet dileklerinde bulundu.
  • ne demek sirketin uyesi? boyle bir ticari kavram yok. EADS ana sirket, airbus o sirkete ait olan ve ticari ucaklar ureten ayri bir sirket.
  • FFA hangi kurumdur..?

Airbus CEO'su Bregier: "Boeing için en iyisini diliyorum"

Airbus CEO'su Fabrice Breiger CNBC'ye: ''Herkes bilmelidir ki Dünya'nın en güvenli ulaşımı hava taşımacılığıdır ve Boeing'in 787 uçakları yolcular için tehlike oluşturmamaktadır.'' açıklamasında bulundu.

Davos'taki Dünya Ekonomi Forumu'nda CNBC'ye konuşan Fabrice Bregier, Boeing'in 787 Dreamliner ile yaşadığı sorunların, halen geliştirilmekte olan Airbus'ın A350 sertifikasyonunda gecikmelere neden olmayacağını belirtti.

Bilindiği gibi FFA, Boeing Dreamliner uçaklarının lityum-iyon pillerini araştırıyor. Dreamliner'ın bu yeni modeli elektrik sistemlerinden kompozit mataryallere kadar yeni bir teknoloji kullanıyor.

Airbus'ın da tıpkı Boeing 787 Dreamliner gibi benzer pil kullanımı gerçekleştirdiği rapor edilmişti.

Airbus ayrıca Avrupa Havacılık ve Savunma Şirketi EADS'nin de bir üyesi.

AIRBUS CEO'SU DREAMLINER HAKKINDA KONUŞTU

Yorumlar

a ~ 11 yıl önce
ne demek sirketin uyesi? boyle bir ticari kavram yok. EADS ana sirket, airbus o sirkete ait olan ve ticari ucaklar ureten ayri bir sirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
FFA hangi kurumdur..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000