27 Kasım 2012, Salı 15:31:17

AIRBUS BOEING İLE ALAY ETTİ!

Avrupalı uçak üreticisi Airbus, rakibi ABD’li Boeing firmasını yalan söylemekle itham etti, Pinokyo benzetmesinde bulundu.
  • tabi tabi...topgun da tom cruise da rusların miglerine öyle diyordu...ama sonra neoldu kendiside gördü...
  • Apple Samsung'a karşı bu marka telefon kullanıcıları da birbirine karşı. Airbus Boeing'e karşı; uçağı landing ve take-off da dahil olmak üzere bütün uçuş boyunca oto pilot ile uçurup bacak vuran airbus pilotu boeing pilotuna karşı. ÖZET: ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ.
  • airbusta ve boeingte yillardir ucmus bir pilot olarak soylemek isterim ki isler yolunda giderse airbus super konforludur. Ama isler sarpa sararsa ucagi bile duz ucuramayan pilot olursun airbusta airfrance kazasindaki gibi kitlenip kalirsin.Boeingte autothrottle off autopilot off yola devam.Airbusta autothrust off autopilot off pilotda off olur :))) bu gercek
  • boing'in pencereleri airbıs'in kilerden daha büyüktür ve pencereleri daha sıktir.
  • Size faydası varmı, ikiside paramızı alıyor, uçak uçaktır işte
  • Hic kudurmsyin boring'iciler. Airbis can, boeing patlicandir :))))
  • Reklamdan çok etkilendim. Hemen koşup marketten bi tane A320Neo alasım geldi
  • A320lerdeki bitmek bilmeyen kanat korozyonlarindan da bahsetseydiniz keske. nenemin kullandigi aluminyum bile daha kalitelidir A320nin kanatlarindan. umarim NEO'da bazi seyler yenilenmistir.
  • Bir boeing kaptani olarak iki ucaktada ucmus bi cpt olarak soyluyorum.... AİRBUS CADİLLAC İSE BOEİNG İETT OTOBUSUDUR,..
  • kısa ve orta menzilde a320 serisi 737 lerden daha konforlu olsa da, söz 777 ile a330 a geldimi ibre boeing e dönüyor...gövde olarak airbus korozyona daha hızlı maruz kalmakta...fly by wire bence airbus un en büyük artısı,bunun haricinde airbus un sharklet benzerini boeing yıllardır 737 lerde winglet olarak kullanıyor, 777 lerin kanat tasarımı,787 kanat ve gövde tasarımı zaten başlı başına sanat eserleri...nerede a350 diye soran olmazdımı acaba airbus a....

Airbus tarafından verilen bazı internet sitelerine verilen ilanda Boeing’e alaycı göndermede bulunuldu. Rakibimiz gerçekleri neden çarpıtıyor başlığı ile verilen ilanda, Boeing’in burnu uzatıldı ve Pinokyo göndermesi yapıldı.

İşte Airbus’ın o ilanı:

Rakibimiz gerçekleri neden çarpıtıyor?

Rakibimiz öyle görünüyor ki, 60’lı yılların tasarımlarının bir türevi olan ve son teknoloji  olarak adledilen 737 ve 747 uçaklarının yeteneklerini abartmaya başladı.

A320neo ve A380 modellerinin pazarın liderleri olmasının iyi nedenleri vardır.

A320neo iki yıldan az bir sürede 1500’ün üzerinde sipariş alarak sivil havacılık tarihinin en hızlı satan uçağı ünvanını kazanırken A380 de geniş gövdeli uçak pazarının da %80’ini elde etmiştir.

Onların Seattle’da uykusuzluk çekmesi hiç de şaşırtıcı değildir.

Stratejimiz basit. Modern, yenilikçi tasarım ve gelişmiş fly-by-wire, üstün yakıt verimliliği, düşük bakım maliyetleri ile birlikte azaltılmış gürültü ve çevresel etki, koltuk başına düşük işletme maliyeti.

Her iki uçak da kendi sınıfının en genişi. Daha geniş koltuklar, daha geniş koridorlar, daha fazla baş üstü dolap alanı... Daha konforlu ve hatta daha ekonomik. Geniş gövde gerçekten çok önemli!

Daha da iyisi A320neo en büyük pervane çapına ve by-pass oranına sahip tek koridorlu uçaktır ve bu da yeni Sharklet teknolojisi ile birleşince günümüzün A320’sinden %15 daha az yakıt tüketimi anlamına gelmektedir.

Rakibmizin abartmasına şaşırmamak gerekir.

Her havayolu farklıdır. Gelin ve modellerimizi yakından görün. Onlar kendileri adına konuşacaktır ve siz de Airbus’ın pazar lideri olması için gerçekten iyi sebepleri olduğunu anlayacaksınız.



 

AIRBUS BOEING İLE ALAY ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
tabi tabi...topgun da tom cruise da rusların miglerine öyle diyordu...ama sonra neoldu kendiside gördü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vs ~ 11 yıl önce
Apple Samsung'a karşı bu marka telefon kullanıcıları da birbirine karşı. Airbus Boeing'e karşı; uçağı landing ve take-off da dahil olmak üzere bütün uçuş boyunca oto pilot ile uçurup bacak vuran airbus pilotu boeing pilotuna karşı. ÖZET: ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeezee ~ 11 yıl önce
valla yorumuna +1 benden :)
cpt ~ 11 yıl önce
airbusta ve boeingte yillardir ucmus bir pilot olarak soylemek isterim ki isler yolunda giderse airbus super konforludur. Ama isler sarpa sararsa ucagi bile duz ucuramayan pilot olursun airbusta airfrance kazasindaki gibi kitlenip kalirsin.Boeingte autothrottle off autopilot off yola devam.Airbusta autothrust off autopilot off pilotda off olur :))) bu gercek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pencereler ~ 11 yıl önce
boing'in pencereleri airbıs'in kilerden daha büyüktür ve pencereleri daha sıktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acropora ~ 11 yıl önce
Size faydası varmı, ikiside paramızı alıyor, uçak uçaktır işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İf its boeing, im not going ~ 11 yıl önce
Hic kudurmsyin boring'iciler. Airbis can, boeing patlicandir :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Reklamdan çok etkilendim. Hemen koşup marketten bi tane A320Neo alasım geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeri gelmisken ~ 11 yıl önce
A320lerdeki bitmek bilmeyen kanat korozyonlarindan da bahsetseydiniz keske. nenemin kullandigi aluminyum bile daha kalitelidir A320nin kanatlarindan. umarim NEO'da bazi seyler yenilenmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOEİNG CPT ~ 11 yıl önce
Bir boeing kaptani olarak iki ucaktada ucmus bi cpt olarak soyluyorum.... AİRBUS CADİLLAC İSE BOEİNG İETT OTOBUSUDUR,..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enes ~ 11 yıl önce
kısa ve orta menzilde a320 serisi 737 lerden daha konforlu olsa da, söz 777 ile a330 a geldimi ibre boeing e dönüyor...gövde olarak airbus korozyona daha hızlı maruz kalmakta...fly by wire bence airbus un en büyük artısı,bunun haricinde airbus un sharklet benzerini boeing yıllardır 737 lerde winglet olarak kullanıyor, 777 lerin kanat tasarımı,787 kanat ve gövde tasarımı zaten başlı başına sanat eserleri...nerede a350 diye soran olmazdımı acaba airbus a....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000