10 Şubat 2016, Çarşamba 13:07:21

Airbus A350-900 pistten çıktı

Airbus'ın yeni nesil uçaklarından A350-900 tipi uçak uçuşu yapmasının ardından indiği pistten çıktı.
  • yav buna uçak diyenler airlander'a ne der kim bilir???
  • İşiniz gücünüz milleti kötülemek. Çok biliyonuz sanki siz herşeyi.. Boeing, aİrbus birbirlerini tebrik edip, güzel kelimeler ile rekabeti tatlı hale getiriyorlar. Ama bizim Türk insanı... Çok seviyosunuz yerden yere vurmayı.. Sebebi?? Siz beceremiyorsunuz da ondan!!
  • Bu kadar az bilgi veren haberin altında bu kadar çok yorum olması tuhaf değil mi? Yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak gibi sakıncalı bir alışkanlıkla ilgisi yok mu? Bilgi çağındayız. Çok kısa bir internet araması ile pek çok bilgiye ulaşılabiliyor: A350 tip uçakların geçen yılın başından beri ticari uçuşlarına başladığı ve 15 adet A350'nin operatörlere teslim edildiği mesela. Yani habere konu olan test uçuşu olsa olsa rutin ve çok sıradan olsa gerek. Başka kaynaklarda yarım saatlik kontrolün ardından hasar bulunmadığı da yazıyor. Bunlar bilinse bu derece aşırı uçtaki fikirler buralara yazılmazdı sanırım.
  • Olur böyle aksilikler, sonuçta hergün her yerde uçaklar pistten çıkabiliyor. Bence pilotun beceriksizliği. Zaten pilotların yarısı iniş yapmayı bilmiyor. Tabi eğitimle de alakalı bu. Pilot yetiştirebilcek bir kurum mu var sanki!?
  • Airbus ceosu ve ulaştırma bakanı hemen istifa etmeli!
  • Yok arkadaş yok tgs yok asker cart curt.. Bizim bu milletten bir cacık olmaz.. En yakın zamanda bu fesatlar ordusundan kurtulup yurtdışına yerleşmek lazım.. Bu topraklar lanetlenmiş
  • Hemen cezaevine atılmalı!!! Rezalet!!! İdam edilirse daha iyi olur!!! En azından kazığa oturtmak gerek!!! Eğer asker kökenliyse kurşuna dizelim!!! Aklıma daha güzel bir ceza yöntemi gelmiyor şu an!!! Ne Mutlu Türküm diyene!!!
  • Ne yazsam bilemedim, diger yorumlara yetismem imkansiz
  • Habere bak yorumlara bak Türkiye'deki havacılık kalitesini gör işte....sürünüyor sürünüyor...
  • Neden bazi partilerin ne yapsada oy oaranlari arttigi belli oluyor. Koyun ya la bunlar

Airbus'ın yeni nesil uçaklarından A350-900 tipi uçak uçuşu yapmasının ardından indiği pistten çıktı.

Fransa'da bir test uçuşu yapan A350-900, Chateauroux'dan Limoges'e gerçekleştirdiği uçuş sonrasında pist dışına çıktı. Pistten çıkan uçak çim zemine saplandı.

Uçağın kısa bir süre sonra bulunduğu yerden çıkarıldığı öğrenildi.

Airbus A350-900 pistten çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

a350 ~ 8 yıl önce
yav buna uçak diyenler airlander'a ne der kim bilir???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fesatsınız ~ 8 yıl önce
İşiniz gücünüz milleti kötülemek. Çok biliyonuz sanki siz herşeyi.. Boeing, aİrbus birbirlerini tebrik edip, güzel kelimeler ile rekabeti tatlı hale getiriyorlar. Ama bizim Türk insanı... Çok seviyosunuz yerden yere vurmayı.. Sebebi?? Siz beceremiyorsunuz da ondan!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
test uçuşu ~ 8 yıl önce
Bu kadar az bilgi veren haberin altında bu kadar çok yorum olması tuhaf değil mi? Yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak gibi sakıncalı bir alışkanlıkla ilgisi yok mu? Bilgi çağındayız. Çok kısa bir internet araması ile pek çok bilgiye ulaşılabiliyor: A350 tip uçakların geçen yılın başından beri ticari uçuşlarına başladığı ve 15 adet A350'nin operatörlere teslim edildiği mesela. Yani habere konu olan test uçuşu olsa olsa rutin ve çok sıradan olsa gerek. Başka kaynaklarda yarım saatlik kontrolün ardından hasar bulunmadığı da yazıyor. Bunlar bilinse bu derece aşırı uçtaki fikirler buralara yazılmazdı sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartmayın! ~ 8 yıl önce
Olur böyle aksilikler, sonuçta hergün her yerde uçaklar pistten çıkabiliyor. Bence pilotun beceriksizliği. Zaten pilotların yarısı iniş yapmayı bilmiyor. Tabi eğitimle de alakalı bu. Pilot yetiştirebilcek bir kurum mu var sanki!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartmak mı? ~ 8 yıl önce
Yarısı iniş yapmayı bilmeyen pilotlar mı? Sağol birader,engin bilgilerinden ne olur bizi mahruk bırakma.
Yazık ~ 8 yıl önce
Airbus ceosu ve ulaştırma bakanı hemen istifa etmeli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olaya bak ~ 8 yıl önce
Yok arkadaş yok tgs yok asker cart curt.. Bizim bu milletten bir cacık olmaz.. En yakın zamanda bu fesatlar ordusundan kurtulup yurtdışına yerleşmek lazım.. Bu topraklar lanetlenmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne biçim pilot ~ 8 yıl önce
Hemen cezaevine atılmalı!!! Rezalet!!! İdam edilirse daha iyi olur!!! En azından kazığa oturtmak gerek!!! Eğer asker kökenliyse kurşuna dizelim!!! Aklıma daha güzel bir ceza yöntemi gelmiyor şu an!!! Ne Mutlu Türküm diyene!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aziz Nesin ~ 8 yıl önce
Mizah dediğin böyle olur, gülüp düşüneceksin
Tgs ~ 8 yıl önce
Ne yazsam bilemedim, diger yorumlara yetismem imkansiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
offff offff ~ 8 yıl önce
Habere bak yorumlara bak Türkiye'deki havacılık kalitesini gör işte....sürünüyor sürünüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ba777 ~ 8 yıl önce
Neden bazi partilerin ne yapsada oy oaranlari arttigi belli oluyor. Koyun ya la bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000