04 Temmuz 2011, Pazartesi 13:50:44

AIR TRANSAT'A NAZAR DEĞDİ!

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havaliman'na direk seferlere başlayan Kanadalı şirket Airtransat'a nazar değdi...
  • THY ile uçunca sağlam, diğer havayolları ile uçunca tehlikeli, öylemi? Bu nasıl bir yorum, bunu yazan kişi hangi mantığa dayanarak bunu yazabiliyor merak ettim. Acaba bu arkadaş THY'de olan kazaları (mesela en son Amsterdam kazası) nasıl açıklıyor, nasıl yorumluyor. THY'ye karşı değilim, ama böyle bilinçsice yapılmış, THY'den başka havayolları ile uçulmaz mantığındaki yorumlara ve yorumculara karşıyım.
  • http://www.mmo.org.tr/resimler/dosya_ekler/8997733ec258a9f_ek.pdf?dergi=96 Başka bir konuda bir arkadaşın vermiş olduğu bağlantıdaki dosyaya bakarsan hangi şirketle uçarsan canına kastın olduğunu anlarsın (umarım, at gözlüğüyle bakmazsın tabi). Ne yazık ki THY kaza konusunda sicili oldukça kabarık bir şirket. Ve yine ne yazık ki dışarıdan bakan birisi olarak, bir çok olaydan yola çıkarak bu konuda bir iyileştirme peşinde olduklarını da pek sanmıyorum. Öyle ekonomi sınıfı en iyi ikram olayıyla düzelecek bir durum da değil bu malesef.
  • thy simdi montreal e ucsaydi yolcular ulasmisti air transat kucuk bir firna
  • Gideceğin yere kesin götürür
  • thy dısında başka bir ucakla ucmak canınıza kastınız oldugunu gösterır...thy varsa allahın izniyle gideceğiniz yere sağlam giderseniz.. yolcu
  • yedekte uçakları hiç mi yokmuş,enteresan gerçektende yolcuları iyi otele yerleştirmişler ama uçak konusundaki mağduriyet fena bir durum havayolu şirketleri her durumu düşünmeli yani ne kadar bakımı yapılsada nadirende olsa ufak bir arıza bütün çuval inciri berbat etmeye yetiyor bu haberdeki gibi
  • Kanada Türkiye uçuşun için devreye sokacağın bir yedek uçağın yoksa bu yollara ne diye dökülüyorsun?
Atatürk Havaliman'na direkt uçuşlara başlayan Kanadalı havayolu şirketi Airtransat, Toronto'dan kalkışa hazırlandığı sırada uçakta yaşanan teknik bir arıza nedeniyle havalanamadı.
 
Airbus A330 tipi yolcu uçağı yaşanan arıza nedeniyle uçuşunu gerçekleştiremedi. Yolcular uçaktan tahliye edildikten sonra otellere yerleştirildi. Uçak bakıma alınırken, arıza ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Türkiye'den bugün 13:20'de yapılacak TS101  sefer sayılı İstanbul-Toronto seferi de iptal edildi.
 
©AirportHaber.com Özel
AIR TRANSAT'A NAZAR DEĞDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY ile uçunca sağlam, diğer havayolları ile uçunca tehlikeli, öylemi? Bu nasıl bir yorum, bunu yazan kişi hangi mantığa dayanarak bunu yazabiliyor merak ettim. Acaba bu arkadaş THY'de olan kazaları (mesela en son Amsterdam kazası) nasıl açıklıyor, nasıl yorumluyor. THY'ye karşı değilim, ama böyle bilinçsice yapılmış, THY'den başka havayolları ile uçulmaz mantığındaki yorumlara ve yorumculara karşıyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
http://www.mmo.org.tr/resimler/dosya_ekler/8997733ec258a9f_ek.pdf?dergi=96 Başka bir konuda bir arkadaşın vermiş olduğu bağlantıdaki dosyaya bakarsan hangi şirketle uçarsan canına kastın olduğunu anlarsın (umarım, at gözlüğüyle bakmazsın tabi). Ne yazık ki THY kaza konusunda sicili oldukça kabarık bir şirket. Ve yine ne yazık ki dışarıdan bakan birisi olarak, bir çok olaydan yola çıkarak bu konuda bir iyileştirme peşinde olduklarını da pek sanmıyorum. Öyle ekonomi sınıfı en iyi ikram olayıyla düzelecek bir durum da değil bu malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy simdi montreal e ucsaydi yolcular ulasmisti air transat kucuk bir firna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gideceğin yere kesin götürür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy dısında başka bir ucakla ucmak canınıza kastınız oldugunu gösterır...thy varsa allahın izniyle gideceğiniz yere sağlam giderseniz.. yolcu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yedekte uçakları hiç mi yokmuş,enteresan gerçektende yolcuları iyi otele yerleştirmişler ama uçak konusundaki mağduriyet fena bir durum havayolu şirketleri her durumu düşünmeli yani ne kadar bakımı yapılsada nadirende olsa ufak bir arıza bütün çuval inciri berbat etmeye yetiyor bu haberdeki gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kanada Türkiye uçuşun için devreye sokacağın bir yedek uçağın yoksa bu yollara ne diye dökülüyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000