06 Ekim 2009, Salı 10:20:25

AIR SHOW 2009 YAPILMAYACAK!

Ankara Etimesgut Türkkuşu tesislerinde yapılması planlanan Türkiye’nin ikinci havacılık fuarı Air Show 2009 iptal edildi.
  • Üzgünüm ama böyle olursa Türkiye'de ne sivil havacılık gelişebilir nede havacılık sektörüne olan ilgi .... Olacağı buydu geçen sene gittiğimde koca fuarda 5-10 kişi dolaşıyordu ....
  • Ne demiştin Murooo? ;)
  • Geçen yılki fiyaskodan sonra isabetli bir karar olmuş.

Türkiye’de düzenlenen iki havacılık fuarından biri olan Air Show’u merakla bekleyenlere kötü bir haber var. İstanbul’da iki yılda bir düzenlenen Airex fuarına alternatif olarak her yıl düzenlenen Air Show’un bu yıl yapılmayacağı öğrenildi.

8-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Air Show’un, yeterli ilginin ve katılımın olmaması nedeniyle iptal edildiği kaydedilirken iptal sinyalleri geçen yıl alınmıştı.

Sivil havacılık eğitimi veren bazı üniversitelerin dışında bilindik firmalardan sadece Bombardier’in CL-415 tipi yangın söndürme uçağıyla katıldığı fuara bu yıl kimse ilgi göstermeyince fuarı düzenleyen Ceyda Erem’e ait CNR Fuarcılık, organizasyonu iptal etme kararı aldı.

Air Show ve Airex fuarlarında geçen yıl yaşanan hüsranı AirportHaber yazarlarından Murat HERDEM bugünü görür gibi kaleme almış ve iki fuarın birleştirilerek tek bir fuar yapılması önerisinde bulunmuştu.

İşte Herdem’in konuya ilişkin o yazıları...

Murat Herdem


Murat Herdem



©AirportHaber.com

AIR SHOW 2009 YAPILMAYACAK!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Üzgünüm ama böyle olursa Türkiye'de ne sivil havacılık gelişebilir nede havacılık sektörüne olan ilgi .... Olacağı buydu geçen sene gittiğimde koca fuarda 5-10 kişi dolaşıyordu ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne demiştin Murooo? ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Geçen yılki fiyaskodan sonra isabetli bir karar olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000