20 Mart 2012, Salı 08:20:46

AIR INDIA UÇAĞINDA MOTOR ARIZASI

Air India Havayolları'na ait A319-100 tipi yolcu uçağı kalkış yaptığı meydana geri döndü...
  • bu ucakta arizanin cikma nedeni eksik yazilmis..Turk pilotlar olmasaydi bu ucakta bu ariza olmayacakti. Askeri kokenli olmayan Turk pilotlarin eseri bu.
  • Sayin editorum iyimisiniz,kimse kaptan pikota ucus esnasinda ''ger don" diyemez,demez.Kaptan sirekt frekansindan teknik ekiple gorusur,devam edip etmyecegine karar verir.İcao anex 6
  • Bu arıza bir Türk havayolunda olsaydı, başlık "Havada panik" olmaz mıydı? Hindistan'da panik olmamış - yani, Hintli kardeşlerimiz Türklerden daha cesur.
  • Motor arızası , çok sıradan ve bir günde dünyada belki de yüzlerce kere karşılaşılabilecek bir ariza. Bu sebeple bence hiç bir haber niteliği taşımıyor.
Air India Havayolları'na ait A319-100 tipi yolcu uçağı 118 yolcusu ile birlikte Mumbai'den Chennai'ye gitmek üzere sorunsuz bir kalkış gerçekleştirdi.

Kalkışından kısa bir süre sonra uçağın kaptan pilotu uçağın motorlarından birinde bir arıza tespiti yaptı. Durumu bildirmek üzere kule ile görüşen kaptan pilota 'geri dön' çağrısı yapıldı. Bunun üzerine kokpit ekibi rotasını tekrar Mumbai Havalimanı'na çevirdi.

Uçak Mumbai'ye sorunsuz bir iniş yaptı ve bakıma alındı. Motor arızası ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yolcular için bir başka uçak tahsis edilirken, Chennai seferi birkaç saatlik gecikmeyle yapılabildi.
AIR INDIA UÇAĞINDA MOTOR ARIZASI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bu ucakta arizanin cikma nedeni eksik yazilmis..Turk pilotlar olmasaydi bu ucakta bu ariza olmayacakti. Askeri kokenli olmayan Turk pilotlarin eseri bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayin editorum iyimisiniz,kimse kaptan pikota ucus esnasinda ''ger don" diyemez,demez.Kaptan sirekt frekansindan teknik ekiple gorusur,devam edip etmyecegine karar verir.İcao anex 6

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu arıza bir Türk havayolunda olsaydı, başlık "Havada panik" olmaz mıydı? Hindistan'da panik olmamış - yani, Hintli kardeşlerimiz Türklerden daha cesur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Motor arızası , çok sıradan ve bir günde dünyada belki de yüzlerce kere karşılaşılabilecek bir ariza. Bu sebeple bence hiç bir haber niteliği taşımıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000